Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Madrid say the 24-year-old Welsh winger will sign a six-year contract, pending the completion of a medical, and it is believed he will cost them 100m euros (£85.3m).

Ваљда ова е официјалната. И мислам дека го преплативте детево. Некој ќе рече ќе се вратат парите од маркетинг...Ама како играч 100% сум сигурен дека не вреди колку Роналдо, а не па повеќе од него. Роналдо си ја докажа цената пред трансферот, освои и златна топка и ЛШ и беше најдобар стрелец...а овај имаше само една одлична сезона и толку.Али јбг создравје да си го служите и успеси да ви носи.

91 милиони евра е најверојатно, рекордот на Роналдо не е срушен, ма да 10м. у случајов не знам колкава разлика прават...

Зашо педерче, да не треба да почека Бејл да се повреди или да падне од форма. А и Бејлс доаѓа како звезда, уште појака звезда и од Роналдо, знае Озил дека и да не игра добро Бејл не може да му завземе местото. Озил постапува паметно, Реал не.

Kako prvo nikoj ne vika deka on treba da se natprevaruva so Beil za pozicijata desno krilo zasto toa ne e negova pozicija. Ozil vo timot ke ja imase istata uloga ke igrase kako playmaker pozadi napagacite samo sto ovaa sezona mesto so Kaka da rotira ona na taa pozicija ke rotirase so Isco.

91 милиони евра е најверојатно, рекордот на Роналдо не е срушен, ма да 10м. у случајов не знам колкава разлика прават...

Абе како не е срушен не ме заебавај :icon_lol:
Untitled.jpg

1378057846_133384_1378081785_noticia_grande.jpg

Hanibal ante portas. :cool:

Забравате еден многу битен факт, Бразил 2014. Никој фудбалер не сака да го загуби статусот токму оваа сезона пред најбитниот настан во фудбалот !

Real Madrid coach Carlo Ancelotti has shrugged off Mesut Ozil's stroppy ways.

Ozil is being linked with Arsenal and Manchester United.

“I don’t think he’ll leave. It’s normal that a player is unhappy when he’s substituted. This isn’t the first time thatÖzil has been substituted, but I don’t think it will be the last,” said Ancelotti.

Абе како не е срушен не ме заебавај :icon_lol:
Прегледај го приврзокот 71498

Абе остај ти од Леви податоците. :D

Ќе видиме колку е за некој ден, овие трансфери мора да ги пријават па искачаат приближните информации (+/- 5милиони), така испадна и дека Барса за Нејмар платила преку 50м. а не 20 ко шо викаа прво.

Кака уфичијале во Милан, ќе изјавува сеа како сака Реал да освои ЛШ.

Кака у Милан. Фала ти за све, фала ти што замина. #ЧаоПријатно :D

Иско сега ќе ја земе 8-та а? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom