Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
гледам и ви се чудам...нели гледате дека на барса тоа им е филозофија? да го раздробат ,да го дотолчат расположението во Реал...му прават на икер филозофии а тој пак со неговата филозофија да бил запамтен како добар човек им лиже газови а не гледа да се посвети на тимот..Јес да Чави го спомна Икер како кандидат за златната,ама Чави го нарекува меси вонземјанец за златната,без конкуренција,за разлика од нашиот капитен што го нема спомнато ЦР ,туку се пизда со тоа што ќе гласал за Рамос...ма немој да ме јебеш бре...ЦР е човекот од кој освоивме 3 титули од кога дојде,тоа а 90% негова заслуга и наместо да го поддржува он го дупи...е нема така резлутати...сега нека оди на вечера со Чави ,нека му честита титула и така натаму(за Икер)...

Сакав да те цитирам али се предомислив.

хахахахахахахаха!
Нека сиби веко. Озил читај, џабе лани праеше 100 асистенции. Бензема, Игуаин читајте џабе дадовте и вие голој лани. Оти Роналдо бил звер зато Реал освој титула. Жал ми е момци :(

Дечки лошата атмосфера во тимот е главниот кривец за лошите резултати. Фудбалот е колективна игра, а моментално нема никаков колектив во екипата.
Поделени се скоро сите играчи и сите гледаат за себе. Читам по некои групи на фб дека Мурињо им бувнал јаки критики на сите играчи, а посебно на Месут Озил (заслужува критики турчево). Прво тоа да се среди па потоа играта.

ТетексФан
Доколку не освоиме ниедна титула сезонава отпуштање на Мурињо би била најдебилната одлука на управата. (подебилна и од доведувањето на Фоберт)
Да не бидиме како Челзи отпуштувајќи менаџери доколку не постигнат успех за една сезона, потребно е време и вложување на труд за да се изгради добар тим.
Треба да му се даде време на Мурињо да го реализира својот проект и да направи еден тим кој ќе биде страв и трепет во Европа за наредните 10 години. Имаме млад тим кој располага со неверојатни квалитети и очекувам целосна подршка за тимот од сите мадридисти.

382076_10151508827992306_1115001535_n.jpg

Само Чаби играл сезонава на ниво?Едно од најголемите дрва оваа сезона,се осеќа веќе дека го јадат годините.

Не функционира Чаби,не функционира Озил,како сакате да функционира Реал?
Мурињо играта ја гради преку нив двајца,а и двајцата се живии мизерии моментално,посебно турчинот...

Стварно мислите дека сезонава без титула ке минеме ? Искрено, не би рекол.

Гледам крила како бекови. А крила играат против Еспањол.
Епа тоа ти го зборувам бе човече, оти овие ЗВЕРКИВЕ наши не научат да држат посед малце, да подаваат да се заебаваат, а не само се научиле брз напад и qur и после сите назад бункераши, тоа е логиката научи тимски, не жими пајпава. Се враќаат да помагаат не велам не, али кај другите екипи крилата не се забораваат да појдат и напред. Роналдо искрено не ни се труди годинава, според моја гледна точка така да не го коментирам тој мрсњак. А за Баерн немој да ми зборуваш, требаше да ги изедиме ко леб и сол.
А стварно да те прашам едно прашање во врска со тоа што не го набројувам јас.
Како се чувствуваше кога го гледаше натпреварот Реал Мадрид 2-1 Барселона(или 2-2 беше утакмицата Не ми текнува која беше мн класика во изминатиов период :) ). Кога Игуаин погоди статива, кога Кедира сам излезе пред гол и Валдес му ја спаси, кога не ми текнуваат уште ситуации али можевме комотно 5-6 комада да му закачиме. Како се чувствуваше тогаш ? Како се чувствуваше кога сите Фанови на Барселона ти рекоја заслужено тепа Реал Мадрид ?

Еве ова ти држи место. Една од недостатоците на оваа игра на Реал е невозможноста да се зачува топка. Во последно време тоа се гледа највеќе. Топката во нозете на Ди Марија и знаеш дека е уништена акција.

Грешка си за Роналдо. Тој е секогаш напред, и ретко се движи во одбраната. Секогаш кога прима топка е во противнички шеснаесетник.
А зошто би се трудел воопшто Роналдо, кога капитенот на тимот излегува со изјава дека попрво ќе гласа за другарчињата од репрезентација отколку за најзаслужниот играч на Реал за титулите претходната сезона? - Ја би побарал и трансфер надвор од Реал. Кога капитенот на тимот за кој играш не те цени, тогаш why bother at all?

Тогаш Реал тепаше заслужно. Меѓутоа наредната утакмица се гледаше пак некој недостиг. Можеби противничкиот тренер всушност знае, и работел на контра тактика за таа игра на Реал, додека ние сме ја употребиле повторно истата. И нормално дека ќе имаат потешкотии. Секогаш кон една утакмица се пристапува со различен пристап, поради повредени играчи, играчи кои не се во форма итн.

Да бидиме малце и помеки, и повредите многу не изнамачија... Посебно Марсело фали по таа убиствена лева страна од лани.

Stajte ja slikava za avatar cel fan klub, for the love of God
Јас ја ставив на профил на FB сликава :pos:
Вечер ќе видиме како ќе се покажат младинците, Хесе, Черишев и Мората.
Кака не е повикан во тимот :oops:

‎"Zamolio bih publiku da ima razumijevanja za momke koji će sjutra istrčati, posebno na mlade igrače. Četvorica ih je jer takmičenje i ograničen broj ne dozvoljavaju više, ali Morata, Jose Rodriguez, Nacho i Cheryshev će igrati od početka.

Higuaín: "Cuando yo llegué, estábamos a la misma distancia y ganamos la Liga" 2006/2007

300_2270082.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom