Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
ШАЛАЛАЛАЛА АУФИРЕДЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН ШАЛАЛАЛАЛАЛА АУФИДЕРЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН
Ао човеќе лудило од утакмица беше ова, на почеток го сретнав @Дим4е и се испоштуваФме и почнаа комити да доаѓаат па се створи еуфорија а-у и почна утакмицава и ноормално почнаа лудориите и куропецањата на судиите ко намерно да сакаа да бидат свиркани од 6к+ луѓе пичка им матер селска никаква ама ако
Карачиќ отвори со едно проектилче мислам и најави дека ќе има добра утакмица и имаше ептен изедначено прво полувреме ама затоа во ВТОРОТО СЛЕДУВАШЕ ДОМИНАЦИЈА!
Како почна да се загрева атмосферата така почнавме да ги мелеме пичињава од германци и што и да се мамето да им го изнаебам плачипичкарско и на крај какоФ мерак ми се изнапраи со ШАЛАЛАЛА АУФИДЕРСЕЕЕЕЕЕЕЕН
А швабите беа?
Секоја чест за секој еден што беше на трибина и што не беше у стилот "Дечко седни бе ни голот не го видов" !
ПРАТЕТЕ СИ ЈА УТАКМИЦАТА ГОРЕ НА ЕКРАНИТЕ АКО НЕ ВИ СЕ СТАНУВА!
За КОМИТИ што и да кажам малце ќе биде, сликите и видеата си говорат сами за себе, еве у знак на некоја виртуелна благодарност лајкајте му ги сите постови на @Комита Ултрас!
Царе исЌинаФте!
На крај отидов у некое кафанче се наљокав пиво и накај дома си идам и ја пеам ШАЛАЛАЛА АУФИРЕЗЕЕЕЕЕЕН и кај мене на улица се поздравуваат две јебозовни комшки и двете ми праат фаци!
И ВАС ДА ВЕ ЕБАМ!
НЕКА СЕ ПАМТИ ДАТУМОВ А ПОБЕДИТЕ НЕКА СЕ МНОЖАТ! САМО УШТЕ ВЕСПРЕМ ДА ПАДНЕ!!!
Знам дека е преамбициозно но се надевам па макар и со гол разлика!!
Аеееееееее
ауфидерзен @leandra
Ао човеќе лудило од утакмица беше ова, на почеток го сретнав @Дим4е и се испоштуваФме и почнаа комити да доаѓаат па се створи еуфорија а-у и почна утакмицава и ноормално почнаа лудориите и куропецањата на судиите ко намерно да сакаа да бидат свиркани од 6к+ луѓе пичка им матер селска никаква ама ако
Карачиќ отвори со едно проектилче мислам и најави дека ќе има добра утакмица и имаше ептен изедначено прво полувреме ама затоа во ВТОРОТО СЛЕДУВАШЕ ДОМИНАЦИЈА!
Како почна да се загрева атмосферата така почнавме да ги мелеме пичињава од германци и што и да се мамето да им го изнаебам плачипичкарско и на крај какоФ мерак ми се изнапраи со ШАЛАЛАЛА АУФИДЕРСЕЕЕЕЕЕЕЕН
А швабите беа?
Секоја чест за секој еден што беше на трибина и што не беше у стилот "Дечко седни бе ни голот не го видов" !
ПРАТЕТЕ СИ ЈА УТАКМИЦАТА ГОРЕ НА ЕКРАНИТЕ АКО НЕ ВИ СЕ СТАНУВА!
За КОМИТИ што и да кажам малце ќе биде, сликите и видеата си говорат сами за себе, еве у знак на некоја виртуелна благодарност лајкајте му ги сите постови на @Комита Ултрас!
На крај отидов у некое кафанче се наљокав пиво и накај дома си идам и ја пеам ШАЛАЛАЛА АУФИРЕЗЕЕЕЕЕЕН и кај мене на улица се поздравуваат две јебозовни комшки и двете ми праат фаци!
И ВАС ДА ВЕ ЕБАМ!
НЕКА СЕ ПАМТИ ДАТУМОВ А ПОБЕДИТЕ НЕКА СЕ МНОЖАТ! САМО УШТЕ ВЕСПРЕМ ДА ПАДНЕ!!!
Знам дека е преамбициозно но се надевам па макар и со гол разлика!!
Аеееееееее
ауфидерзен @leandra
го прашувам еден цајкан најнормално, друже извини, на паркингот смеат посетители или само вип личности? Барем да знаеме. И ми вика „ааа доле има рампа и тоа е за ВИП да, ама од страна можеш.“
му викам добро друже значи дали може еве од тука кај што си влагаш секој ден нормален, дали може да се влезе? И тој пак истото
со Клипче бев ми вика абе ај остај го толку и тој знае.
На овие од ЕХФ мамето нивно. Цело полувреме не кочеа, глупости судеа, Швабиве ака најратоборен народ само се жалеа на нешто, подот, топката многу округла била
партија живота беше ова. Карачиќ фала богу заличе повторно на ракометар, од Лацковиќ сум презадоволна, и пола од ова да даваше ќе бев ама за негови години дава вонсериски партии. Горбок ги изрешета втора полувреме, дури и Шишкарев си доби шанса која ја искористи. Експертите што беа над мене седнати ми ја потекоа долнава цело прво дека требало Вардар да го земат Шмит место Горбок али во второ им ја затна устата
Башка тој едниот од друштвото ми делуваше малце на неарен со фиксацијата кон Ландин, нешто како Анчо со динчето. Цело време збореше, види го каков е личен, прав голман, види му ги нозене колкави му се , слаб е , види рефлекси
За Алекс се излишни сите зборови, нека му даде Самс бланко чек нека си пише сам услови за нов договор, нека му ја дадат и Тата ако треба
Тата, Суслина и жена му на Дибиров само ги снимале Комити, не можев да глеам јас дека над нив седам, прашање на време е кога ќе се качат на трибина со нив. За Штербик ака најлошиот трансфер на деценијата, дедо инкорпорејшн не ми се ни збори, срамота толку пари за толку преценет голман да се даваат
, и мора да го спомнам и Брумен кој беше феноменален