Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ги имаш 2те најјаки крила на светот и Ди Марија кој е топ 5крила на светот а играш преку килавите Начо и Карвахал.

Прво полувреме со топка не се споивме... неможеа да ја пренесат ко Костоски на ЕП во Словенија.
Одбраната фантазери.. како уште игра овој Пепе во Реал после онаа случката со Каскеро требаше првиот автобус за Леванте и нека копа таму да му ебам буџавата лејка.
:pos::pos::pos:
jak jak

Не сум од тие гомнари што чекаат да изгуби некој тим и го*на да јадат, и сега не јадам :D Нити пак се радувам ако изгуби некој.

Неможам бе да сватам, што гледаат луѓето во такви клубови, па добро бе со штоооо????Со што заслужил телето Бензема, со фризурата идиотска да добива толку шанси, СО ШТО ??? Со 20те гола во француска лига???Има некој успеси со Франција??? Некоја серија од голови во Реал, неможам да сватам озбилно ....

Мене пак не ми е јасно како Лопез не е прв голман на Шпанија со онакви перформанси и одбрани последнава година, каков Валдес, Касиљас каков пичке материне Реина....

Само се надевам дека беше лош ден(рад репрезентациите),и дека со Галата ќе се извадат за играта..иначе искрено бевме како Елче.
И да, не знам и јас како Лопез НЕ Е НИ МЕЃУ ПОВИКАНИТЕ ГОЛМАНИ ВО ШПАНИЈА...А е еден од најдобрите 3 голмани моментално во светот

Шпански клуб, Италијанец на клупа а нашиве играат Англиски фудбал :pos: одбраната креира шанси со долги топки еееејјј :tapp:
Нападот тотално отсечен, како така извадивме бод ама и тоа ни е многу, требаше поштено да ја изгубиме ако не беше ѕверот на голот. Пепе кој киксер станал не ми се верува како некој Мексикански граничар е и се пропушта...кој кур го пуштија Кани да си игра Марадона уште не ми е јасно.
Иначе на голот на Роналдо треба и асистенција да му пишат во графата :icon_lol:
Бејл беше солиден од тоа што го видов, голче на дебито (y) имаше некои обиди ама се гледа дека има трема како прваче во прв ден на школо.

OFICIAL | El Real Madrid renueva a Cristiano Ronaldo hasta 2018

Ај на здравје.. :)

Нема врска ова догодина ќе отиде во Јунајтед, информации од прва рака од фан клуб на Јунајтед :icon_mrgr:

Нема врска ова догодина ќе отиде во Јунајтед, информации од прва рака од фан клуб на Јунајтед :icon_mrgr:
Погрешно си разбрал, Роналдо им рекол дека ќе ја заврши кариерата таму, не дека ќе дојде следната година.

он: озбилно ова Бенземава уште игра за вас? Срамота е како во Реал уште игра таков идиот. Поголем паразит моментално во клубовиве нема.

Не сум од тие гомнари што чекаат да изгуби некој тим и го*на да јадат, и сега не јадам :D Нити пак се радувам ако изгуби некој.

Неможам бе да сватам, што гледаат луѓето во такви клубови, па добро бе со штоооо????Со што заслужил телето Бензема, со фризурата идиотска да добива толку шанси, СО ШТО ??? Со 20те гола во француска лига???Има некој успеси со Франција??? Некоја серија од голови во Реал, неможам да сватам озбилно ....

Benzema bese bog vo Lyon,mada gledam deka ti ne go imas gledano ili pak si cul za nego koga rasturase.

Benzema postana nevidena mrza pa zatoa i igra slabo.Konkurencija sto nema uste poveke mu dava pravo da si se vlece.

I taka.

Кој е тој Бензема ? Кај нас има играч со слично име Телезема.

Јебем те Карло пушти го Хесе напаѓач да видиш како ќе фрчат голови :cool:

30 мил. и 100 мил. Мораше веќе да играат Иљара и Бејл, притисокот е најверојатно извршен од Перез врз Карло Анчелоти. Се виде дека ни на тренинг нема тимот заедно играно. Два-три пасови не сврзаа освен за голот на Бејл.
Би прокоментирал само за Карвахал кој беше подобар за разлика од првото коло, во напад нормално бидејќи во одбрана незнае кај тера. Слабо позиционирање, не покрива навреме и треба дечкото да оди на часови кај Арбелоа за дефанзивните обврски. Другите meh, освен ДИЕГО ЛОПЕЗ. :cuc:

Касиљас е легенда на клубот нормално, меѓутоа моментално и син на Чак Норис да му е тој не заслужува да брани пред Диего Лопез. Неможи на стара слава да се вади Икер, нека го мрдни со гзот, нека се залага на тренинзи и на првата дадена шанса нека покаже дека треба да добива повеќе минутажа, вака Диего Лопез намбер уан. (y)

Огромен бод, со оглед на катастрофалната партија + не играа против бош екипа, гостување на Мадригал против Виљареал кој можеше да ги декласира да не беше Диего Лопез. Како и да е нема лесно гостување во Ла Лига мме му е*ам.
Фали она од шампионската сезона кога со лоши партии ги грабнуваа трите бодови. Али ајде почеток на сезона е и сигурен сум дека ќе се средат за наредните натпревари.

п.с. Пепе :pos:
п.п.с. Би го играл во секое време Мората пред Бензема, кој за разлика од Ел Лајнито се труди на теренот.

Igor Filevski
Пенал за 2:0. Барса во миникласико ќе го потпопи Реал.

Like · · Share · @FileXFile on Twitter · 33 minutes ago via Twitter ·
--- надополнето: 15 септември 2013 во 13:04 ---
Настрана дркањето на дебелото ... али стварно е јадна генерацијава на Кастиља... испаѓаат од втора со 0 бодови.

Igor Filevski
Пенал за 2:0. Барса во миникласико ќе го потпопи Реал.

Like · · Share · @FileXFile on Twitter · 33 minutes ago via Twitter ·--- надополнето: 15 септември 2013 во 13:04 ---
Настрана дркањето на дебелото ... али стварно е јадна генерацијава на Кастиља... испаѓаат од втора со 0 бодови.
File Topki@FileXFile 47m
Барса Б буквално две класи подобра. 1:0. Сега би требало да влезе Бејл за Реал М.Кастиља, :) тамам е платен и за нив.
Ахх колку ќе му се изнасмеам кога против Барса бејл ќе им закачи гол од 25метри ! Му ебам ќелавото грдо дебело суштество .

Дечки до кога е повреден Марсело?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom