Фан клуб - РК Вардар

Dali Vardar ke vkrsti so nekoj od D grupata ? Ako e taka , dovollno e i da bide 2ro mesto vo grupata bidejki realno vo grupata D 3to mesto moze da bidat ili Alborg ili Dankerk, a vo kraen slucaj Safhausen ili pak Motor Zaporozje... Vo takva situacija mislam deka Vardar e siguren 1/4 finalist ..

Ако го тргнеме Кале на страна и споредбата е Борис vs Јане, по мене Јане подобро навивање има и појака атмосфера се прави.

Јане е далеку поакустична и од страна можам да кажам дека Комити грмат појако отколку во Борис. Дека е со четири трибини кога пее цела сала пеколна атмосфера се прави.

Се слагам со Сабја за коментаторот, бидејќи дечкото е во филм дека најавува некоја medieval battle, и ептен е префорсиран. Не ми се свиѓа оти неможе да направиме притисок на терен како во Борис и Кале оти трибините се далеку а доле се ложите.

Допрва ова беше втора утакмица, мое мислење е дека ќе има секогаш јача атмосфера него ли во Борис.[DOUBLEPOST=1413212381][/DOUBLEPOST]
Вчера чадот ги сјеба, не им испали како што треба :pos: два пати пробаа да пуштат чад пред најавата, се направи облаче од 5 сантима и се откажаа.

ВИП делов е катастрофа жива, партер можеа да стават комотно и исто за ВИП фотељи ќе имаше место под нив.

Катастрофа со ложите од двете страни. Се надевам дека по крај на сезонава може да направат еден зафат на лето и да ги отстранат ложите барем од едната страна, со што таму ќе стават монтажни.[DOUBLEPOST=1413212704][/DOUBLEPOST]
Dali Vardar ke vkrsti so nekoj od D grupata ? Ako e taka , dovollno e i da bide 2ro mesto vo grupata bidejki realno vo grupata D 3to mesto moze da bidat ili Alborg ili Dankerk, a vo kraen slucaj Safhausen ili pak Motor Zaporozje... Vo takva situacija mislam deka Vardar e siguren 1/4 finalist ..

Друже и лани гледаше ракомет и ЛШ да му се сневиди. Ако е второ место во ждрепка може да му падне кој било тим што бил трето место од другите групи.

Последно уредено:
Реално голем проблем е тоа што од наша трибина (те. од двете трибини што се позади гол) шестерецот од поблискиот гол воопшто не се гледа... Во Борис тоа не беше случај и од било кој дел од теренот имаше одлична глетка. За црната мрежа да не правиме муабет :)

Поакустична е иначе, ама и тука има проблем, цела сала не ги пее песните од Комити туку сите само аплаудираат и се крева толкава бука што навивањето не се ни слуша :D Не е поентата само да плескаш, туку и да пееш :D
Нормално, тоа не е случај кога се пее Ајде ајде ајде Вардаре, Зига-Зага и слични песни кои им се познати. Во тие моменти кога пее цела сала и скока на песните кои им се познати, тоа веќе е вистинска пеколна атмосфера :icon_mrgr:

Kako be ne se gleda, 2 utakmici gi sedam pozadi gol u prvi redovi bas dobro se glea.
Treba da namalite so pienje pred natprevar :icon_mrgr:

Реално голем проблем е тоа што од наша трибина (те. од двете трибини што се позади гол) шестерецот од поблискиот гол воопшто не се гледа... Во Борис тоа не беше случај и од било кој дел од теренот имаше одлична глетка. За црната мрежа да не правиме муабет :)

Поакустична е иначе, ама и тука има проблем, цела сала не ги пее песните од Комити туку сите само аплаудираат и се крева толкава бука што навивањето не се ни слуша :D Не е поентата само да плескаш, туку и да пееш :D
Нормално, тоа не е случај кога се пее Ајде ајде ајде Вардаре, Зига-Зага и слични песни кои им се познати. Во тие моменти кога пее цела сала и скока на песните кои им се познати, тоа веќе е вистинска пеколна атмосфера :icon_mrgr:
ќе ги научат и другите песни,само малку време треба,да им се активра вирусот наречен ВАРДАР:)

Ако го тргнеме Кале на страна и споредбата е Борис vs Јане, по мене Јане подобро навивање има и појака атмосфера се прави.

Јане е далеку поакустична и од страна можам да кажам дека Комити грмат појако отколку во Борис. Дека е со четири трибини кога пее цела сала пеколна атмосфера се прави.

Се слагам со Сабја за коментаторот, бидејќи дечкото е во филм дека најавува некоја medieval battle, и ептен е префорсиран. Не ми се свиѓа оти неможе да направиме притисок на терен како во Борис и Кале оти трибините се далеку а доле се ложите.

Допрва ова беше втора утакмица, мое мислење е дека ќе има секогаш јача атмосфера него ли во Борис.[DOUBLEPOST=1413212381][/DOUBLEPOST]

Катастрофа со ложите од двете страни. Се надевам дека по крај на сезонава може да направат еден зафат на лето и да ги отстранат ложите барем од едната страна, со што таму ќе стават монтажни.[DOUBLEPOST=1413212704][/DOUBLEPOST]

Друже и лани гледаше ракомет и ЛШ да му се сневиди. Ако е второ место во ждрепка може да му падне кој било тим што бил трето место од другите групи.
Не дека сме архитекти некои и знаеме дали може или не но верувам дека има доволно простор. Позади головите може да се ставaт столчиња каде што седат децата од младинските категории (види фотос :icon_lol: )
http://republika.mk/wp-content/uploads/2014/08/SRC-Jane-Sandanski-16-Custom.jpg
од една страна набутај деца, од друга луѓе со карти. ВИП еве нека биде како во НБА ако не се лажам, прв и втор ред зад клупата и пак ќе си има место за монтажни трибини. ВИП собиве не се за нас, им ја сфаќам идејата, но Македонија е ова сепак, немаме ние некоја висока класа народ како Самсоненко, освен локалните транзициски кафана богаташи со стомаци и рандом дроља која фатила некој ко Даворче но според нормални критериуми тоа е далеку од народ за во ВИП соба.

на тимот од ЕХФ што ги врши прес конференциите нема ништо да му смета ако во ќош ги бутнат кај вратите да седат или па онаму од кај што се вратите за ВИП.

Дека е салата поакустична тоа е точно, се знам со еден што работеше на озвучувањето, најнови технологии се вметнати во изградбата во тој дел.

Ја оваа утакмица скоро цела ја изгледав на видео бимот, превише гужва имаше, препуна беше трибината па поубаво ми беше горе да си гледам :ROFLMAO:

Ima li negde klipovi od pres konferenciite nasi od prethodnive natprevari ?!

p.s
http://rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/1688-2014-10-13-15-02-35
Во следното коло нашата втора екипа во СРЦ“Кале”го пречекува тимот на Ринија.За датумот на одигрување и точната сатница ќе ве информираме во текот на неделата. :D

Ти текнува на ланскиот муабет дека не треба да се има две јаки крила? Eте зошто треба. :D

Инаку, ако збориме реално, салава е ниво подоле од Борис Трајковски (зборам за арената, не за подтрибинскиот простор, вецињата итн..). Голем минус е тоа што нема монтажни, би имало дупло подобра атмосфера ако има барем 5-6 реда монтажни до теренот. Вака доле гледаш ко у дупка.

Исто, позади гол ако си седнат во првите 5-6 реда НИШТО не се гледа во шестерецот пред тебе затоа што теренот е преблиску до горната трибина. Додај ја на тоа и црната мрежа, уште полоша глетка. А пази, цената за таму е иста ко за главните трибини. :)

Плус пред трибината кај Комити има еден грд испадок (соба ли е што ли е), тотален нон-сенс. Може има и на спротивната не видов бидејќи ко што пишав ништо не се гледа под тебе. Вака ем нема монтажна ем не глеаш ко шо треба.

На крај, мене ми е многу аматерско intro-то. Ако пушташ 7/8 такт пушти веќе „Ој Вардаре“, не рандом измиксано техно-оро. Или ако пушташ песна за атмосфера, пушти Seven Nation Army или такво нешто.

Контролна соба е за Големиот брат :icon_mrgr: целиот видеонадзор се раководи од таму како и делот за вентилацијата. Можеле при проектирање да ја сместат некаде на друго место не да штрчи, но тоа е.

VARDAR.JPG

T-home i NLB нови спонзори никакво инфо немаше ... за ФК да не збориме ги нема никаде, ама РК не објавија ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom