Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.554
- Поени од реакции
- 17.996
Ај мирни сеа до петок,еве ви против стрес нешто
,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ѕвер ми е мене РедБлек, глас да не чујам за него, си се запознавме на Вардар - Пелистер, топ дечкоАбе може и тоа сакаше да каже, кој знае![]()
Што против стрес бе, коа ќе слушнам само Ф од Фленсбург се тресам ко цицкава нејзина на одење.Ај мирни сеа до петок,еве ви против стрес нешто,
![]()
Нема збор за тоа, ѕвер си е, ама го претерувал со сокотЅвер ми е мене РедБлек, глас да не чујам за него, си се запознавме на Вардар - Пелистер, топ дечкоСеа за постовине може ја удрил прееска главата од биро кога се наведнал ама ќе се оправи, утре ко нов ќе е
![]()
Ама и нов бекабе нов голман иаме вие на ред му се ставивте![]()
За Македа имаше уште пред месец дена официјално или јас сонувам нешто?Ама и нов бек
DOPOLNA>>>>>>
СО ОВАА ИНФОРМАЦИЈА ДОЗНАВАМЕ И ДЕКА МАКЕДА ЌЕ ГО НОСИ ДРЕСОТ НА ВАРДАР ОД СЛЕДНАТА СЕЗОНА
Па ете го Лико пишал, во коментарите подоле...за пред спиење така да не израдува +За Македа имаше уште пред месец дена официјално или јас сонувам нешто?![]()
И за Шишката исто имаше официјално.Освен за Горбок и Лацковиќ нема официјално уште за никој.
200 000 евра отштета да даде Самс за Штербик, некако не ми е реално.
Ќе бегаш од темната страна бе?Штербик е сигурен 100%. Исто и Шишкарев.