Фан клуб - РК Вардар

Ај мирни сеа до петок,еве ви против стрес нешто:D,
I1-572x800.jpg

Абе може и тоа сакаше да каже, кој знае :D
Ѕвер ми е мене РедБлек, глас да не чујам за него, си се запознавме на Вардар - Пелистер, топ дечко :D Сеа за постовине може ја удрил прееска главата од биро кога се наведнал ама ќе се оправи, утре ко нов ќе е :pos:

Ај мирни сеа до петок,еве ви против стрес нешто:D,
I1-572x800.jpg
Што против стрес бе, коа ќе слушнам само Ф од Фленсбург се тресам ко цицкава нејзина на одење.

Ѕвер ми е мене РедБлек, глас да не чујам за него, си се запознавме на Вардар - Пелистер, топ дечко :D Сеа за постовине може ја удрил прееска главата од биро кога се наведнал ама ќе се оправи, утре ко нов ќе е :pos:
Нема збор за тоа, ѕвер си е, ама го претерувал со сокот :D

абе нов голман иаме вие на ред му се ставивте :D
Ама и нов бек :D
DOPOLNA>>>>>>
СО ОВАА ИНФОРМАЦИЈА ДОЗНАВАМЕ И ДЕКА МАКЕДА ЌЕ ГО НОСИ ДРЕСОТ НА ВАРДАР ОД СЛЕДНАТА СЕЗОНА

Ама и нов бек :D
DOPOLNA>>>>>>
СО ОВАА ИНФОРМАЦИЈА ДОЗНАВАМЕ И ДЕКА МАКЕДА ЌЕ ГО НОСИ ДРЕСОТ НА ВАРДАР ОД СЛЕДНАТА СЕЗОНА
За Македа имаше уште пред месец дена официјално или јас сонувам нешто? :D

За Македа имаше уште пред месец дена официјално или јас сонувам нешто? :D
Па ете го Лико пишал, во коментарите подоле...за пред спиење така да не израдува + :D
Колку што знам тоа пред месец беа шпекулации али еве чим и Лико збори значи...

Ама од 2015та па натака мислам беше за Македа

Ве дупчи Лико за утре да може да се пијанчите, со овие инфроамции никој нема да мисли на испаѓањето од Флеснбург, сите ќе викаат ај за Штребик едно пиво, ај за Македа и ќе си бидат весели цело време.
А Начевски може да го нападнале пошо е во надзорниот орган за судии во ЕХФ и тоа има јака функција, па може да го спукале.

Што конзумира Лико? :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom