Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Spektakularno otvaranje sezone u Madridu uveličao je i vatreni navijač Reala Usein Bolt. Svetski i olimpijski šampion na 100 i 200 metara izveo je početni udarac na ovom meču što je izazvalo erupciju oduševljenja na Santjago Bernabeu.

v145352p1.jpg

Ги копираме Манчестер у пм...:):)

Честито победа! Не изигравте нешто посебно,одбранта мн.слабо ама сепак победа си е победа.Ќе биде доста интересно годинава неизвесно до крај:smir:

Треба 2 недели да се чека следна утакмица :nerv:

Ќе се гледаат стари утакмици :)

Честито нека ние Победата :icon_lol:...Нека ни се множат...Следно коло со кого играме??:raz:

Castilla 1 - 3 Atlético B
Убао ги наплескале...

Castilla 1 - 3 Atlético B
Убао ги наплескале...
Ке се средат бе, прв натпревар им е и нив.
Иначе да те замолам нешо, дека знам порано имаш постирано да се симнат утакмици, ај ако моеш некако линк да ми дадеш од второто полувреме да го симнам зашто не бев во можност целото да го изгледам, фала однапред .:smir:

Ке се средат бе, прв натпревар им е и нив.
Иначе да те замолам нешо, дека знам порано имаш постирано да се симнат утакмици, ај ако моеш некако линк да ми дадеш од второто полувреме да го симнам зашто не бев во можност целото да го изгледам, фала однапред .:smir:

Тука го имаш цел натпревар за симнување. Имаш посебно да си го симнеш и првото полувреме, посебно второто. Проблемот малку е што се 5 линка на рапидшер, и ќе мора да чекаш, али ќе се снајдеш. :helou:

Ајде нека ви е честито победата !
И ако може погодоците да ги ставите :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom