Фан клуб - РК Вардар

Сем Македа кој доаѓа покасно на десен бек има ли најва за некое поскорешно засилување на оваа позиција како Маркович на пр. или ке го играат уште Петрич?
Што ќе им прајме ние на играчите ???
Нема само да се трупаат, ете ако сварно дојде и Македа сезонава, не ни треба друг десен бек, зашто он ќе биде замена за Петриќ. Ама да почекаме да објават официално се, па ќе може да се прават вакви муабети, вака само на празно прајме муабет.

Штербик е сигурен 100%. Исто и Шишкарев.

Штербик не е сигурен од причина што Барселона сеуште нема склучено договор со нов голман, но преговорите им одат во позитивна насока. Ако го потпишат, има шанса за Штербик во Вардар за некоја страотно висока сума.

Искрено сите овие информации за Штербик ми беа неверојатни и ги сметав за шпекулации, но се покажа дека сум го преценил Паскуал. Типот е дефинитивно идиот, така да ништо чудно, да дозволи, голман како Штербик, кој очекувам и во следниве три-четири сезони да биде најдобар светки голман, да си отиде. Од друга страна и Штербик е познат како голем проф€сионал€ц, така да големи се шансите за трансфер.

Како и да е Штербик во Вардар би било џек пот за нас.Не може подобро...

Последно уредено:
Сем Македа кој доаѓа покасно на десен бек има ли најва за некое поскорешно засилување на оваа позиција како Маркович на пр. или ке го играат уште Петрич?

па нема потреба на таа позиција да трупа играчи кога ако го земат Македа ќе го имаат него и Душебаев додека Петрич највероватно си иде 2015 кога доаѓа Македа..

Штербик не е сигурен од причина што Барселона сеуште нема склучено договор со нов голман, но преговорите им одат во позитивна насока. Ако го потпишат, има шанса за Штербик во Вардар за некоја страотно висока сума.

Искрено сите овие информации за Штербик ми беа неверојатни и ги сметав за шпекулации, но се покажа дека сум го преценил Паскуал. Типот е дефинитивно идиот, така да ништо чудно, да дозволи, голман како Штербик, кој очекувам и во следниве три-четири сезони да биде најдобар светки голман, да си отиде. Од друга страна и Штербик е познат како голем проф€сионал€ц, така да големи се шансите за трансфер.

Како и да е Штербик во Вардар би било џек пот за нас.Не може подобро...
pa pa pa шо ќе праиме со голманите , ќе си оди ли некој,ако доаѓа , мора да му се праи на некој метла ?!

Maкеда ќе е од 2015 е сеа дали од Јануари или од нова сезона не знам за сигурно.
Од голманите најверојатно Малумбрес ќе си оде.

pa pa pa шо ќе праиме со голманите , ќе си оди ли некој,ако доаѓа , мора да му се праи на некој метла ?!
Ја мислам Малумрбес највеќе ќе го личи со метла.

па со оглед на тоа што би имале 4 голмани некој сигурно ќе мора. ама сеуште е рано за било што да се каже. Без разлика што знам дека има контакти, сеуште сум скептичен за било каков трансфер, дотолку што и да прочитам официјално ќе треба шамар да си удрам, да се осигурам дека не сонувам...

http://sportmedia.mk/sudiskata-ne-pravda-na-mechot-vardar-flensburg-video/
Копилиња гнасни, мршојадци шпански, бел ден да не видите :mad::mad: Еве ги тие “ситни“ грешки што ги зборев во темата за ЛШ, што влијаеа Флензбург да направи осетлива разлика во првото полувреме, нормално уз бледото издание на Вардар. На Карачиќ 2-3 пати му стартуваа директно на фаца и немаше исклучување, плус имаше и едно влечење за дрес, тоа се 6-8 минути со играч повеќе, минути кои би смениле многу за крајниот исход на мечот. Плус и она исклучувањето што требаше да се досуди за стартот над Дибиров, тоа се веќе цели 10 минути што требаше Вардар да ги игра со играч повеќе, што не е малце, тоа е 1/6 од натпреварот.

П.с. Во видеото има и исечоци каде тој што го направил видеото бил пристрасен. На пример при крајот на видеото за престапот на Гомбтисдфдсфдсфдсон, тоа не е престап воопшто, бидејќи во ракометот е дозволено понекогаш да стапнеш пред да ја шутнеш топката, особено ако има дуел пред ударот. Сеедно, Вардар беше видно оштетен од шпанските копилиња.

http://sportmedia.mk/sudiskata-ne-pravda-na-mechot-vardar-flensburg-video/
Копилиња гнасни, мршојадци шпански, бел ден да не видите :mad::mad: Еве ги тие “ситни“ грешки што ги зборев во темата за ЛШ, што влијаеа Флензбург да направи осетлива разлика во првото полувреме, нормално уз бледото издание на Вардар. На Карачиќ 2-3 пати му стартуваа директно на фаца и немаше исклучување, плус имаше и едно влечење за дрес, тоа се 6-8 минути со играч повеќе, минути кои би смениле многу за крајниот исход на мечот. Плус и она исклучувањето што требаше да се досуди за стартот над Дибиров, тоа се веќе цели 10 минути што требаше Вардар да ги игра со играч повеќе, што не е малце, тоа е 1/6 од натпреварот.

