Ф
ФорцаМилан
Гостин
Честитки за победата,навивањето,и секако со среќа понатака!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
бидете паметни,и наредниве денови поднесете соопштение за навивачката група на Шкендија т.н. Балисти........каде што иако им е забрането гостување тие сепак Присуствува на гостински терен,прашајте КОЈ треба да ги сноси последиците за тоа,Дали фудбалскиот клуб Шкендија треба да плати казна,бидејќи тоа се нивни навивачи,и соогласно со казната на ФФМ,ТАА е одговорна за нив........
БИДЕТЕ РАЗУМНИ,сега ви е шанса да го одиграте тоа што они цел живот го играат
и ГОЛЕМИ ЧЕСТИТКИ од МЕНЕ за ПОБЕДАВА))))))00
Леле еј најјако !!! Иако малку ни го пикнаја што се играше во среда а не во сабота сепак се собравме во солидна бројка според мене беше многу јако бројката одприлика ни беше 300 душе инаку имавмо добра баклијада,кораографија имаше извадено неколку пароле... и што е најбитно им одржавмо лекција по навивање !!! инциденти немаше само малку летаја камењаа балистите сакаја после утакмица да дојда кај нас пред трибина ама желкете им се пуштија па незнаеја кј да бегаа
инаку свака част за нашите играчи изиграја мушки и со срце !!!
Зашо прљава?па нас ни бараја по 300 за утакмицата со Скопје у Автокоманда...плус Тетекс сеа може да јаде казна затоа што имало навивачи на Шкендија.Vleznicite 200 denari, sramota. Definitivno prljava upravata na Teteks.
Да им ја ебем мамицата албанска кршеле пенџери на македонски куќе а ние да земемо да кршимо одма на вести Војводи каменувале невини жени и деца![]()
![]()
Vleznicite 200 denari, sramota. Definitivno prljava upravata na Teteks.
150 било карта :smir:
Еве едно видео. За кратко и видео од пенаот ќе има
--- надополнето ---
Еве го и пеналот