Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во твоето прашање е одговорот, пошо вредат злато а нас ни треба златото...

Не мислев дека ќе напраам некат игнор на фанови на Реал, али ќе морам изглеа. Се изначитав глупости...

Ако се однесува ова за мене, нема проблем, кажи што не ти е јасно или во што не се согласуваш со тоа што го напишав па тука сме, да го разјаснеме тоа.

Ако се однесува ова за мене, нема проблем, кажи што не ти е јасно или во што не се согласуваш со тоа што го напишав па тука сме, да го разјаснеме тоа.
Не се однесува на тебе...

Во твоето прашање е одговорот, пошо вредат злато а нас ни треба златото...

Не мислев дека ќе напраам некат игнор на фанови на Реал, али ќе морам изглеа. Се изначитав глупости...

Не сум фан на Реал , да не објаснувам зашто ... Само прашав зошто

Коментар за натпреварот...

МОРА да се работи на одбрана во прекини, можда не беа Пепе и Рамос тука, али тие што беа треба да бидат по солидни. Едвај чекам да се врати Рамос на крило, затоа што Арбелоа не е многу солиден таму. Гарај и Албиол изиграа солидно, неколку грешки али тоа се очекува како одбранбен играч во Реал. Марсело е се подобар, особено напред, а гледам дека работел и на дефанзива.

Минатава сезона, најверојатно на Лас му било кажано да не оди премногу напред, али многу ми се допаѓа во оваа улога. Имаше неколку одлични пасови, само да поработи на позиционирање, и може да биде подобар од Макелеле. У право беше Капело... Чаби има неверојатно елегантен пас, особено тие долгите, можеби го имаме најпрецизниот играч моментално во светот...

Роналдо е феноменален, пред да го дае голот го немаше многу, али со голот и самодовербата, направи неколку :drk: пробивања... Штета што не постигна уште некој гол, мада и тоа ќе дојде со време. Кака исто, одлична асистенција, само уште малце да се вклопи во тимот.

Раул докажува зошто толку долго е во првата постава, и зошто е рекордер скоро секаде. Некат може го нема на утакмици, али кога треба секогаш е таму.
Бензема кога скроз ќе се вклопи во тимот, ќе кине мрежи, мора да го наследи феноменот, само он може...

И за крај, по незнам кој пат. Ало, ги купивме Роналдо и Кака, мора да си оди некој. Преку ваквото со Робен и Снајдер, неможе сите добри играчи во Реал да играат. Се направија такви финансиски трошоци, да мора да се продаде некој. Не паѓаат парите од небо.

Го гледав натпреварот, но не го забележав дриблингот на Роналдо:nesum: што бил за :drk: :)
Ај ако сака некој видео да постира :smir:

Го гледав натпреварот, но не го забележав дриблингот на Роналдо:nesum: што бил за :drk: :)
Ај ако сака некој видео да постира :smir:

Ако не се лажам повеќепати се филмаше со тој дриблинг не еднаш.

Ајде нека ни е честито победа нека ни се множат а исто така и на роналдо честито првенец само така да продолжи поз и напред Реал

Што е ова бе ? :vozbud:

Лас со голов, колку само да сака да покаже кој бил најдобриот трансвер погодок изминативе години.(според мене)!!!
Не мн. пари а видете што имаме ?

Сега фатив еден натпревар и го гледам Робен во Баерн,срцее ми застана,глупаци бе,за колку го имаат продадено

Сега фатив еден натпревар и го гледам Робен во Баерн,срцее ми застана,глупаци бе,за колку го имаат продадено

Дечко, ај не замарај поќе со Робен ( то важи и за другите) ми го отековте :drk: веќе стварно... Аман, заминал. заминал, дал 2 гола... дал... и? шо да прајме сеа? Аман ебаго ко кизне шо да е... Да дадеа Снајдер или Хунтелар вечерва голој... ќе почневте по нив да пиштите лелее злато играч оти не остана :nenene:. ПРЕКИНЕТЕ!

Иначе, за утакмицава.. Не толку добро како шо очекувавме, ама сепак има разлика помеѓу пријателска утакмица и првенствена, меѓу ДС јунајтед и Депортиво... Се на се.. Солидно. На тие недостатоци кои се покажаја денеска Пелегрини ќе му укаже на дечките и се ќе се исправи.. па Рамос да се врати и се ке биди Ок :) иначе LASS is CLASS :vozbud:

Ај прекинете со Робен, стварно. Замина, замина. Дал 2 гола, дал. Можда ќе му бидат и последни. Како што си е навикнат на повредите, ништо чудно и тоа да му се деси, иако не му го пожелувам тоа, затоа што знам дека ако добро се развива, може да конкурира како едно од најдобрите крила во светот.

За натпреварот, нема потреба од многу коментари. Во нападот сме супер, фали уште само малку да проработат Кака и Роналдо и се ќе биде топ. Ласана ѕвер, ај што ќе ги руши сите акции на противниците ќе ги руши, меѓутоа ништо чудно ако биде и најдобар стрелец во примера. :tv: Мислам дека одбраната беше добра, но на два пати потрфли, и тука ја гледам кривицата за голот, едноставно премногу простор оставија за првиот гол, а за вториот гол дозволија во шестнаесет метри да ги надрипа противнички играч. Пепе и Рамос фалат очајно во тимов. Арбелоа не е таков играч кој може да го прати секој потег на Роналдо, Рамос и те како би бил подобар партнер со Роналдо

И да, не заборавајте дека секогаш се мачиме со Депортиво, никогаш не сме успеале да победиме со 3 или повеќе разлика. Така да, колку и да сме победиле, 3 бода си се 3 бода...

Од респект према некои навивачи на Реал Мадрид, нема да кажам ништо за постовите кои беа наманети за мене !

На ПП ми стигнаа 8 пораки, од ваши фанови, кои ја признаваат и почитуваат нашата игра ! Овие два-тројца кои се против мене, не се ништо со пораките, и со текстот кој го добив денес !

Честито победа ! Мислам дека го имате најскапиот изведувач на пенали !:helou:

^Добар начин да избегаш од дискусија во која немаш аргументи.

И фала, се снаоѓаме...

Дечко, ај не замарај поќе со Робен ( то важи и за другите) ми го отековте :drk: веќе стварно... Аман, заминал. заминал, дал 2 гола... дал... и? шо да прајме сеа? Аман ебаго ко кизне шо да е... Да дадеа Снајдер или Хунтелар вечерва голој... ќе почневте по нив да пиштите лелее злато играч оти не остана :nenene:. ПРЕКИНЕТЕ!

Иначе, за утакмицава.. Не толку добро како шо очекувавме, ама сепак има разлика помеѓу пријателска утакмица и првенствена, меѓу ДС јунајтед и Депортиво... Се на се.. Солидно. На тие недостатоци кои се покажаја денеска Пелегрини ќе му укаже на дечките и се ќе се исправи.. па Рамос да се врати и се ке биди Ок :) иначе LASS is CLASS :vozbud:

Добро бе сечен,не те терав цел пасус да ми напишеш само фино прашав колку пари дадоа за него,и супер играч беше кој што сака нека напише

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom