- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 3.865
- Поени од реакции
- 6.558
Караџич *Карачич е многу паднат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Караџич *Карачич е многу паднат
НИшто страшно, вие слававете наши титули па живи стеFala sho gi gledate nasite utakmici![]()
Fala sho gi gledate nasite utakmici![]()
Ne ni znam deka ste igrale vcera.Fala sho gi gledate nasite utakmici![]()
Ова е можеби најслабиот тим кој го имал Загреб во својата историја. Продадоа се што можеа (Мандиќ, Срна, Тимур пензија, не знам уште кој и м отиде), и овој тим со оној од прошлата сезона се небо и земја. Никакви замени не донеле. Кара комотно може у пензија, више нема ни брзина ни дрскост, ништо. Исто као коа ни го донесоа Вујин кај нас. Првенството ќе биде кланица. Четири тима каде секој може секого да победи во зависност од денот и повредени ракометари.Ај сеа да не се преиме луди, сигурно повеќе од нас ја гледале утакмицата, и јас исто така.
Рака на срце добра утакмица изиграа.
А Загреб, многу слабо.
И Алкалоид-Охрид ја гледав, ептен ќе биде тесно првенствово
Ако се вистина муабетите за сумата што ја барал за да дојде кај нас, со оваа игра што ја видовме вчера, боље што не дојде, да не се бламира.Кара
Па тој им беше најдобриот играч вчера на Пелистер......години пишуваме Кара,Лауге ,Маје,Јоте/Готфридсон,Гисли прават чекори...и тоа беше пресудно досега не им судеа чекори .....истото со глумецот ФИТИЉОТ ке се фрлит и џглаб 2 мин мислеше муцињата му судат без да се прегледат снимката ,јебига ПЕЏА доби инфор од Кајгана и ги информираше швабите.Ако се вистина муабетите за сумата што ја барал за да дојде кај нас, со оваа игра што ја видовме вчера, боље што не дојде, да не се бламира.
Вчера утакмицата имаше 4 наши бивши играчи)))
Па Гогов сезонава највеќе покажа од сите што ги имаме на располагање,јас би му дал повеќе шанса.На Гогов му продолжиле договор до 2027.
Секогаш сум за тоа на македонски играчи да им се дава шанса, меѓутоа ако веќе си добил повеќе шанси и не си ги искористил, значи треба да си бараш нова средина, нека ја добие таа шанса некое друго дете.
Не знам и самиот како може да нема барем малку амбиција и желба да излезе од комфорт зоната, цел живот трет голман, битно плата си капнува.
За мене е ова погрешна одлука, посебно во ситуација кога и на Еспиња му продолживме договор, плус го имаме и Валах, а најтрагично е што ни еден од овие тројца нема константност.
Јас кажав уште пред некој месец, на Гогов и Еспиња требаше да им се даде шут карта одма после натпреварот со Пелистер во Скопје.
Цела сезона беа климави, тој натпревар беше само потврда дека нема што повеќе да бараат во Вардар.
Јас стварно не знам со што заслужија и двајцата нови договори.
петАко се вистина муабетите за сумата што ја барал за да дојде кај нас, со оваа игра што ја видовме вчера, боље што не дојде, да не се бламира.
Вчера утакмицата имаше 4 наши бивши играчи)))