Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки за победата,навивањето,и секако со среќа понатака!

браво војводи ми го напраивте ќефот. МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ А ЗА ДРУГИТЕ АКО ИМА МЕСТО

Леле еј најјако !!! Иако малку ни го пикнаја што се играше во среда а не во сабота сепак се собравме во солидна бројка според мене беше многу јако бројката одприлика ни беше 300 душе инаку имавмо добра баклијада,кораографија имаше извадено неколку пароле... и што е најбитно им одржавмо лекција по навивање !!! инциденти немаше само малку летаја камења :) а балистите сакаја после утакмица да дојда кај нас пред трибина ама желкете им се пуштија па незнаеја кј да бегаа :) инаку свака част за нашите играчи изиграја мушки и со срце !!!

бидете паметни,и наредниве денови поднесете соопштение за навивачката група на Шкендија т.н. Балисти........каде што иако им е забрането гостување тие сепак Присуствува на гостински терен,прашајте КОЈ треба да ги сноси последиците за тоа,Дали фудбалскиот клуб Шкендија треба да плати казна,бидејќи тоа се нивни навивачи,и соогласно со казната на ФФМ,ТАА е одговорна за нив........

БИДЕТЕ РАЗУМНИ,сега ви е шанса да го одиграте тоа што они цел живот го играат

и ГОЛЕМИ ЧЕСТИТКИ од МЕНЕ за ПОБЕДАВА:)))))))00

Нема потреба од тоа зошто ќе речат еве се плашат затоа не саботираат и слично. Нека видат дека иако им беше забрането ние не се уплашивме да дојдат и не ги спречивме. Се со цел да видат како се навива може и ќе научат нешто освен скандирање, затоа мислам дека нема потреба од тоа. Помашки е вака да ги плеснеш по газето отколку да им забрануваш и слично. Ќе викаат после сите ни се плашат. Вака не ка видат дека нетреба само бројка да имаш туку и мозок и срце.......

Леле еј најјако !!! Иако малку ни го пикнаја што се играше во среда а не во сабота сепак се собравме во солидна бројка според мене беше многу јако бројката одприлика ни беше 300 душе инаку имавмо добра баклијада,кораографија имаше извадено неколку пароле... и што е најбитно им одржавмо лекција по навивање !!! инциденти немаше само малку летаја камења :) а балистите сакаја после утакмица да дојда кај нас пред трибина ама желкете им се пуштија па незнаеја кј да бегаа :) инаку свака част за нашите играчи изиграја мушки и со срце !!!

Искрено мене ми одговараше да е среда!!! Али знам дека ќе има повеќе народ во сабота или недела али и вака бевмо супер

Vleznicite 200 denari, sramota. Definitivno prljava upravata na Teteks.
Зашо прљава?па нас ни бараја по 300 за утакмицата со Скопје у Автокоманда...плус Тетекс сеа може да јаде казна затоа што имало навивачи на Шкендија.

Еве бе на А1 си кажаа како шо треба.Фрлија по некој камен на желките ама после не знаеја кај одеа.

У вторникот пишуеше у Спорт дека ако Тетекс дозволи навиачите организирано да влеза со транспаренти и слично (реквизити), казната ќе ја плати Тетекс. Ама денеска немаше ниеден транспарент од страна на балисти, само еден WE ARE HERE (:toe:). Они си платија карта и све беше океј, таке да не веруем дека ќе има казне.

Да им ја ебем мамицата албанска кршеле пенџери на македонски куќе а ние да земемо да кршимо одма на вести Војводи каменувале невини жени и деца :@ :@

Да им ја ебем мамицата албанска кршеле пенџери на македонски куќе а ние да земемо да кршимо одма на вести Војводи каменувале невини жени и деца :@ :@

Епа знаеш како е ако неможеш по магарето удри по самарот

честитки за победата!!! стварно ме израдувавте! покажавте кој владее во тетово!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom