|gor
Шмрчем амфетамин
- Член од
- 12 јануари 2010
- Мислења
- 1.421
- Поени од реакции
- 2.503
Го чекам @Colt Willcox со негов километарски пост да ни ја разубави вечерта
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го чекам @Colt Willcox со негов километарски пост да ни ја разубави вечерта
Цел свет!!!! Секаде не има. Во Сиднеј огномет имало.Се слави во Македонија, Германија, Малта, Словенија и сигурно во уште некоја држава каде што има наши иселеници.
Уше у 9 го видов на плоштад појма немаше кај се наоѓа братот, никого не познавашеНе сакаш да знаеш што почна да ми пее кога ми се јави на мобиленмада и јас му се приклучив
така да кој знае во каква здравствена состојба е во моментов, ако е жив воопшто.
Иде ВАРДАР, и да погинеш, колко можеш ќе се спасиш.Не сакаш да знаеш што почна да ми пее кога ми се јави на мобиленмада и јас му се приклучив
така да кој знае во каква здравствена состојба е во моментов, ако е жив воопшто.
Pff ko vie nekoj konkurenti da mu ste na Vardar "cestito titula",Знајте дека ич ве неќиме, ама честито титула.
И остајте ја Сузана мирно да спие![]()
Па ти веројатно да играше Минчолург на Ф4, ќе навиваше за нив?Pff ko vie nekoj konkurenti da mu ste na Vardar "cestito titula",abe site ste za Vardar ne priznavate, pak slusham dobar del od bitolcani za PSG navivale
![]()