Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа се обидуваат со видеото да го докажат.@Коњаникот Сабја судиите немаа ист критериум, во ракомет ако на една страна ги премижуваш ситните фаули а на другата сецкаш и им даваш втора шанса значи дека си го одредил победникот. Во прво не утепаа со таквите ситуации.
Za koja utakmica zaebal Nacevski?Tatko mi bil vcera u zabar kafanava i tamo zabarot im kazuel kako Nacevski zaebal rabota protiv vardar, pa bilo zestoko posle od koga doznale ovie. Znaci toj Nacevski ja ebal rabotata
Za koja utakmica zaebal Nacevski?
Vori цели реферати пишуваше, и на крај никако да го разбереш. RedBlack се задржува 1 до 2 реченици максимумVori да не ти го хакнал профилот брат? Сакам кажам, не знам речам![]()
Поентата на постовите на Vori секогаш е една иста:Vori цели реферати пишуваше, и на крај никако да го разбереш. RedBlack се задржува 1 до 2 реченици максимум![]()
Абе може и тоа сакаше да каже, кој знаеабе нов голман иаме вие на ред му се ставивте![]()