П.с. Во видеото има и исечоци каде тој што го направил видеото бил пристрасен. На пример при крајот на видеото за престапот на Гомбтисдфдсфдсфдсон, тоа не е престап воопшто, бидејќи во ракометот е дозволено понекогаш да стапнеш пред да ја шутнеш топката, особено ако има дуел пред ударот. Сеедно, Вардар беше видно оштетен од шпанските копилиња.
Сергеј убаво им го шибна и одговори ....

„Имам една иницијатива и сакаме да пратиме молба и барање до останатите клубови од Европа. Да формираме некоја асоцијација, или орган, кој ќе биде независен, составен од експерти, може од поранешни судии, чесни луѓе, кои ќе ја информираат јавноста и федерациите со цел да ги заштитат клубовите од намерно нечесно судење. Истовремено тие би им помагале на судиите, јас знам дека и тие се луѓе и прават грешки и со тек на време би претставувале авторитативно тело. Јас не би знаел да кажам сега како би работела таа организација, но давам идеја“, додаде Самсоненко и објасни дека вакви работи не треба да се случуваат во спортот во кој сѐ повеќе клубови банкротираат поради беспарица.

„Ракометот е еден од спортовите, кој е во најлоша состојба во Европа, гледаме колку клубови банкротираат. Јас како инвеститор можам да ви кажам дека такво судење ги одбива тие што сакаат да вложуваат“, рече Самсоненко.

па со оглед на тоа што би имале 4 голмани некој сигурно ќе мора. ама сеуште е рано за било што да се каже. Без разлика што знам дека има контакти, сеуште сум скептичен за било каков трансфер, дотолку што и да прочитам официјално ќе треба шамар да си удрам, да се осигурам дека не сонувам...
Всушност ќе имаме 6 голмани :D

Според мене нашата голманска тројка за наредна сезона треба да биде: Штербик (ако се донесе), Ангелов и Милиќ. Треба да летаат Малумбрес, Чаневски и Даскаловски. Може Ајварот исклучиво ако он сака, да биде задржан во вториот тим ако воопшто се формира во наредната сезона.

Други кои треба да си одат се Јовчевски, Терзиќ, Петриќ и Мите Стоилов.
Јовчевски нема што да понуди во тимот, а греота е да грее клупа. Може комотно да игра во било кој тим во лигата.
Терзиќ не покажа ништо особено. Петриќ е стар веќе и на таа позиција МОРА да се земе играч кој првенствено ќе игра добра одбрана, а притоа да биде солиден во напад. Во спротивно би имале два играчи од ист тип на Душаебаев. Не е лошо плус некое помладо име да се земе како трета опција. Во ниеден случај да не се остане само на двајца играчи.

Мите Стоилов не може нешто многу да понуди во одбраната. Подобро шанса да добива Кукоски, не знам зошто воопшто го вратија во тимот.

Горбок веќе е наш играч, а во составот ни фали еден десен бек шутер за да се докомплетира сликата, кој притоа ќе игра и добра одбрана. Криштопанс како опција ми е интересен. Мада јас да сум тренер би ги донел и Криштопанс и Степанчиќ.

Инаку лично би ги менувал сите засилувања за Карабатиќ :icon_mrgr:

10249333_1429593650627666_2112176697_n.jpg

само молам да донесат малце ѓуптини у тимот , се бели фаци ....
Може, Жалуз за лев бек :icon_mrgr:
Каков скок има, комотно може и за КК Вардар да го земеме, да игра центар со Кралевски во тандем :D

пак не постира постови ....

имаше еден од Франција ,Alix Nyokas мислам дека слободен е од летово ,супер играше за селекција

4347466_3_5589_le-francais-alix-nyokas-lors-du-premier-match_c1286a10f7ef273a4a15ec987aad47a8.jpg

пак не постира постови ....

имаше еден од Франција ,Alix Nyokas мислам дека слободен е од летово ,супер играше за селекција

4347466_3_5589_le-francais-alix-nyokas-lors-du-premier-match_c1286a10f7ef273a4a15ec987aad47a8.jpg

Купен е веќе. Ќе игра во бундеслигата само заборавив кој тим го зема.[DOUBLEPOST=1398978132][/DOUBLEPOST]Едит: потпишан за Гепинген

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom