Фан клуб - РК Вардар

Јас друго знам за тој муабет, али нема везе. Не треба да му се извинувате, а не треба ни он вас. Рече и самиот дека ќе се потруди да го засакаат Комити, оставете го да се докаже. Премногу врева се крева а Деки е екстра квалитетен играч. Не се навивачите тие што треба да кажуваат кој да игра а кој не, си има претпоставен на клупата и човек одговорен за трансфери што ги купува и продава играчите.
Точно. Комити се навивачи, а не тренери и експерти за спорт. Си има луѓе што ја вршат таа работа одлично. Браво за Раул. Ама Комити како навивачи имаат право да искажат незадоволство. Затоа што Комити, еве конкретно за мене ќе кажам. Сум идел на утакмици и на -10 и на +40 и сум патувал и сум трошел многу пари, сум отсуствувал и сум се лишел од многу други настани за да го гледам Вардар. И некој куртон што мисли дека е број 1 играч ќе покажува курови кон клубот. Клубот што има најбројна навивачка група у Македонијава. Не бива.
Јас ти гарантирам дека он нема никаков респект да добие од Комити се додека јавно не се извини за глупостите што ги правел, а ако си играч на клуб и сакаш да се докажеш не идеш против своите навивачи.
article-0-0F11010000000578-816_468x286.jpg
Кој си бе ти да ми даваш слики од небитни играчи и небитни клубови? А? Кој си ти да ме дупиш по телефон?

Празна сала, зошто...?

МАНАСКОВ ПЕДЕРЧЕ

Зарадаи ова копиле почнаа и навивачите да се караат меѓу себе. Денес имаше многу такви фаци кои сакаа да се пресметаат со Комитите :facepalm:. Најголема трагедија беше кога почна да го скандираат мајмунот :tapp::tapp:. Ако толку се палат на него нека му го издркаат еднаш.
За атмосферата нема што да се коментира. Јане Сандански >>>>>>>>> MHT. Глумат некои хардкор навивачи а во СЕХА и на стадион нигде ги нема.
Не знам до кога вака ќе се тера, ама не е на арно.

П.С. пред да почнете да ме прашувате зошто јас денес не бев на стадион, ќе ви кажам дека ова ми беше единствената шанса да го гледам РК во ЛШ годинава.

Со другарите на Столе што седеа во ВИП се чепнаа тие што беа во блокот Комити. Имаше едно 15-20 дечки дојдоа после фудбалот. А иначе Дибиров го скандираше и дел од луѓето во сала, после вратија од централните за Деки, барем така јас слушав, од таму ми идеше звукот.

Мое мислење и став си е дека не треба да се меша, да си го уништува тоа што го изгради со Комити за мрсулот, златната кокошка да секне со носење јајца, Деки ќе си кидне во најмалце хоумтаун Кретеј, го боли за Вардар, Столе ќе треба да живее во градов и да е мета на дофрлања наместо идол на децата како што е досега. Мислам дека никој не е вреден да си ја расипе човек посебната врска што ја има со навивачите.

Ај малку за утакмицава, искрено „втората“ постава да ја наречам што влезе при крај на прво Деревен, Циндриќ, Брумен, Марсениќ делува страшно неуиграно и сопнато. Брумен колку зицери ги заеба, 4-5? Лоша утакмица и за Дибиров, да не рече некој не го коментирам. Супер беа стандардните, Штербик, Тоска, Абутовиќ иако извиси 1-2 пати во одбрана и Алекс.

Точно. Комити се навивачи, а не тренери и експерти за спорт. Си има луѓе што ја вршат таа работа одлично. Браво за Раул. Ама Комити како навивачи имаат право да искажат незадоволство. Затоа што Комити, еве конкретно за мене ќе кажам. Сум идел на утакмици и на -10 и на +40 и сум патувал и сум трошел многу пари, сум отсуствувал и сум се лишел од многу други настани за да го гледам Вардар. И некој куртон што мисли дека е број 1 играч ќе покажува курови кон клубот. Клубот што има најбројна навивачка група у Македонијава. Не бива.
Јас ти гарантирам дека он нема никаков респект да добие од Комити се додека јавно не се извини за глупостите што ги правел, а ако си играч на клуб и сакаш да се докажеш не идеш против своите навивачи.

Кој си бе ти да ми даваш слики од небитни играчи и небитни клубови? А? Кој си ти да ме дупиш по телефон?

Срцка, не е проблемот со тебе. Милион пати сме го правеле муабетот и знаеш што мислам за тебе како навивач ама знам и дека никогаш јавно нема да ми кажеш што искрено мислиш туку кога ќе седнеме лаганица во кафана и ќе се запиеме ко луѓе.

Следна кафана ќе те прашам што мислиш за оние Комити кои отидоа на трибина утакмицава и покрај тоа што нели Комити не требаше да присуствуваат на натпреваров.

наредна утакмица со дрес манасков одам у сала.

кој има против слободно нека ми пријде :)
Те знаеме дека со од ВМРО, само не знаев дека по штабови почнале дресови од Манасков да ви даваат, Дојди во вторник во СЕХА со дрес Манасков, баш сакам да те запознаам :kruna:

Те знаеме дека со од ВМРО, само не знаев дека по штабови почнале дресови од Манасков да ви даваат, Дојди во вторник во СЕХА со дрес Манасков, баш сакам да те запознаам :kruna:
А што бе ќе го тепате? :D

Не смее желки да има на трибина. :D
Инаку @Комита Ултрас, сфаќам дека не ви е сеедно пошо сте имале лоши дешавки со Деки, ама треба да се помирите со реалноста дека он е играч на Вардар и тоа е тоа. Се останато може да донесе до раздор во клубот и негативни работи, што според мене и ќе се случи и после Цацко ќе биде крив. А таман Вардар има страшна екипа што според мене има и потенцијал за Ф4.

Не смее желки да има на трибина. :D
Инаку @Комита Ултрас, сфаќам дека не ви е сеедно пошо сте имале лоши дешавки со Деки, ама треба да се помирите со реалноста дека он е играч на Вардар и тоа е тоа. Се останато може да донесе до раздор во клубот и негативни работи, што според мене и ќе се случи и после Цацко ќе биде крив. А таман Вардар има страшна екипа што според мене има и потенцијал за Ф4.
Помирен сум со фактот дека е наш играч, а верувам и повеќето се помирени. Ама не се помирувам со тоа да се освои Ф4 по цена да се изгуби вистинското лице на клубот. Спореди што се уништија преку ноќ т.е. види ја атмосферата од денешниот натпревар и види ја атмосферата на било која утакмица лани. Лани немаше екипа што не си отиде од Скопје со изјави за атмосферата дека е нешто невидено. А, денес не видов таква изјава.

После „без потреба не тепаат џандари“.
Во Англија вака, во Англија онака.
Смешки сте...
Ако ова ти е аргумент против нашите за полициските реакции, немој да ме јебеш... :icon_mrgr:
Не знам само кај виде закана :icon_mrgr: Може сакам да го запознаам кој е дечкото што ја отворил темата за ФК Вардар :icon_mrgr: Може ќе ни открие конечно која е поврзаноста меѓу сегашната управа на Вардар (онаа вистинската, не онаа што ние ја знаеме) и неговата партија, пошто очигледно некој не дупи во здрав мозок :kruna:

Ма каков ракомет бе, нека си прават таму приватни забави, сеа си мислам и на Сеха и на домашна лига дали да одам. Поубаво никогаш да не освоиме Лш или да играме Фајнлфор, одколку вака да ни го срамат клубот. Вардар не е Метлаург и никогаш нема да биде таков педерски клуб.

Во врска со Манасков.Во Струмица луѓе кои го мразат Вардар, го вреѓаа, и исвиркаа на Манасков.Како да се помириш дека човек што цело време ти го навредувал клубот, зборел против навивачите, сега игра во тој дрес и го брани грбот на клубот.Низ Европа, да не зборам па Јужна Америка , за ваков трансфер и играчот и управата лошо ќе си поминат.Но вардарци си знаат,дали човек кој ги навредувал и понижувал како клуб и луѓе е достоен да го носи за нив светиот дрес.

Офтопик:

. Брумен колку зицери ги заеба, 4-5? /quote]

Човеков откако му го сјебаа окото лани игра во катастрофална форма. :(

Беше еден од најдобрите и најконстантните, сеа е најлошиот поединец во тимот. :toe:

Ако продолжи вака сигурно ќе се ослободат од него и уверен сум дека на негово место ќе го донесат... Џинџерот, кој друг. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom