Фан клуб - РК Вардар

Во 58' " Дојчланд дојчланд ауфидерзен" ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Колку и да водат никогаш не е сигурно, не заради тоа дека играат против германска екипа туку заради баксузите од коментатори кои ќе не однесат на ф4 уште на почеток од второ.

de be smirete zivci :)

sega za sega im drzime lekcija, dzabe i sudii i sve

100 гола примија од кај Дибиров да ти ја ебам одбраната што ја играш

Види ја бе пичкава судиска, за иста ситуација дава две минути за Вардар. Све што му е дома у ладно чело да баци!!!

Ама можат да го пушат и фленсбург и судии и пичке материне!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Само 26-24 победивме:confused:

Барем ќе биде интересно и кај нас:boksix:

Можеше барем 4 разлика да имаат. Ама тоа е. Со германци никад не се знае. Дома ако не победиме сами ќе сме си криви.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Пред натпреварот некој да понудеше ваков резултат, СИТЕ ќе го прифатевме.
Ама спрема прикажаното денеска МОРАШЕ да е 4+ разликата

Имаше неколку заебани судиски одлуки, треба да се засрамат со такви ниски заебанции. Комотно можеше плус 5 да биде ама ај. Инаку би се смеел на публиката нивна ама ми текна какви ликови ќе има кај нас и затоа подобро да не се смеам.

100 гола примија од кај Дибиров да ти ја ебам одбраната што ја играш

Шутракот Вуко Борозан ја шитна утакмицата денес.

Денеска од кај неговата страна го избушија дуото грди ќељави близнаци на десен бек Гландофр и Јакобсен, вкупно 9 гола имаа.

Чиста суровина испадна дибекот, олд скул бек, само шут има. И тој шут му е разорен и ја кине мрежата кога ќе го погоди голот. Ама го погодува голот во 30% од шутевите, 70% му завршуваат или во блок или на трибина. :facepalm:

Дефиниција за дибек, ем е крут и го кочи нападот, во второ полувреме комбинацијата од него и Канељас на моменти беше забавена снимка. :shook:

Вардар која година веќе игра без константен лев бек во составот, со Горбок тоа беше ради честите негови повреди. Овој е дибек, Канељас е спор, Деревен да не го спомињаме... Мора да си донесат некој техничар на таа позиција инаку ќе биде ко денес.

Алекс и Циндриќ ги бушеа, ама не можеш со двајца играчи да играш цел меч, во второ ги прочитаа и нападот го укочија, немаше кој да разбие од лево.

Рожерио Сени мен оф д меч, ем ги утепа у одбрана, ем у напад изигра солидно, ем му еба мамата на Јакобсен и го принуди да отиде на клупа. :kuracc:

Голема победа :),но Германци се нема да се предадат , два разлика не значат многу ама значат за самодоверба и да не бркаме резултат ..
Можевме и поубедливо но имавме мал пад во играта , на нив им треба 5 мин за да се вратат во игра затоа и 5 разлика не е сигурно ..
Очекувам полна сала и навивање 60 мин , ова е огромна шанса , нема опуштање не се толку јаки , напред Вардар 70-30 се шансите сега за нас:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom