Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тука го имаш цел натпревар за симнување. Имаш посебно да си го симнеш и првото полувреме, посебно второто. Проблемот малку е што се 5 линка на рапидшер, и ќе мора да чекаш, али ќе се снајдеш. :helou:

zs treba da ceka?

p.s izvinete za off topic i cestito pobeda:smir:

zs treba da ceka?

p.s izvinete za off topic i cestito pobeda:smir:

Оти како фри јузер, не моеш да даунлоадираш два фајла истовремено, и кога ќе симнеш еден фајл од рапидшер, треба да чекаш 15 минути, па да го симнеш другиот. Или пак ако имаш динамичка ип адреса, дисконект/конект на конекцијата и решен проблем...

5560_122658334772_96686264772_2390291_5344534_n.jpg

:real:

Оти како фри јузер, не моеш да даунлоадираш два фајла истовремено, и кога ќе симнеш еден фајл од рапидшер, треба да чекаш 15 минути, па да го симнеш другиот. Или пак ако имаш динамичка ип адреса, дисконект/конект на конекцијата и решен проблем...

5560_122658334772_96686264772_2390291_5344534_n.jpg

:real:

zaradi ova prasav posto ja vaka praam:helou:

Леле аман еј!!! Со Робен и Снајдер ми го пукнавте, а и со Перез дека не чинел!! Доста више стварно, заминале заминале аман!!! Читам 5-6 страни наназад само за Робен и Снајдер зборите, дај оладите малку.

И прочитав некого, демек готово било, сме немале игра, Роналдо бил себичен итн. Што очекувате од прва утакмица бе? Притисок на играчите, мора да победат со повеќе разлика, од нив се очекуваше многу! Што сакате и вие? Се гледаше дека се под голем притисок и дека не играа како што знаат. Ќе видите на наредните утакмици дали ќе биде вака. Исто слушам дека Касиљас ослабнал?! WTF?! :tapp: Што можеше да напрае и за двата гола, кога одбраната спиеше? Дај не тропајте глупости бе!
Сеа за играта малку. Рамос што побрзо нека се враќа, зошто овој Арбелоа нема две чисти со фудбал!!! Одбраната по десна страна ни беше сирење, ме потсеќа на минатата сезона по лева страна со Марсело како што ни беше одбраната, сега истото е по десно. Поарно 100 пута Торес да игра него ли дегенов. Другите не беа баш сјајни, али има време, како што кажав притисокот беше голем врз нив и тоа се одрази на играта. Само нека се опуштат и нека мелат, нека заборават и на играчи и на све.

Кај го прочита ова жити све ??????

First Goal for Real Madrid by Raul 26
Click Here for Video

Riki Draws for Deportivo (1-1 ) 31
Click Here for Video

Second Goal for Real Madrid by Ronaldo 35 (PK)
Click Here for Video

Valeron Draws for Deportivo (2-2) 46
Click Here for Video

Third Goal for Real Madrid by Lass Diara 60
Click Here for Video
Вооу каков погодок на Диара :pos2:
Одлично ми изгледаа овие акции при погодоците... ваљда редно време е Реал да освои Шпанска ?
Со среќа во понатамошните утакмици :helou:

off topic: Иван може ли да ми дадеш некој страни кај што може да си спуштам утакмици од Реал. rapidshare оти торент не можам да download, фала

Фала до Иван и djmanga ! Отидов на раат да си го изглеам вториот дел.:vozbud:

А да даевте некоја слика од синоќешниот натпревар не ќе беше лошо :)

off topic: Иван може ли да ми дадеш некој страни кај што може да си спуштам утакмици од Реал. rapidshare оти торент не можам да download, фала
Google is your friend... :)

За торенти обично на fbtz има, за рапидшер незнам конкретна страна, пробај побарај на гугл, ако имаш некоја специјална желба а неможеш да најдеш пиши ќе побарам...

Слики

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

e06c095187e7f9499eeb65074f552808-getty-fbl-esp-real-madrid-deportivo.jpg

f1bc867e4e32e6272eafd14d48b1919c-getty-fbl-esp-real-madrid-deportivo.jpg

69ccdabb7ec03fe35764627f8bd733f1-getty-fbl-esp-real-madrid-deportivo.jpg

1251580743_extras_albumes_0.jpg

1251581157_extras_albumes_0.jpg

Добро ваљда мене ме етикетиравте дека пишував само за Снајдер и Робен, но мора да се признае, факт е дека Робен многу можеше вчера да помогне за поубедлива победа, и факт е дека на Перез важен му е маркетингот а не титулите затоа не треба толку да го :drk:на него. Но ова ми е последен пат да пишувам за ова. I promise!!!!! :wink:
За вчера нека ни е честита првата победа, и да ни се множат. Не игравме баш најсјано, но важно зедовме 3 бода:helou:

Добро ваљда мене ме етикетиравте дека пишував само за Снајдер и Робен, но мора да се признае, факт е дека Робен многу можеше вчера да помогне за поубедлива победа, и факт е дека на Перез важен му е маркетингот а не титулите затоа не треба толку да го :drk:на него. Но ова ми е последен пат да пишувам за ова. I promise!!!!! :wink:
За вчера нека ни е честита првата победа, и да ни се множат. Не игравме баш најсјано, но важно зедовме 3 бода:helou:
И Савиола постигнува голови у Бенфика, сигурно ќе помогнеше вчера...

Според Гвардијан, Тотенхем се во потрага по замена за тешко повредениот Лука Модрич, и тоа би можело да биде Ван Дер Варт..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom