Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Добро сеа ја ти кажуем дека било по 150 од сигурни извори ;)
Nie si plativme po 200 mkd, po siguren izvor nema, kako bese toa .. ja vikam eve volkot a ti ne eve go tragot.
Ili mozebi inkasantite si dozvolile da se pocastat + 50 mkd rabat da zemat...
Inaku mnogu rano padna golot pa se ocekuvase igracite na Teteks da igraat pozatvoreno, a plus i sudijata dozvoluvase da se umrtvi igrata.
Teteks ima dobra uigrana ekipa, ama iako izgubivme mislam deka Shkendija ima pokvalitetna ekipa i ke go nadopolnime izgubenoto vo narednite kola

абе војводи... поназад нешто прочитав дека брацо повеќе не е спонзор на тетекс... вистина ли е тоа???
ако можи некој нека ми одговори, пошто денојве слушнав некои шпекулации кои ќе ви ги напишам отакко ќе ми одговорите... зависно од одговорот ќе знам дали то било вистина или не!
позз и уште еднаш ЧЕСТИТКИ!!!

Браво ! ! ! Честитки за Војводи и за фудбалерите на Тетекс ! Убаво сте им покажале на планинарите :)
само напред !

Браво ! ! ! Честитки за Војводи и за фудбалерите на Тетекс ! Убаво сте им покажале на планинарите :)
само напред !

Значи планинари се луѓе кои рекреативно се качуваат на планина и уживаат во чистиот воздух и нејзините други благодети. ТЕ молам друг пат не ги мешај поимите! :pos2:

ПС
Честитки браќа за победата, само напред!

По видеата објавени во Македонските медиуми, Македонскиот Олимписки Комитет најави дека планира да ги земе членовите на навијачкиот клуб Балисти да трчаат на следните олимписки игри. За да бидат мотивирани атлетичарите МОК планира да донесе 4-5 желки, што би дејствувало како катализатор. Има информации дека членовите на Балисти денеска го срушиле рекордот поставен од Усаин Болд.

Еве едно видео. За кратко и видео од пенаот ќе има

--- надополнето ---

Еве го и пеналот

Значи сте се спремале , и не е како порано , изгледа веќе почанавте да излезите од тој цицијашки менталитет , и гледам сте облекле некои најлончиња , имало и некоја бакла , сигурно ова ви е најголемото организирање во последните неколку години.

Но сепак , не доволно , навивањето ви е како да сте у штрајк со глад и неколку дена не сте јаделе ништо, односно нема душа во навивањето.

И уште еднаш се потврди дека кога играте во Тетово се чуствувате како гости , кај се оние што велеа дека во Тетово има повише македонци него албанци. Колку ве имаше на стадион ?

абе војводи... поназад нешто прочитав дека брацо повеќе не е спонзор на тетекс... вистина ли е тоа???
ако можи некој нека ми одговори, пошто денојве слушнав некои шпекулации кои ќе ви ги напишам отакко ќе ми одговорите... зависно од одговорот ќе знам дали то било вистина или не!
позз и уште еднаш ЧЕСТИТКИ!!!

Не е, до Јануар екипата ќе се финансира од помалите спонзори и парите што треба да стигнат од Уефа за настапот у ЛЕ, а од Јануар се очекува нов спонзор.
Во тек се преговори со неколку фирми големи !

Брацо најверојатно ќе се врати во Вардар !

Големи честитки за победата!!

fkteteks.png

:smir:

Зашо прљава?па нас ни бараја по 300 за утакмицата со Скопје у Автокоманда...плус Тетекс сеа може да јаде казна затоа што имало навивачи на Шкендија.

Ма добри сте вие.......нас ни бараа во Скопје и по 500 ден!

Значи сте се спремале , и не е како порано , изгледа веќе почанавте да излезите од тој цицијашки менталитет , и гледам сте облекле некои најлончиња , имало и некоја бакла , сигурно ова ви е најголемото организирање во последните неколку години.

Но сепак , не доволно , навивањето ви е како да сте у штрајк со глад и неколку дена не сте јаделе ништо, односно нема душа во навивањето.

И уште еднаш се потврди дека кога играте во Тетово се чуствувате како гости , кај се оние што велеа дека во Тетово има повише македонци него албанци. Колку ве имаше на стадион ?

болд 1...Ти глуп си или тренираш?? Знаеш дека на секоја утакмица на Тетекс има кореографија и редовно има бакљада??

болд 2... хахахахха иди бе лечи се хахахх ти будала си дефинитивно, не се јавуај кога врска немаш од животот...

болд 3... а најакото е што цело време Војводи се слушаја :smir:
исто ка да не бевте на стадион...

kartata bese 200 den i toa sum siguren 100% za ova

nesto da ve prasham :

Koj e vas sponzor ?

i da bidem realen vcera ste bile dobra brojka ( ako gi zemas vo predvid poraneshnite utakmici ) ama pak ste 2pati po malce od nas !!!

a maicata sto pretendiravte deka go zemavte KADE E ? ili se blamiravte ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom