Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
"Estoy feliz, estoy en casa"

како да не биде среќе со 17 мил по сезона

Ко Меси од вашата школа за детски додаток и сини картони игра :D

Ко Меси од вашата школа за детски додаток игра :D

Ошто зборам, глупо ми е многу зима тамо 10-20 мил по сезона и изјавите у стилот ’Јас секогаш сакав овде да играм, никогаш не ни помислував да го напуштам овој клуб’ во превод ’Јас секогаш сакав овде да играм се додека управата ми дава дво циврена милионска плата’. Или па Тиаго Силва кој рече не сакал у Барца пошто ќе требал да игра за помала плата и не можел во такви услови да ги храни децата дома:vozbud: Ми доаѓа да го киднапирам заедно со децата и да го донесам во Македонија да види како се хранат луѓето

Ако претходната сезона Бензема си го ладеше на терен, а притоа имајќи го за конкуренција Пипита, сега стварно не знам што би го натерало да се заангажира.

Имаш убиствени крила. Теретеот сега не е само на Роналдо, туку и на Бејл. Е сега, да имаше некој напаѓач од класата на Фалкао/Суарез/Танзла, кога противничката одбрана ќе беше скоцентрирана на крилата, што ли би се дешавало ако имаше барем еден од споменатите тројца напаѓачи? Куршлус пиленца мои... ама Зидан јебе работа!

Вчера го гледав само прво полувреме и Бејл изигра лошо т.е сите беа кој од кој :tapp:
Конкретно за Бејл: се гледа дека на дебито влезе со страв, а и недоволната спремност и притисокот си го направиа своето.
А и морам да ги спомнам Рамос и Пепе :cuc: Нивната интилегенција е еднаква на Грав.
Нека се враќа Варан, зошто тоа потругалското говедо огрански не можам да го сварам.

За Галатасарај.

Goalkeepers: Casillas, Diego López and Jesús.
Defenders: Pepe, Ramos, Carvajal, Arbeloa, Nacho & Casado.
Midfielders: Bale, Khedira, Casemiro, Modric, Di María, Isco & Illarra.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé & Morata.

Пак без вистински лев бек, голем хендикеп е тоа за нас.

ако игра Начо пак лев бек,подобро службено 3-0 да ја предадеме

Незнам шо гледавте во Начо и пред да заигра прв состав... ?

Ја кога зборев почекајте да ги видиме Кастиља у втора лига (тогаш беа трета), има право Мурињо што не ги користи младинците, тука некои будала ме правеа. Епа се надевам видовте зошто Мурињо не ги преферирал нив туку земал играчи какви што му требале.

Шо кур не го вика Матеос? Жими све моментално би го играл него пред она копилено Пепе.

А Карло бос осеќам за 2 месеци ќе си ги пакуе куферите. Мисли дека ова е Серија А па со ваква мизерна игра ќе освоиш лига. Му ебем свињата.
Иљара го фрла у оган на тешко гостување како тоа вчера. Нема изиграно утакмица од таа пријателската против англичаните. Бејл немаше ни П од подготовки летово, тој го става прв тим. Телено абер нема да напрае нешто. прв тим.

Ама тоа е и кога ти прават притисок. Како и да е, сигурно ако продолжиме вака нема да биде крив Флоро, туку ќе го крка дебелиов.

Незнам шо гледавте во Начо и пред да заигра прв состав... ?

Од две телиња Пепе и Бензема вие за Начо се фативте, добар си е за замена, секако никој не го планираше за прв состав. Беше солиден вчера.
Вака и за Мата, Негредо, Солдадо и други се зборуваше ама некако сите се подобри од како ќе си заминат па ги барате назад.

"Estoy feliz, estoy en casa"

како да не биде среќе со 17 мил по сезона

15 се бе, аман, и тоа сосе бонусите. И на пресот го прашаа: Ибра зема 17 ти пак помалку, ту ес тристе? Но сој фелиш.

Не дека малку му се ама не е најплатен, ко што Бејл не е најскапо платен, али медиумите си лепат наслови за читаност.

Лопез
Касадо - Heavyweight Champion - Рамос - Арбелоа
Модрич - Касемиро
Бејл - Иско - Роналдо
Џезе

Тимов би грмел во Вторник.Тоа телето со гомно на главата нека земе шипка и у гз нека си ја става.Ебате неспособниот инвалид.

Реал сезонава е тим кој што никад не треба да се игра на спортска. Катастрофална игра, ради ваква игра, ради ваков менталитет на екипа, Анчелоти попи отказ од Челзи, и тоа отказ после 1 сат откако заврши меч. Невидено теле е, просек од тренер, многу ретко прави измени или менува формација. Си фура некој свој стил од 90ти години, и е како прочитан селски буквар. И јас исто типувам на негов отказ на полусезона. Ве гледав и се тотално разочарав, никаква концепција или тактика во игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom