Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ако од оваа генерација на Кастиља не испадне некој играч кој ќе биде стандарден играч во прв состав, никогаш нема да испадне. Ги пратам веќе од поодамна, и ваква генерација одамна не сме имале.

Овие се поугирани од првиов тим у пм! :D

Само овој Москера е дрво ко Гранеро, не за џабе го шутнаа од Гетафе. :tapp:

Бековите и крилата растураат... :drk:

Мој фаворит за у прв тим е Черишев. Ем многу ме потсеќа на Кака у играта, ем сме немале Русин у тимот. :D

Инаку дресовиве се добри, само не ми се допаѓа фонтот на бројките, некако се многу големи. А можда така личи и поради тоа шо сеа се сите над 25...

Свака част за дечките од Кастиља...Значи трчат ко здивени..да беа првиот тим ќе гледавме пасивна игра..ама тие играт супер...браво...
btw од тој состав треба да имаме 3-4 ца играчи во прв тим во наредните 3-4 год..(со по 1 на клупа..)
--- надополнето: 24 јули 2012 во 20:39 ---
Инаку дресовиве се добри, само не ми се допаѓа фонтот на бројките, некако се многу големи. А можда така личи и поради тоа шо сеа се сите над 25...

нема имиња и затоа се поголеми,+ тоа шо викаш оти се двоцифрени...
инаку да направат еднач дрес со јаката да не е ко срце на доле нема да е лошо.... XD

Не заебавааај фонтот е *бачки можда затоа што се на 25 саа коа ќе влезе ДиМариа со неговото манекенско тело и фаца ќе видиш:P
--- надополнето: 24 јули 2012 во 20:57 ---
Ете го Марија:)

Овој Фабињо може кошарка да игра слободно, бааги голем за 18 години.
--- надополнето: 24 јули 2012 во 21:00 ---
На Исус гол сака да му даде :pos:

ИСУУУУУУУУУУУУУУУС :pos:
Лас да имаше пас и малце повеќе мозок сеа немаше да тражиме добар ДМ. :facepalm:

Добро кој го дае петиот ?
едит изглеа ангеле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom