Фан клуб - РК Вардар

А да и забораив за Тимур да напишам. Иако го утна тоа на крај имаше феноменален натпревар како и цел тим. Колку гола само даде од игра и мислам дека никогаш во живот ваква одбрана нема изиграно како им украде неколку топки секоја чест. А за Штербик што да се каже... БОГ меѓу стативите. Најголема спортска величина што некогаш заиграла за наш клуб. Тешко дека има поголем спортист што ќе дојде тука пошто од просто причина што таквите се ретки.

Го чекам @Colt Willcox со негов километарски пост да ни ја разубави вечерта

Не сакаш да знаеш што почна да ми пее кога ми се јави на мобилен :icon_lol: мада и јас му се приклучив :pos: така да кој знае во каква здравствена состојба е во моментов, ако е жив воопшто.

Се слави во Македонија, Германија, Малта, Словенија и сигурно во уште некоја држава каде што има наши иселеници.
Цел свет!!!! Секаде не има. Во Сиднеј огномет имало.

Не сакаш да знаеш што почна да ми пее кога ми се јави на мобилен :icon_lol: мада и јас му се приклучив :pos: така да кој знае во каква здравствена состојба е во моментов, ако е жив воопшто.
Уше у 9 го видов на плоштад појма немаше кај се наоѓа братот, никого не познаваше :pos::pos:

Се надевам на пладне ќе има лектира напишано!

Иде ВАРДАР, и да погинеш, колко можеш ќе се спасиш.:vozbud:

Знајте дека ич ве неќиме, ама честито титула.
И остајте ја Сузана мирно да спие :)
Pff ko vie nekoj konkurenti da mu ste na Vardar "cestito titula", :pos: abe site ste za Vardar ne priznavate, pak slusham dobar del od bitolcani za PSG navivale :facepalm:

Pff ko vie nekoj konkurenti da mu ste na Vardar "cestito titula", :pos: abe site ste za Vardar ne priznavate, pak slusham dobar del od bitolcani za PSG navivale :facepalm:
Па ти веројатно да играше Минчолург на Ф4, ќе навиваше за нив?
Сепак респект за многу битолчани што ни честитаа, не е мала работа тоа.

Нека почива во мир мојот глас!
Шампионе, шампионе але але але, шампионе шампионе але але але. ВАРДАРЕ, ШАМПИОНЕ ШАМПИОНЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ, ВАРДАРЕ ШАМПИОНЕ ШАМПИОНЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!
:aplauz:(y):vozbud::roker::ojeaa::oleee::motorce:

Лоши филмови затепаа откако промаши Дибиров за 2 разлика, едноставно, тоа многу пати до сега беше Македонската приказна, да водиме на вакви натпревари, и на крај да го обереме бостанот.

Што да се каже за момциве, 2 утакмици, 2-те решени во последните секунди. Чупиќ и Циндриќ кога беше најважно. Тимур го немаше никаде против Барса, денес маестрален. Борозан кога влезе против Барса, пробивање и изгубена топка, денес маестрален.

Штербик е прича за себе, и еден од најзаслужните за титулава. Секоја чест Вардарци, секоја чест.

Ептен ми се свиѓа што се појавуваат несфатени либерали по интернетов да го плукаат Столе викајќи дека да кажеш "муда до колена" е навредливо :ROFLMAO:
Истиот муабет беше на СП или ЕП исто кога кажа "Немавме муда да играме" и одма излегоа "АААА ЖЕНИТЕ БЕЗ МУДА НАПРАВИЈА ПОГОЛЕМ УСПЕХ ОД ВАС!"

Во какво време живееме само, вистински комедии :pos: :pos: :pos: :pos:

Auuiuuiu ova ne se opisuva so zborovi od Kometal navamu go ocekuvam ova, Kako ke se raboti deneska znaekci so ne ceka vo vtornik

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ох ова е прекрасно чуство. Сеуште не ми се верува што се слули.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom