Фан клуб - РК Вардар

Треба да се земат некои поискусни и квалитетни играчи на тие позиции, со оглед на тоа што има веќе млади таленти како опција на тие места.
Од сите досегашни дуели се гледа дека во борба за титула искуството придонесува повеќе од младоста и потенцијалот.

Или се прави простор за да се донесат поквалитетни играчи или едноставно КУР од шампионски Вардар. :D
Нека го донесат Агинагалде место Тоскиќ и нека земат некој јак лев бек, таман и Деревен ќе биде фит за следната сезона и се ќе биде во ред.

Не зафркавај и ти каков простор за подобри кога ги бркаш најдобрите на своите позиции во тимот ? Додека послабите остануваат..
Со ваква трансфер политика не се станува шампион во ЛШ, наместо да се надополнуваат они прават чекор назад.

Не зафркавај и ти каков простор за подобри кога ги бркаш најдобрите на своите позиции во тимот ? Додека послабите остануваат..
Со ваква трансфер политика не се станува шампион во ЛШ, наместо да се надополнуваат они прават чекор назад.
Е аман, ко да нема подобри играчи од Горбок во Европа. Па и од Тоскиќ, демек ако дојде Агинагалде лошо ќе е тоа? Класа е подобар од Алем, да бидеме реални.

Е аман, ко да нема подобри играчи од Горбок во Европа. Па и од Тоскиќ, демек ако дојде Агинагалде лошо ќе е тоа? Класа е подобар од Алем, да бидеме реални.

Не реков дека нема подобри играчи ама глупо е еден од најдобрите поединци сезонава да го пушташ да си оди кога на таа позиција имаш играчи како Лазаров, Лацкович

Не реков дека нема подобри играчи ама глупо е еден од најдобрите поединци сезонава да го пушташ да си оди кога на таа позиција имаш играчи како Лазаров, Лацкович
Па ја реков оправдано ќе е АКО земат подобри. Ако не земат да им ебам се. :D

Наместо да задржиме една асална постава и секоја сезона само да ја дополнуваме со играчи кои вредат, па ако треба тоа да биде и само еден играч, ама да вреди, ние секоја сезона менуваме прва постава и играчите што си одат ги менуваме со лигуши како што се Деки Бој, Циндриќ па и Марсениќ...Тоска не верувам дека некој ќе го замени, за Горбок и не ми е толку криво, не е играч што може цела сезона да одигра на ниво, и минатата сезона и оваа ќе одигра 2-3 утакмици на ниво после е чист просек, може да се најде соодветна па и подобра замена, само што нашиве носат се некои играчи што се веќе прегорени или пак дечишта што не заиграле асален ракомет и при прв дуел против некој касап во ЛШ паѓа покосен и си завршува сезона...За Тоскиќ тешко да се најде добра замена, не е ова игрица па да можеш да донесеш било кој, демек другиве клубови не се саглам па туку така ќе ти препуштат светски пикер, ако останеме со Столе и Марсениќ боље без пикер да играме...Нека бараат и втор голман btw

И Тоска и Горбок побарале сами да си одат, нема шо да напраи клубот тука.

За првиов се јасни причините,али за Горбок стварно не ми е јасно.Ај си реков сакал да биде со фамилијата,дрн дрн,али после ова,не знам.

Деревен е потполно ист тип на бомбардер ко Горбок, така да ако он се врати во форма и понатаму игра на ниво, овој трансфер нема да се осети.

На Лац треба да му биде раскинет договорот и да му се каже фала. На негово место, дури и да е ограничен буџетот толку треба да се довлечка различен тип на лев бек. Помодерен и поподвижен бек, не класичен олдскул шутер ко Деревен.

Голема грешка беше што лесно го испуштија Слишковиќ а сигурно ќе прифатеше доколку му понудеа на време.

За Тоскиќ и Брумен беше јасно зошто си одат. Ама па за Горбок целосно збунет сум... побара да си оди за да иде во Пик Сегед. :toe:
Агинагалде ке го донесат ,све било средено.

Наместо да задржиме една асална постава и секоја сезона само да ја дополнуваме со играчи кои вредат, па ако треба тоа да биде и само еден играч, ама да вреди, ние секоја сезона менуваме прва постава и играчите што си одат ги менуваме со лигуши како што се Деки Бој, Циндриќ па и Марсениќ...Тоска не верувам дека некој ќе го замени, за Горбок и не ми е толку криво, не е играч што може цела сезона да одигра на ниво, и минатата сезона и оваа ќе одигра 2-3 утакмици на ниво после е чист просек, може да се најде соодветна па и подобра замена, само што нашиве носат се некои играчи што се веќе прегорени или пак дечишта што не заиграле асален ракомет и при прв дуел против некој касап во ЛШ паѓа покосен и си завршува сезона...За Тоскиќ тешко да се најде добра замена, не е ова игрица па да можеш да донесеш било кој, демек другиве клубови не се саглам па туку така ќе ти препуштат светски пикер, ако останеме со Столе и Марсениќ боље без пикер да играме...Нека бараат и втор голман btw
Да, премногу флуктуација има на играчкиов кадар. И мене ми пречи тоа. Секоја година уигруваме некого.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom