Фан клуб - РК Вардар

Мене повеќе ми мириса на обид за притисок кон ЕХФ, но не би бил изненаден и да си бара алиби за повлекување кога ќе се земат во предвид и политичките промени (а кај нас за жал спортот е секогаш врзан со политиката).

Каква и да е причината за вакви изјави само може да погодуваме, затоа нека изиграат машки и нека не бараат никакво алиби.:boksix:
Едно е тој Вардар од пред 4 години со Митко Стоилов, Петриќ, Вилипче,Малумбрес, Чипурин,Растворцев и тд...друго е овој Вардар.
Колку што знам тој Вардар беше со буџет од 1,5 милиони евричи а друго е овој со 7.
Ако му е за утеха и јас по цела недела после такви порази глава незнам каде ми е, али зависи кој за што жали:(...

"На секоја политичка партија и одговара успешен бизнисмен и човек што ќе вложува"
:D

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Можда најаката атмосфера у сала некогаш видена у Македонија, буквално цела се тресеше, посебно последните 20 минути.да се повтори пола од ова сигурен сум дека сме на Ф4

Мене повеќе ми мириса на обид за притисок кон ЕХФ, но не би бил изненаден и да си бара алиби за повлекување кога ќе се земат во предвид и политичките промени (а кај нас за жал спортот е секогаш врзан со политиката).

Ах па ЕХФ ептен ќе се уплаши од притисоков, со налетот на француските клубови и најавите за „реобнова“ на скандинавските, чисто сумњам дека ќе им смени ако Вардар не учествува во ЛШ понатаму. :D

Ако повеќе не сака да вложува тоа е тоа, нека си бега, клубот ќе остане со супер инфраструктура и сигурно ќе се најде некој друг што ќе сака да вложува 3-4 сезони.
По не знам кој пат, Вардар нема инфраструктура.

Абе ептен притисок ќе напраи русинов врз Ехф... Се знае што е работата, на раскрница е моментално не знае дали ќе го гонат и него заради диловите со поранешната власт или ќе успее да се договори. За секој случај си најде изговор ако не направи договор, заради судиите било yeah right.

И делот на Комити ( блок 10 ) го ставиле на продажба.
До толку ја спукале работава или што е форава ? 200 души ќе имаше сигурно за најважнава утакмица, ако не и повеќе.

Многу технички грешки имаме, ама одбраната е на ниво.
Сепак со Германциве ништо не се знае, никакво значење нема за нив домашен или гостински терен. Десет да тепаме таму, пак не сме сигурни.
Али сепак, убаво е да ги тепаме :kuracc:

Жена ти се ебе Егертееее, Егертееее, Егертееее :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom