Фан клуб - РК Вардар

На Раул четата :cujte::pistoldz:
12274773_1312820095410158_2355289953737533405_n.jpg

Играа ли Македа и Столе? цело полувреме го испуштив ради глупости :tapp:

Ај што ми е мерак што ги тепавме, ептен се курцаа во второ полувреме, само провоцираа :icon_mrgr:
Дибиров кога замавна по утнатиот пенал, мислев дека го гаѓа во глава тој што му викаше во фаца :icon_mrgr:

Што им е на судиве бе,скоро две минути им дозволија да ја држат топката:facepalm:.Ајде сеа нека се ебат.

Деветкава нивна ме потсети на Циндриќ додека беше во Металург :LOL:

Фактички, се повторува истиот проблем од лани, кој не требаше да се повтори. А тоа е лоши резултатир заради замор, кој иде од недоволната ротација.

Всушност, сега има ротација, ама не со тој квалитет со кој се очекуваше. Во почетокот на сезонава кога тимот газеше и кога таа ротација служеше да ги одмори првотимците во 1/3 од мечот, си идеше одлично. Но кога дојде ред таа ротација да ја земе топката во свои раце и да го носи тимот на грб, потфрли.

За Циндриќ се е кажано, дефинитивно најголемо разочарување од засилувањата. Марсениќ почна да игра нешто на последниве утакмици. Од Маќеда толку и можеше да се очекува реално, во одбрана си ја изврши работата на ниво, во напад за толку е способен. Душебаев прегоре брзо, исто ко лани, сега сигурен сум дека ќе гази после јануари пак. Прегоре и Тоска, а Марсениќ и Столе не беа на нивото да го заменат. Шишкарев исто одлично почна па скроз падна во форма, Брумен е на тоа подпросечно ниво цело време... На Игор па ова му се дешава трета сезона веќе по ред ако не се лажам, ќе биде најдобар плејмејкер во светот, ќе се повреди и после дури се стабилизира му треба доста време.

Значи ако ја сумираме полусезонва, тимот ги има истите вируси како лани, ради повреди на првотимците и некои недоволно опоравени лани се загубија двата меча против Веспрем во ЛШ и Мешков во СЕХА.

Да се собере на лев бек некој играч кој ептен би допридонел во тимот, а не веќе пензионери ко Рутенка, би бил одличен потег а и задолжителен ако тимот сака да победи на гостувањата кои следуваат од февруари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom