Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
205254_10150284299404953_77863248_n.jpg

Инаку татко му на Сахин има живеено кога бил млад во Шпанија

Добро ја почнавме сезоната, да продолжиме така и ЛШ и се ќе освоиме. Штом со :cuc:Кастиља победивме 5-1 со :cuc:Роналдо лом ќе правиме. ;)

Знае некој некоја онлајн страна каде што се продаваат евтини дресови да купам сакам од новите

Знае некој некоја онлајн страна каде што се продаваат евтини дресови да купам сакам од новите
http://jerseys2buy.com/FC_jerseys/Real_Madrid_FC_Jerseys/
Ми изгледа како доста сериозна страна, слилна како онаа bangkokjersey, истиот дизајн скоро исто се, имаше тогаш најави од таа страна дека ќе отвараат нова, па можно е да е истата. Тогаш купивме јас и уште неколку луѓе се си беше океј, а 99% верувам дека и со оваа е така. Околу 35 евра испаѓа со се shipping.

ПСЖ понудиле до Тотенхем 40м фунти за Модрич .. јас сакам што побрзо да му го дадат .. па веќе дојдоја до крајност .. прво бараат 35м евра а после 45 м ебате играчот што го направија а не вреди ни 35м али ајде .. 45м евра го прават да вреди повеќе од Озил .. кај може тој да вреди повеќе од Озил .

Имаш во фан шоп од новите 700 денари се или 750 и доста квалитетни !!

После вчера изгледаната утакмица на младинциве не знам зошто запнале за Модрич, златни деца ќе скапат на друго место.

После вчера изгледаната утакмица на младинциве не знам зошто запнале за Модрич, златни деца ќе скапат на друго место.

Шо мислиш, зашто играме пријателска со Бенфика !? :icon_lol:

Роналдо учи џиу-џицу, е сега нека му ја мислат.
AymU6FxCMAASOD1.jpg-large-500x700.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom