Фан клуб - РК Вардар

наредна утакмица со дрес манасков одам у сала.

кој има против слободно нека ми пријде :)

Како што пиша некој, би дал пари само за да го свирам манасков (штета што не ми иде баш свирењето :pos: ), поентата е дека ми е жал во што се претвори Вардар во последниве години...

Од сега само на утакмици Сеха и домашна лига. Со лешпери у сала што свршаваат на Деки бој НЕ.
Свиркаат скандирање на Дибиров аплаузи даваат на Манасков:popce:

А да, и Карачиќ беше сељакот што му ја даде топката на Манаскоф само за да даде тој гол, па и уште седмерец му дадоа да шутира... Од инат ли ги прават овие работи? И пред да влезе Манаскоф како Карабатиќ да сме го земале па сите го испратија на терен со подршка.

А да, и Карачиќ беше сељакот што му ја даде топката на Манаскоф само за да даде тој гол, па и уште седмерец му дадоа да шутира... Од инат ли ги прават овие работи?
Дефинитивно така изгледа.

Не ми се верува дека за две сезони ни го украдоа клубот.

Ко вчера да беше кога во Вардар играа играчи кои играа со срце. Избркаа од клубот се што имаше црвено-црна крв во себе. Вујо, Марковиќ, Прибак, а донесоа лешпери и полуаматери ко Марсениќ, Циндриќ и телето Деки.

Јас се заебав и купив блок влезница. Денес ми требаше дијазепам за да се смирам од нервозата која ме пукна. Не можев да поверувам што се случува во салата. Факт е дека Самс прави копија на вештачките, и веќе не може да се порекне дека и ние стануваме вештачки клуб. Искрено, ми фалат утакмиците од купот на ЕХФ кога се потеа ѕидовите во Кале. Денес, ова е тотално фејк. Фуфици со штиклички и дрес од Карачиќ. Ете, тоа е просечната вардарова публика денес. Не би ме чудело ако вчера истите тие биле во Борис, само со друг дрес.

И колку беше подло ова што го направија со Комити, не знам што им беше идејата. Можеби да не му го загорчат дебито во ЛШ на педерчето Деки. Само идат утакмици од СЕХА лига, е тогаш има по 200-300 луѓе од античката публика. Тогаш треба да се отиде во огромна бројка.

Столе бе? Дали си нормален бе Столе? Како можеше да продадеш се што стекна за неполн месец. Продолжи си да го браниш Деки, ти си икона на античката публика. Уживај.

п.с. Поволно продавам блок влезница за ЛШ :)

Дефинитивно сме спортски нај НЕ едуцираната нација, без никаков менталитет, љубов кон клуб, и култура. Ми се повраќа од тоа што го видов на ТВ, и страшно ми е жал што не бевме денес на трибина. Ако им е до приватна забава со градски фаци, театарска атмосфера и глумење западно-европејци, можеа клуб ко сељолург да земат, ова денес не беше Вардар дефинитивно! Жал ми е само за играчите, кои гинат за дресот, а Столе нека се опамети со време, нека го тргне другарството на страна, нека не се меша кај што не треба, затоа што лесно може да го изгуби огромниот респект кој го добива

Мизерна атмосфера, капак на се и коментаториве, да ти се одгледа и утакмица и се. Едноставно нема живост ни во салата, ни во играта на Вардар кога не се Комити, кога нема атмосфера. (n)

Столе пак го брани друагрчето негово, па уште и покажува како ќе скинел глава на некој.
Пак ако од Комити му запејат икона ја ќе се откажам од нив.
Ова денес беше фијаско, ми се плаче и повраќа, кој сака карта да му ја шитнам, пошто искрено не ми се оди веќе во сала.

Почекајте малце, не ги шиткајте картите, наредна утакмица може ќе биде пун делот за Комити, па ќе видиме кој ќе биде погласен околу Деки :)

Ич не ми се свиѓа Столе што се меша во ова со Деки...

А и централните блокови се полни со Мурињо левел експертиза, да влезе овој, оној, седи подоле, не станувај, цело време ги посматрав.

а донесоа лешпери и полуаматери ко Марсениќ, Циндриќ и телето Деки.
:pos:
Сфаќам дека си нервозен и слично, ама овие играчи да ги нарекуваш полуаматери (едни од најталентираните у европа на нивни години) а да величиш просечни играчи како Марковиќ и Прибак е смешно.
Значи зборам за играчките карактеристики а не кој што и какво значење имал за Комитите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom