Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
:pos: Филе го коментирате бе :pos:
Не се препуцувате со фанови од Барса (паметно) на форумов (барем не колку ние во ЕПЛ ) се замарате со Филе.
А и не знам зошто го спомнал Бејл кога Бејл си даде гол на деби и си докажа дека во моментов е трет најдобар играч во свет, а од спротива Нејмар сеуште нема дадено гол во Примера и како напаѓач има добиено 3 жолти. (само за споредба колку има Пепе ? )

Во спојлер следи феноменално предви... уствари не е предвидување stating the obvious е, пошто луѓе што се рабираат во фудбал лесно можат да претпостават што ќе се случи во фудбалот.
WARNING: Не отварајте доколку сметате дека Баба Ванѓа и Нострадамус се "најдобрите" јасновидци, бидејќи таа перцепција може да ви се сруши со спојлеров

kU4lUjD.png

После првите мечеви:
zXGzXge.png

и автоматски доаѓа прашањето со кој памет Икер ќе игра брани против Галатасарај...

Не ме загрижува тоа што кикснавме колку што загрижува играта. Реков минатите мечеви кога се извадивме како Барса сношти дека таквите мечеви се најслатки и најбитни, но треба и поука од нив да извлечиш бидејќи не можиш да се шлепаш секој меч така. Буквално еден компетитивен меч не го изигравме на просечно ниво, камоли на она ниво кое го најавуваше Босот, дека ќе сме играле атрактивен и ултра офанзивен фудбал. Немој да ме јебеш, со ваква игра и со второ место сум задоволен. Стварно не знам зошто сте толкави оптимисти, па уште и зошто го спомнуваме Озил, зошто ова зошто она, катастрофа е политиката на Перез. Ка-та-стро-фа. Среќа што и Барса се нубови па да очекуваме и нивни кикс за брзо.

"Останувам во Реал Мадрид до крајот на мојата кариера"
- Кристијано Роналдо

Озбилно ова ?

Дечки до кога е повреден Марсело?

Некаде прочитав дека за 2 до 3 недели ќе се врати.

Најверојатно е дека Роналдо својата кариера ќе ја заврши у Реал...така треба !!!

Да не кикснавме договорот со Роналдо ќе го објавеа на некој друг кикс. Да ти ебам политиката на Грујо :icon_lol:

Се знае играч што немал предсезона ќе почне таму Јануари да игра а не да биде стартер. Лани имавме сериозен тренер па Лука требаше многу време да помине за да биде стартер. А не тука ми ги пушта марионетава Иљара и Бејл да играат стартери.

Со Бензема одиме зијан само. Исто и Пепе... неможам ни да ги гледам веќе. Ми се повраќа... поомразени ми станаа и од Алвес и Пиќе.

Погрешно си разбрал, Роналдо им рекол дека ќе ја заврши кариерата таму, не дека ќе дојде следната година.

он: озбилно ова Бенземава уште игра за вас? Срамота е како во Реал уште игра таков идиот. Поголем паразит моментално во клубовиве нема.

Добро е што пред нос ви го лапна Реал.

Врската на Бензема може да биде само Зидан нема кој друг.

За Галатасарај.

Goalkeepers: Casillas, Diego López and Jesús.
Defenders: Pepe, Ramos, Carvajal, Arbeloa, Nacho & Casado.
Midfielders: Bale, Khedira, Casemiro, Modric, Di María, Isco & Illarra.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé & Morata.

Пак без вистински лев бек, голем хендикеп е тоа за нас.

За Галатасарај.

Goalkeepers: Casillas, Diego López and Jesús.
Defenders: Pepe, Ramos, Carvajal, Arbeloa, Nacho & Casado.
Midfielders: Bale, Khedira, Casemiro, Modric, Di María, Isco & Illarra.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé & Morata.

Пак без вистински лев бек, голем хендикеп е тоа за нас.

Поголем хендикеп од Бензема у напад нема.
--- надополнето: 15 септември 2013 во 15:26 ---
omgwtf.gif

Фан на Јунајтед кога ќе го види ова:

tumblr_mt628dMt991sf1nd4o1_400.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom