Фан клуб - РК Вардар

ШАЛАЛАЛАЛА АУФИРЕДЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН ШАЛАЛАЛАЛАЛА АУФИДЕРЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН

Ао човеќе лудило од утакмица беше ова, на почеток го сретнав @Дим4е и се испоштуваФме и почнаа комити да доаѓаат па се створи еуфорија а-у и почна утакмицава и ноормално почнаа лудориите и куропецањата на судиите ко намерно да сакаа да бидат свиркани од 6к+ луѓе пичка им матер селска никаква ама ако :icon_lol:

Карачиќ отвори со едно проектилче мислам и најави дека ќе има добра утакмица и имаше ептен изедначено прво полувреме ама затоа во ВТОРОТО СЛЕДУВАШЕ ДОМИНАЦИЈА!

Како почна да се загрева атмосферата така почнавме да ги мелеме пичињава од германци и што и да се мамето да им го изнаебам плачипичкарско и на крај какоФ мерак ми се изнапраи со ШАЛАЛАЛА АУФИДЕРСЕЕЕЕЕЕЕЕН

laughing-like-a-king-homer-simpson.gif

А швабите беа?

tumblr_lteb9ruZoi1qfvcb1o1_400.gif

Секоја чест за секој еден што беше на трибина и што не беше у стилот "Дечко седни бе ни голот не го видов" !

ПРАТЕТЕ СИ ЈА УТАКМИЦАТА ГОРЕ НА ЕКРАНИТЕ АКО НЕ ВИ СЕ СТАНУВА!

За КОМИТИ што и да кажам малце ќе биде, сликите и видеата си говорат сами за себе, еве у знак на некоја виртуелна благодарност лајкајте му ги сите постови на @Комита Ултрас!:icon_lol: Царе исЌинаФте!

На крај отидов у некое кафанче се наљокав пиво и накај дома си идам и ја пеам ШАЛАЛАЛА АУФИРЕЗЕЕЕЕЕЕН и кај мене на улица се поздравуваат две јебозовни комшки и двете ми праат фаци!
И ВАС ДА ВЕ ЕБАМ!

НЕКА СЕ ПАМТИ ДАТУМОВ А ПОБЕДИТЕ НЕКА СЕ МНОЖАТ! САМО УШТЕ ВЕСПРЕМ ДА ПАДНЕ!!!

Знам дека е преамбициозно но се надевам па макар и со гол разлика!!

Аеееееееее

ауфидерзен @leandra

Најпрво да го тргнам исходот од натпреварот, ова беше најлошо организиран натпревар евер. Овој пат не само што не пуштаа да се паркира човек на паркингот, туку ја имаа блокирано и цела улица :pos: го прашувам еден цајкан најнормално, друже извини, на паркингот смеат посетители или само вип личности? Барем да знаеме. И ми вика „ааа доле има рампа и тоа е за ВИП да, ама од страна можеш.“ :eek: му викам добро друже значи дали може еве од тука кај што си влагаш секој ден нормален, дали може да се влезе? И тој пак истото :facepalm: со Клипче бев ми вика абе ај остај го толку и тој знае. :icon_mrgr:
Шипките на влез пак не работат. Таму па гужва што да ти кажам. Добри 5 минути едно време не пуштаа ни да ја поминеш контролата, премногу гужва се направи. И луѓево па, види на онлајн мапа на салата кај ти е картата и движи се натака, сигурно нема да се изгубиш. Па и прашуваат редари кој блок е ова, крени глава ќе видиш кој блок е. Иако сепак од оваа сала многу побрзо се излегува, не е како во Борис река народ, и луѓе, имате излез и од горе, не мора сите од главните влезови да се гужвате. Некој од најгоре кога ќе го видиш се симнува надоле за од главниот влез да искочи, мислам... :icon_mrgr: си имаш скали горе, само симни се.

Натпреваров беше :drk: На овие од ЕХФ мамето нивно. Цело полувреме не кочеа, глупости судеа, Швабиве ака најратоборен народ само се жалеа на нешто, подот, топката многу округла била :icon_lol: , па удари примале... кога губат се најплачко нација во цел свет. Супер си тргнавме со головите на Карачиќ (првите два ако добро памтам негови беа, се ми е како низ сон), потоа ни се вратија, имаше и Ландин некои добри одбрани но и чичковците во сино ги држеа. Брумен :cuc: партија живота беше ова. Карачиќ фала богу заличе повторно на ракометар, од Лацковиќ сум презадоволна, и пола од ова да даваше ќе бев ама за негови години дава вонсериски партии. Горбок ги изрешета втора полувреме, дури и Шишкарев си доби шанса која ја искористи. Експертите што беа над мене седнати ми ја потекоа долнава цело прво дека требало Вардар да го земат Шмит место Горбок али во второ им ја затна устата :D Башка тој едниот од друштвото ми делуваше малце на неарен со фиксацијата кон Ландин, нешто како Анчо со динчето. Цело време збореше, види го каков е личен, прав голман, види му ги нозене колкави му се , слаб е , види рефлекси :drk: :notworthy: За Алекс се излишни сите зборови, нека му даде Самс бланко чек нека си пише сам услови за нов договор, нека му ја дадат и Тата ако треба :) Тата, Суслина и жена му на Дибиров само ги снимале Комити, не можев да глеам јас дека над нив седам, прашање на време е кога ќе се качат на трибина со нив. За Штербик ака најлошиот трансфер на деценијата, дедо инкорпорејшн не ми се ни збори, срамота толку пари за толку преценет голман да се даваат :icon_lol:
За Дибиров и пеналите, луѓе тој цело време го оставаше Брумен да шутира, дури и кога беше на клупа го викаше, некогаш и Брумен му викаше шутирај ти. Воопшто не е поентата дека е себичен, туку кој како спремен се чувствува во моментот, веројатно така ги шутираат.

п.с. кога се кршеше резултатот цело време бевме станати тој дел кај мене и еден од позади ми вика седни, му викам ај бе не кур замарај, ми кажа мене зошто мислеше дека Клипче машко па ќе му пререче. До ваквиве ако читаат, ве молам, одете на кино, театар, синхонизирано пливање, балет нешто, ако веќе толку сакаат да одат на ракомет, имаат екран горе, цела утакмица иде таму и има реприза на потезите, стварно срамота е на други луѓе да викаат седни, не гледам.

п.п.с Лани ова време му реков на @beneamata , некој ден ќе ја најдам и ПП, само нека помине време, ќе видиш што ќе биде од Вардар :) Задоволен? :love:
Другпат можеш да останеш и без заби. Не ти е секое машко Клипче ( кој и да е тој):)

Барселона,ПСЖ,Хамбург,Фленсбург,Рајн Некар .. има ли екипа која би успеала да победи во црвено црниот вулкан :) ..
Одличен меч денеска поготово во второ полувреме,на Германциве им паѓаше топката од што се изгубија во атмосферата,и самите со изјавите си признаа ..
На трибина крцаше, сигурно не имаше околу 1,000 луѓе ,навивањето може да се каже одлично , најако е кога нормлано цела сала станува и пее со нас , тоа е на Ајде ајде Вардаре и Зига Зага , и како шлаг на тортата на крај се испеа и ауфидерзен за да ги испратиме како што доликува .
Околу играта само едно ке кажам , голманот е 70 посто од екипа , а кога имате ваков Штербик тогаш се е многу полесно , браво ВАРДАР !!

забари се мојте, најмал проблем за заби :))))
Јас не ти го кажувам цинично дека јас би ти го направил истото, нема врска, туку само кажувам не е секое машко Клипче:)

Ќе кажам само еден збор со кои ќе ги опишам и Комити и цел тим на РК и ЖРК Вардар.

ИНСТИТУЦИЈА!!!!

Уште гадниве Кил да ни се паднат и да ги натртиме,за да биде мозаикот комплетен.Инаку од голојте у топ 5,пола би требало да бидат наши:icon_lol:.Голот на Алекс и двата гола на Карачиќ при кој ги извади противнициве од патики:cuc:.

п.с. интересно беше на крај играчите отпоздравија само со наша трибина, а на другите само им аплаудираа без да прават ОЛЕЕЕЕ :D Си добија свирежи од трибините, и после тоа си направија ОЛЕЕЕ со сите три трибини. Убава беше глетката :D

Не им се свиреше на играчите, бе. :) Им се свиреше на судиите и делегатот кои во тој момент го напуштаа теренот.

За денес, среќа што живеам на пет минути од сала, па го немам проблемот со паркирањето, иначе ми се чини дека беше тотален хаос низ населбата.

Се останато за десетка. Атмосферата, ми се чини многу подобра отколку против Чеховски Медведи. Вардар - машинерија која меле, особено во второто полувреме. Џабе се и судии, и делегати, и ако сакаат нека измислат уште нешто од ЕХФ. Не е ова оној Вардар, кој паѓаше психички после три неправедни судиски одлуки. Сега газиме.

Браво за сите играчи, браво за Раул и стручниот штаб, браво за тоа што уште еднаш не направивте горди што црвена и црната се нашите бои.

Следува Монпеље, веројатно клучниот натпревар ако сакаме да бркаме што подобар пласман, ама ајде да отспиеме, па ќе дискутираме за тоа. :)

Добра ноќ вардарци, имајте убави соништа кои водат кон Келн.

Последно уредено:
Нема што многу да се збори за мечот се е веќе кажано,само едно нешто ќе кажам ША ЛА ЛА ЛА AUFIDERSEN!!!
Тоа што посебно ме радува е дека конечно и Карачич се враќа во форма.. :vozbud: , и мора да го спомнам и Брумен кој беше феноменален:cuc:

Инаку остатокот од публиката покасно сфати дека се пее шалала ауфидерзен. Кога веќе стана јасно сите се газеа од смеење. Народ за сеир сме, ептен беше јако со тоа ауфидерзен, али кога ќе размислиме со ладни глави, на крајот имаше типично балканско сценарио. Се опуштија сите максимално и им дозволија да намалат разлика. Ми се напраи ќејф за тој копиљот Ландин! Вардар гази ГА-ЗИ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom