Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум за продажба на Озил, реално Иско до сега е каде каде подобар од него до сега.. Не знам, како што стојат сега за сега работите најверојатно поголемиот дел од сезоната ќе биде на клупа и ќе чека шанса доколку некој се повреди, а мене грев ми е да гледам таков Озил. Tрансферот на Иско го скина начисто, верувам дека и Анчелоти го сака Озил во тимот т.е кој не би сакал да има таков класа играч, али ќе го сватам доколку самиот тој побара да си оди, мада пред некој ден и самиот изјави дека останува тука, али пак реално е да очекуваме после целата ситуација и тој самиот да побара да си оди.

Уште една катастрофа, тимов е права загатка во моментов, не ја решава никој па ни Анчелоти, жалам што ќе настрадаат најдобрите играчи, за нас не е битно, години сме навикнати на оваа трансфер политика...:unsure:

Пред да се продаде Озил сакам да пробаше барем како лажна деветка на местото на Бензема. Карло има играно ваква формација во Милан, т.е. му беше најуспешна. Сега наеднаш Иско му е подобар од Озил, 21 годишник кој реално тек треба да игра со посериозна екипа. Сакам да верувам дека Карло е само пиун на Перез за ваквата ситуација, инаку лично ќе го пцујам у лице доколку е тој виновник за евентуално напуштање на Озил. Дека многу го сакав пред да дојде ама ова е врв.

Al jazeera sport claiming:
Ozil to Arsenal is done deal. £43m, 4 year contract with a salary of £135k before tax. Will be confirmed 4pm tomorrow.

:eek:?

Al jazeera sport claiming:
Ozil to Arsenal is done deal. £43m, 4 year contract with a salary of £135k before tax. Will be confirmed 4pm tomorrow.

:eek:?
Не бе кај ќе иде кај вас , ако оди во ПСЖ барем титула ќе види кај вас тешко такво нешто.

Ако си замине Озил , мајката у пичка од Анчелоти, Зидан па до Перез. Аир да невидат па како Арсенал титула само на сон...:mad:

Не се ваљда толкави идиоти да го пуштат Озил после све бе?!
Нека си го стават у гз и Бејл и Бензема и Ди Мариа Анчелоти,Флорентино и Зидан.Кур ќе освојат нешто со ваква ебана политика која пак ја врати ја по заминувањето на Мурињо.
Пак ќе го гледам Озил во Арсенал и ќе се нервирам исто ко со Робен,Снајдер и ќе ги пцујам за тоа какви дебили и идиоти се,све по список:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom