Точно. Комити се навивачи, а не тренери и експерти за спорт. Си има луѓе што ја вршат таа работа одлично. Браво за Раул. Ама Комити како навивачи имаат право да искажат незадоволство. Затоа што Комити, еве конкретно за мене ќе кажам. Сум идел на утакмици и на -10 и на +40 и сум патувал и сум трошел многу пари, сум отсуствувал и сум се лишел од многу други настани за да го гледам Вардар. И некој куртон што мисли дека е број 1 играч ќе покажува курови кон клубот. Клубот што има најбројна навивачка група у Македонијава. Не бива.Јас друго знам за тој муабет, али нема везе. Не треба да му се извинувате, а не треба ни он вас. Рече и самиот дека ќе се потруди да го засакаат Комити, оставете го да се докаже. Премногу врева се крева а Деки е екстра квалитетен играч. Не се навивачите тие што треба да кажуваат кој да игра а кој не, си има претпоставен на клупата и човек одговорен за трансфери што ги купува и продава играчите.
Јас ти гарантирам дека он нема никаков респект да добие од Комити се додека јавно не се извини за глупостите што ги правел, а ако си играч на клуб и сакаш да се докажеш не идеш против своите навивачи.
Кој си бе ти да ми даваш слики од небитни играчи и небитни клубови? А? Кој си ти да ме дупиш по телефон?