Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И сеа океј е она Мурињо што го изјави ? Дека секогаш ќе бидел Нероаѕуро?
И дека заминал во Реал само затоа што му рекле ако успееш со Реал, ти ќе бидеш најдобриот тренер во историјата на фудбало. И после да го сакам оти е себничњак и оти ми го упропасти тимот. Не.

И дека заминал во Реал само затоа што му рекле ако успееш со Реал, ти ќе бидеш најдобриот тренер во историјата на фудбало. И после да го сакам оти е себничњак и оти ми го упропасти тимот. Не.
Ти го упропастил тимот?

А пред да дојде Мурињо,демек ружи цветаа?

Дај линк од информацијава? И ја можам да кажам абе Роналдо изјави дека сака во Барса да игра..

Ајде по подолго време да пишам и јас.
Според мене најголема кривица за целокупниот (слободно ќе си дозволам да кажам) никаков период за Реал е состојбата во тимот. Значи доволно е само еден да придонесува за несигурност во тимот, за понатаму се да излезе од посакуваниот колосек. Да, во ред е сето тоа што Икер излегува во јавност со некои свои мислења, ама се додека е во граници на нормалата, не? Пред се ако не му даде поддршка на својот тимски играч од старт треба да е свесен за последиците. Играта во тимот ја дели со уште 10 луѓе, кои според него треба да бидат многу поважни од оние другите. Без потреба настанува некое дисбалансирање.
Но, зошто секогаш мора да се споменуваат и повредите како важна кривица? Да, не викам дека немаа многу повреди и ред други работи, но тоа е игра, мора да се адаптираат, а не да се чека. Ротации ??? WTF ??? Нешто од типот на експериментални глувчиња, или ???
Но, играч од калибарот на Икер сметам дека не треба да си дозволува вакви работи. Сега после се излегува дека секој ќе игра според своето моментално располежение, според тоа дали има желба за играње или не (Озил на пример) или па на крај ако влезе во гол океј, ако не здравје...демек дај шта даш ...
Слогата во тимот и нивното меѓусебно разбирање се едно од најважните причинители за успех во екипата. Кога тие самите ќе се согласуваат меѓу себе тогаш се ќе оди многу подобро. :)

Ај пробај објасни ми,може ќе сфатам.Може има и некој друг паметен освен тебе...

Џабе че ти објаснува, верувај. Џабе е се, и воздухо шо го дишиме џабе е.
Не се важни мислењата на другите членови освен, на некои јаки стручњаци овде. Зато ти викам џабе е. Читај таму 2-3 страни уназад шо имаат пишано другите членови за Мурињо, оти тие се во право. А јас да ти објаснувам џабе е :)
пс : И да ти објаснам, моето мислење не е прифатливо. Пак џабе е ко че ти речам.

Ете слушајте ја Мони.
Икер, Рамос му дадоја поддршка на Озил заради слабите игри(дека само Каталонците ги поддржувал). Каде се останатите ?
Озил му бил крив на Мурињо, па брате или не го играј воопшто или не го плукај толку. И Мурињо сака да победи утакмица, а кога губи ги става сите можни офанзивни играчи и го остава Рамос(кој мора и контра напади да спречува) да креира акција. И после тој знаел да напрај тактика кај шо Реал че постигнува еден куп голови, оди бре. Врати си се во Интер вечен Интерашу и играј си фудбал каков шо си знаеш 811тактика.
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 17:34 ---
Nekada velika nada Real Madrida, a sada član Bayera Leverkusena, Dadi Carvajal je izjavio da trenutno ne razmišlja o povratku na Santiago Bernabeu te da mu je jedini cilj uspjeh sa njemačkom ekipom.

"Trenutno ne razmišljam o eventualnom povratku u Madrid. Sada sam fokusiran samo na Leverkusen s kojim mi dobro ide. Želim uspjeti sa ovom ekipom, a mi radimo na tome, korak po korak!

Арно му вика Брао дечко!

Кедира во вакви моменти е незаменлива алка во тимот. :)

Дај бате и ние да прочитаме.

Брат Точка бе, не заебавај. :) Сепак, Мурињо повеќе пати од Кака (за Милан) досега има кажано дека Интер му е во срце, и дека ќе биде нивен фан до крај.

Не глеам ништо лошо у тоа, секако овие у ЛЕ ќе окапат... :icon_lol:

Не, сериозно, Мурињо у Интер имаше целосна слобода од сите, целосна поддршка од играчите, у негово време таму владееше целосна хармонија каква што у Реал владееше од заминувањето на Валдано до крајот на минатата сезона. Шо потоа се случило, не знаеме, но нешто закчрипе и тоа се одслика на перформансите. Ако се професионалци сите во тимот, тоа ќе се поправи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom