Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едвај чекам да се врати Рамос на крило, затоа што Арбелоа не е многу солиден таму.

Се слагам, десната страна изгледаше празна на моменти, Роналдо добро менуваше страни, ама подобар беше лево денес, Кака си игра поцентрално, како и секогаш нели, не е играч што се лепи за аут линијата. Очекувам тоа да се среди со Рамос десно.

Може и не е баш типично да се каже ова, ама натпреварот беше баш како што очекував, секогаш почуваме тешко, лани пораз токму од Депор, преклани одвај го тепавме Атлетико со пресврат.. Така да, бидете среќни со победава.

Значи нешто на што МОРА да се работи се дефинитивно прекините, и одбрана и напад, со Гарај и Албиол игравме назад, двајца високи играчи, навидуам не би требало да имаме проблеми при нафрлени топки, ама фали синхронизација на велико, верувам дека ќе се среди ова набрзо, за наше добро. Одбрана општо земени беше солидна, очекувам да се подобри со враќањето на животињата Пепе и Рамос нели.

Лас комотно ќе го ставам во топ 3 дефанзивни средни играчи во светот, кога и да ја изгуби топката (мада ретко се дешава тоа) не се замарам уопште, за 4-5 секунди пак ја има назад, а и пасинг играта не му е за занемарување, тоа заедно со шутот кој очигледно е повеќе од добар, го прават еден од најкомплетните играчи на средина, што гледале Челзи и Арсенал кога го продавале, уште се чудам.
Чаби исто беше на нивоУ, партнерството со Лас мислам дека ќе му годи, не беше којзнае колку инволвиран денес во играта, ама мора да се земе во предвид фактот дека за играч на негова позиција да почне да игра како што треба, потребно е време, па затоа сметам дека дека ќе видиме уште многу, многу повеќе од него.

Нападот добар, иако можеше да биде многу поефективен, и да го симплицира натреваров. Кака за разлика од Роналдо делува повеќе како плејмејкер, одлично проигрува играчи, во контри е убитачен, он заедно со Роналдо = големи нешта.

Абе вие како изигравте по што ја гледав интер како изигра реал ај пишете вократки црти да не барам назад

Добро бе сечен,не те терав цел пасус да ми напишеш само фино прашав колку пари дадоа за него,и супер играч беше кој што сака нека напише
И пак не ти кажаа:smir: 25 милиони за Робен ни платија.

^Добар начин да избегаш од дискусија во која немаш аргументи.

И фала, се снаоѓаме...

Имам аргументи ! Но некои твои навивачи рекоа сосема спротивно ! Мене ме интересира мислење на оние кои се разбираат во фудбал ! А не кои гледаат само Роналдо и Кака, во тимот ! Мило ми беше !

Ако сакаш нема проблем ке размениме мсн ! На мојот социлошко-психолошки факултет, мора да имаш аргументи , и кога не си во право !

А овде сум, па можеш да размислиш!

Поздрав:pos2:

Van Der Vaart may be the key to sign a Ribery

g0830.jpg

Имам аргументи ! Но некои твои навивачи рекоа сосема спротивно ! Мене ме интересира мислење на оние кои се разбираат во фудбал ! А не кои гледаат само Роналдо и Кака, во тимот ! Мило ми беше !

Ако сакаш нема проблем ке размениме мсн ! На мојот социлошко-психолошки факултет, мора да имаш аргументи , и кога не си во право !

А овде сум, па можеш да размислиш!

Поздрав:pos2:
Па ја како што знам форумов служи за тоа. Убаво те научиле на факултет, ги мењаваш темиве како чорапи...

Хмммм ! Можеби ! Или пак можеби дека не сакам на некој да му докажувам што гледа фудбал само заради пари и ѕвезди ?! Никогаш нема да најдеме заеднички јазик !

Поздрав

Хмммм ! Можеби ! Или пак можеби дека не сакам на некој да му докажувам што гледа фудбал само заради пари и ѕвезди ?! Никогаш нема да најдеме заеднички јазик !

Поздрав
motivational-poster-ignorance-best-small.jpg

По што забележа дека си ја уништил кариерата баш ќе има првотимски статус за разлика од Реал каде ќе беше резерва исто и за Снајдер може да биде главна ѕвезда во Интер а во Реал можеби ќе беше трета резерва :toe: доколку останеа можеби ќе си ја уништеа а вака е многу подобро за нив

Точно дека во Баерн ќе има првотимски статус ама ќе имаше и во кој било друг клуб

Зборот ми беше дека преминувањето во Баерн е чекор назад (секој клуб би бил чекор назад кога играш за Реал) бидејќи Баерн игра во послаба лига а можеше да игра сегде на др место во посилните лиги и тимови (Интер Милан Манчестер можда Челзи) кои имаат поголеми шанси за освојување на домашната лига и најголемиот сон на секој играч ЛШ

Дечки и Шнајдер и Робен изиграа феноменални утакмици.Ги разбирам дека мораа да продадат некого за да бидат во минус оваа година само 200 000 фунти,но не најјаките и оние кои го држеа тимот последниве 2-3 сезони.За синоќа иако играта не ми се допадна нека ни е честито првата победа.

Леле аман еј!!! Со Робен и Снајдер ми го пукнавте, а и со Перез дека не чинел!! Доста више стварно, заминале заминале аман!!! Читам 5-6 страни наназад само за Робен и Снајдер зборите, дај оладите малку.

И прочитав некого, демек готово било, сме немале игра, Роналдо бил себичен итн. Што очекувате од прва утакмица бе? Притисок на играчите, мора да победат со повеќе разлика, од нив се очекуваше многу! Што сакате и вие? Се гледаше дека се под голем притисок и дека не играа како што знаат. Ќе видите на наредните утакмици дали ќе биде вака. Исто слушам дека Касиљас ослабнал?! WTF?! :tapp: Што можеше да напрае и за двата гола, кога одбраната спиеше? Дај не тропајте глупости бе!
Сеа за играта малку. Рамос што побрзо нека се враќа, зошто овој Арбелоа нема две чисти со фудбал!!! Одбраната по десна страна ни беше сирење, ме потсеќа на минатата сезона по лева страна со Марсело како што ни беше одбраната, сега истото е по десно. Поарно 100 пута Торес да игра него ли дегенов. Другите не беа баш сјајни, али има време, како што кажав притисокот беше голем врз нив и тоа се одрази на играта. Само нека се опуштат и нека мелат, нека заборават и на играчи и на све.

Следна утакмица со Еспањол у гости, ама после 2 недели..

Дечки, како му иде на Кристијано, дава ли голови, гаѓа ли живиот ѕид, брка пичици? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom