Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
мое мислење дека Озил у ПСЖ ќе иде пошто Арсенал ја немаат таа моќ да понудат 60 мил. евра, вероватно, а би било Ок и Ди Марија у Арсенал да го пратиме и на Бејл и Роналдо замена да им биде Хесе,
иначе Касемиро и Иско ѕверки, Модрич 1 постава годинава покрај него Кедира/Чаби/Касемиро , крила Бејл и Роналдо позади нив Иско, шпиц Бенз ако не дојде Суарез а може да дојде, тогаш Бенз би можел и крило да игра, или Суарез на пр. ко крило а Бенз шпиц ,и Кака да остане уште бар сезонава :)

За волја на вистината, Арсенал имаат околу 80 милиони фунти за трансфери, не рачунајќи ги парите од учесво во ЛШ сезонава и не рачунајќи ги парите кои се ослободија од платите на 15+ играчи што си заминаа, така да имаме пари и 90 милиони да понудиме ако треба.

Apparently Kaka didn't accept a salary cut so he has blocked his move to Milan.

Абе немој да ме јебеш...

Не сум ја за олку често менување на работиве при трансфер денов, преку таквото веќе, замисли како им е на фановиве на талјаниве секоја година вака у последен ден шо пазарат... :eek:

Biggest transfers:
BALE €102m (to Real),
CR7 €94m (Real),
Zidane €75m (Real),
Zlatan €66m, (P$G)
Kaka €65m (Real),
Cavani €64, (P$G)
Figo €61 (Real) . . .

Овај ПСЖ треба од светов да го избришете, цел просек ви го заеба :D

1233324_685306168165158_1196358178_n.jpg

А кој ќе пее ? :unsure:

Biggest transfers:
BALE €102m (to Real),
CR7 €94m (Real),
Zidane €75m (Real),
Zlatan €66m, (P$G)
Kaka €65m (Real),
Cavani €64, (P$G)
Figo €61 (Real) . . .
Овај ПСЖ треба од светов да го избришете, цел просек ви го заеба :D

Mislis Barselona?

Стварно педерче Озил ако замини, се уплаши од Иско а?

Честито Бејл нека е создравје да си го служиме :D

таман си помислив една година ќе имаме мирен последен ден од трансфер период и ајде БУМ.
Сега ако Озил си отиде мислам нашиве ќе запнат за Суарез.

Иначе Озил е пичка голема,толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom