Фан клуб - РК Вардар

Што му требаше ваква изјава и плус клипот што го направиле.. Највише сум мрзел кога вака се плаче после утакмица за лошо судење, било поминало, спортски честитај победа на противникот и крај, нема потреба од спомнување на судии, теории на заговор и сл.

Што му требаше ваква изјава и плус клипот што го направиле.. Највише сум мрзел кога вака се плаче после утакмица за лошо судење, било поминало, спортски честитај победа на противникот и крај, нема потреба од спомнување на судии, теории на заговор и сл.
Чим има добро документирано видео, океј е :)
И мене не ми се допаѓаат вакви коментари, ме радува само ако навистина се формира такво здружение какво што најавува Самс.

Кога можеа Данците да прават видеа кога отпаднаа од Зомимак и да ги пуштаат во ЕХФ а тие се алфа и омега во ракометов зошто да не можеме и ние
Не дека тоа ќе смени нешто, ама нека има па да размислат за понатаму
Исто и лани Веспрем правеа видеа за тоа како судиите ги обрабија во двобојот со Кил

Самсоненко: Не се пласиравме на Ф4 поради криминалното судење

Има и фино видео со судиските грешки, да не рече некој дека Вардар лае на празно :)
Абе знам тешко е ,ама вашата управа треба да се помири.Имаше грешки од судиите на двете страни, а и некои одлуки овде во видеото се исправни...
Сега нека изват и швабите видео и кај нив кај шо се грешеше:).
Готово било поминало...
Инаку знам ние ко одпаднавме од Лемго...ова беа чекорите:
1.Не украдоa судиите
2.Ни поткупиа 3-4 играли , меѓу кои и Николиќ кој избрзано шутираше.
3.Чистачите после утакмицата во нивната соблекувална најдоа шприцој и ги однесоа на управата:ROFLMAO: (Швабите да ти биле на стероиди зато јако играа ) ќе ги пуштале во ЕХФ. :LOL:

Кога можеа Данците да прават видеа кога отпаднаа од Зомимак и да ги пуштаат во ЕХФ а тие се алфа и омега во ракометов зошто да не можеме и ние
Не дека тоа ќе смени нешто, ама нека има па да размислат за понатаму
Исто и лани Веспрем правеа видеа за тоа како судиите ги обрабија во двобојот со Кил

Нема потреба од вакви коментари после утакмица. Секогаш сум мрзел кога после утакмица од поразените се упатуваат негативни коментари кон судии или противничката екипа, спортски честитај на победникот, плачење нема да ни помогне

Точно е тоа дека сега не може ништо да се промени,но тоа не значи дека треба да замижиме пред она што ни го направија судиите во двете утакмици.

Нема потреба од вакви коментари после утакмица. Секогаш сум мрзел кога после утакмица од поразените се упатуваат негативни коментари кон судии или противничката екипа, спортски честитај на победникот, плачење нема да ни помогне
На пресконференцијата спортски им се честита на екипата на Фленсбург и тренерот Врањеш, ова е за судиите и нивното судење

Мислам дека само оние пробивања што ги бараат нашиве а кои ги изнудува Душебаев се некоректни.Он скока и се судрува со противничкиот играч за разлика од Миркуловски кој е статичен и само да го пипнеш паѓа.
Оние удирања во глава врз Карачич мислам дека мора да бидат 2 минути.
Влечењата и соблекувањата на дрес врз Чипурин и Тоскиќ ај не мора да бидат исклучувања ама па кога ќе се додаде и дека бранат од 6 барем може да покажат пенал ако ништо друго.
Некои одлуки им се на место на судиите ама грото од овие од клипот им се тотално погрешни.

И за крај мора веќе еднаш да им се стави до знаење на ЕХФ дека е доста од фаворизирање на Германскиве екипи.
Ова е 1/4 финале бе, не се ова квалификации па да судат вака.
Во право е човекот...Фрла пари цела сезона и во машкиот и во женскиот тим, гледајте до кај дојдовме до самиот крај веќе и на крај некој да ти делегира вакви судии во Скопје.
Ајде оваа година ќе го проголтаме некако ова ама наредна ако направат пак вака или таа после неа каде што сите очекуваме веќе да дојдат оние звучни имиња, е тогаш веќе ќе претече лончето.
Видовме што му се деси на Гунар Прокоп :нинџ:

Која вие логиката на вашатa управа ај што играте у Борис Трајковски па и да продавате карти низ цела Македонија па и тука во Струмица.Јас сум сигурен тие што ќе купат карти ќе одат да го гледат дербито како еден вид сепктакл а истите после први у Парк ќе ги плујат играчите на Вардар примерот го имав со Металург видов со своји очи.Место во Кале да има дерби каде што ќе има само вардарци и гостинска група се разбира давате у Борис да има театар со луѓе кои одат да гледат дерби стварно не разбирам.П.С. Имаше ли некој од нашите што посебно се исткна или сите беа тапа :).

Убаво е што има видео и што се дава до знаење дека такво судење не треба да се повтори и нема да се толерира. Ми се допаѓа што не ќутат, еве на пример да му се десеше на Фленсбург истото сигурно ќе имаше и пожестоки критики.

Вардар се што можеше направи за да иде на ФФ ама да не се лажеме беше спречен знаеме од кој, мислам дека сите сме помирени со тоа ама поубаво е да се покажат заби за во иднина да се припази малце него да ќутат.

Сега домашното првенство е на ред.

Добар дел од наводните грешки се исправни одлуки, али чекорите на Гландорф и два удари за исклучувања на Карачиќ се чисти и можеше значително да го промени натпреварот бидејќи беа во вториот дел.

Допрва нека се навикнат на лошо судење, очекувам да имаме очајно судење во дуелите со Металург.
Гледам еден од судиите постојано си коментира со воџите на Пирати, во својство на фан на Металург :cenzura:
После тоа видовме какво беше судењето во Струмица, а со оглед дека се најавува влегување на Муакетов во Металург, дефинитивно ќе гледаме драми во првенството :icon_mrgr:
Да не бидам captain obvious ама сите знаеме зошто реваншот сакаат да го играат во Автокоманда пред затворени врати :вонзем:

Кутриот Самс уште не ја видел битангата со обетка на уво и залижана фризура... (никако да се сетам на името во моментов) последен пат кога го видов мислам беше на Вардар-Веспрем многу е влезен во филм човекот и на пријателски натпревар го тупеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom