Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие што не го следат ФК, а го следат РК во ЛШ се на исто рамниште со фановите на Металург и ЖРК Вардар. Додека има резултати и играчи ќе се најватрените фанови на Вардар.Се убаво си напишал, само не си напишал зошто Скопјаните не го гледаат ФК Вардар на Градски или РК Вардар во Сеха. Тешко се наоѓаат статистики, ама сигурно ФК Вардар треба да изигра 15 меча за да дојде публика колку што ќе дојдат сега со Киелце.
Само да не се чукате во гради кога ќе дојде време да се играаат квалификации во Европа.Демек има што да се следи на Фк..
Не сум само ја што размислувам вака,ова што ги играат не е фудбал и не ми е забавно да ги глеам. Поточно мачење е да ги глеам,а не сакам ништо да праам со сила. Дај боже да изиграат асално па да се напуни стадионот,па викајте ех кај бевте до сеа колку сакате...Само да не се чукате во гради кога ќе дојде време да се играаат квалификации во Европа.
Да се обратиме кај Самоил маскотите од РК да ги префрлат на стадион за да ви биде забавно.Не сум само ја што размислувам вака,ова што ги играат не е фудбал и не ми е забавно да ги глеам. Поточно мачење е да ги глеам,а не сакам ништо да праам со сила. Дај боже да изиграат асално па да се напуни стадионот,па викајте ех кај бевте до сеа колку сакате...
Ја па пробувам нормален муабет да праам..Обрати се што да ти кажам може и некоја од маскотите боље игра фудбал од инвалидите.Да се обратиме кај Самоил маскотите од РК да ги префрлат на стадион за да ви биде забавно.
Многу јака елита сте у пичку матер, испод част ви е да дојдете на стадион, не било забавно леле.
Уопште не доаѓај, за курово здравје ќе си му на Вардар само кога ќе играат у стилот на фифа стрит.
Сум кажал 100 пати за таквите скопјаништа што глумат елита, и што демек они не можеле да го гледаат овој фудбал пошо било мизерија. Сум пишувал и сум објаснувал дека голема улога за квалитетот на фудбалот има улога и бројот на навивачи, сум објаснил дека ако просчено Вардар годишно на 18 утакмици има по 10 000 карти пордадено по 100 ден, може многу да значат посебно во Македонија, плус што и пред толку пбулика и повеќе мотиви би имале играчите, а ако се понашаат како овие примадоните, може многу лесно толаква маса да ги опамети. Ама прости луѓе не го сваќаат тоа затоа и најелсно е да најдат изговори дека лош е фудбалот, се местело и т.н.Се убаво си напишал, само не си напишал зошто Скопјаните не го гледаат ФК Вардар на Градски или РК Вардар во Сеха. Тешко се наоѓаат статистики, ама сигурно ФК Вардар треба да изигра 15 меча за да дојде публика колку што ќе дојдат сега со Киелце.
Чим е така ок. Извини што ти одземав од скапоценото време.Ја па пробувам нормален муабет да праам..Обрати се што да ти кажам може и некоја од маскотите боље игра фудбал од инвалидите.
Не ми испод част не се секирај,дури се имам прекачувано на запад кога се градеше за да глеамСамо што тогаш не ми беше јасно зашто е празен стадионот,а сеа ми е. Кога ќе немаш време за се ќе идеш на тоа што ти е интересно. Затоа и пишав. Бидејки никој тука нема што да објаснува кој треба да да добие билети а кој не,кој бил вардарец и тн, има за тие со членски карта,има и за комити, значи најлојалните се обезбедени останатите кој се снајде ,ако оној од штип е мазохист јебига нека иде и он.