Фан клуб - РК Вардар

Абе 70% од клипот нашиве се у право. И искрено не мислам дека судиите суделе скрос за Флеснбург ама ги фаворизираа и тоа многу, со тоа им дозвлвуваа такво понашање мавање во глава, влечење за дрес и ги премолчуваа тие санкции,а во ситуациајата што ја има на клипот, капитенот на ЛФенсбург коа го влече Тоскиќ, тоа требаше да му биде веќе трето исклучување и да добие црвен, плус тоа катастофалното глумење на швабата за пробивање коа и му свирнаа пробивање а сите видоа дека одлгуми требаше и таму 2 мин да добие и тој, а они им ја дадоа топката на Фленсбург, преголеми грешки направија судииве за тоа ми е криво кој сварно ги одржуваа во игра.
А ете ви европско оденсување т.е да бидме мирни, а сега сите плукате по судиите, епа ќе не ебат бе среде Скопје коа плачете сакате да бидете мирни да не се фрлало предемти, абе сеа н е фрлање предемти само повторување дешаваката со Гунар Прокоп, па да видите дали на некгоо удруг пат у СКопје вака да суди и да не краде у сред Скопје.

Абе не дискутирајте за џабе, поентата е добра. Различен критериум. Јас уште одма после утакмицата пишав за тоа. Неможе ова нонстоп да се случува и клубовите што не се од Германија, Шпанија, Франција или од скандинавските земји да добиваат вакви арбитражи.
Еве го постот:
@Коњаникот Сабја судиите немаа ист критериум, во ракомет ако на една страна ги премижуваш ситните фаули а на другата сецкаш и им даваш втора шанса значи дека си го одредил победникот. Во прво не утепаа со таквите ситуации.
Тоа се обидуваат со видеото да го докажат.

Незнам која будала имала живци да го гледа натпреварот пак и да ги гледа неправидите :D

Tatko mi bil vcera u zabar kafanava i tamo zabarot im kazuel kako Nacevski zaebal rabota protiv vardar, pa bilo zestoko posle od koga doznale ovie. Znaci toj Nacevski ja ebal rabotata

Vori цели реферати пишуваше, и на крај никако да го разбереш. RedBlack се задржува 1 до 2 реченици максимум :D
Поентата на постовите на Vori секогаш е една иста:
Buy-Made-in-Macedonia-540x272.jpg

Не му се смејте, у право е човекот. Јас знам дека после утакмица Михо се степал со некој во просториите под випот, е сега не ми кажаа точно со кого, можно е да е со начевски

абе нов голман иаме вие на ред му се ставивте :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom