Не ми се верува дека за две сезони ни го украдоа клубот.
Ко вчера да беше кога во Вардар играа играчи кои играа со срце. Избркаа од клубот се што имаше црвено-црна крв во себе. Вујо, Марковиќ, Прибак, а донесоа лешпери и полуаматери ко Марсениќ, Циндриќ и телето Деки.
Јас се заебав и купив блок влезница. Денес ми требаше дијазепам за да се смирам од нервозата која ме пукна. Не можев да поверувам што се случува во салата. Факт е дека Самс прави копија на вештачките, и веќе не може да се порекне дека и ние стануваме вештачки клуб. Искрено, ми фалат утакмиците од купот на ЕХФ кога се потеа ѕидовите во Кале. Денес, ова е тотално фејк. Фуфици со штиклички и дрес од Карачиќ. Ете, тоа е просечната вардарова публика денес. Не би ме чудело ако вчера истите тие биле во Борис, само со друг дрес.
И колку беше подло ова што го направија со Комити, не знам што им беше идејата. Можеби да не му го загорчат дебито во ЛШ на педерчето Деки. Само идат утакмици од СЕХА лига, е тогаш има по 200-300 луѓе од античката публика. Тогаш треба да се отиде во огромна бројка.
Столе бе? Дали си нормален бе Столе? Како можеше да продадеш се што стекна за неполн месец. Продолжи си да го браниш Деки, ти си икона на античката публика. Уживај.
п.с. Поволно продавам блок влезница за ЛШ