Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cristiano Ronaldo vs Deportivo Home by ladlem2 (La Liga 09/10)
bf12eba7eb24.jpg

wmv - 2 mbps - 8.19 min's - 124 mb's - Music: Pitbull - I Know You Want Me (Alex Gaudino & Jason Rooney Remix) & Hotel Room Service (House Remix)
DOWNLOAD MediaFire
DOWNLOAD MegaUpload

cr-kaka.jpg
.

Види ги бе, види ги какви се, срценца. :pipi: :pos2:

И да, каталонскиот спортски весник "Sport" веднаш излегува со критика кон Реал Мадрид. На нивната насловна страна на денешниот број стоело:

El único ‘galáctico’ de la noche fue Lass

Што во превод би значело дека единствен галактико синоќа бил Лас.

А во уводот на статијата продолжија со:

La cúpula madridista ha desembolsado 265 millones para acabar dependiendo del ‘antiguo régimen

Што во превод би значело дека 265 милиони биле потрошени за ништо, и дека се тоа ќе завршело како оној стариот режим.

Не знам само зошто уште во првото коло се овие изјави, и не знам само зошто ни еден мадридски весник не излегува со вакви критичарски статии, кој според мене служат само за подигање на репутацијата на весникот во таа област.

Кај го прочита ова жити све ??????

За играта што беше најсјајна не беше дефинитивно.Али добро ај нека се уиграат али со ваква игра нема да освоиме никакв титула.Од новите што ги зедовме највеќе сум задоволен од Кака и Бензема.Кака му требаше само малце среќа а Роналдо да го ебамнека подава не само да ми дрибла.И нека мавне топката со цела глава а не да ми пази да не му се расипе фризот,не го плативме 9 милиони туку 90 така да треба да даде се од себе.Чаби Алонсо го немаше нигде и многу далеку тој ми нафрла топка да не може да се фати.Касиљас ми е некако ослабен или па можда ми се чини.Лас сум исто така задоволен како и Марсело.
Се на се добро е што почнавме со победа требаше да дадат гол па тек тогаш да се заебаваат ко на некој натрпевар од хуманитарни цели.

Да ни беше Робен наместо во Баерн кај нас ќе шибнеше 2 гола.
Овој ќе владее во Бундес лига.
Море ефтино им го дадовме.Перез кретену глеј што напраи бе.Сеа нема назад бате.Нема!
Земи го Рибери оваа сезона добро ќе е али ако не иди у курац.

Глејте што им прават на Милан.
Ќе има снимка само место Интер.Реал ќе ги ренда.Може и ни се падна најлесниот тим(иако не смеам да потценувам ЛШ е ова)од прв барабан.

Повели...до вчера дркавте на Роналдо, Перез и остали а сега по една утакмица никому не чини...

Ra%C3%BAl-Gonzalez-Real-Madrid--57029.jpg

И ваков, пак ќе игра во првите 11 :vozbud: "Кака, подавај оти ќе те скршам" :star:

"Valencia will substitute Silva?"

David_Silva_768768.jpg

Many are the rumors that put Silva away from Valencia in the final hours before the closure of the transfer market. The club is Real Madrid.

The London club are looking to replace long-term injury victim Luka Modric with the cultured Dutchman...

Tottenham Hotspur To Swoop For Real Madrid's Rafael Van Der Vaart

34404_news.jpg

Tottenham Hotspur will make a last-ditch attempt to bolster their squad before the transfer window slams shut by bidding for Real Madrid midfielder Rafael van der Vaart.

На крајот, Овие 2 трансфери можат да се случат пред крајот на трансфер периодот, во 23:59... :)

Солдадо хеттрик, и Мата само што дае гол :)

Парехо имал одлична утакмица...

http://www.index.hr/sport/clanak/re...enja-ga-za-rafaela-van-der-vaarta/448129.aspx Ако се деси ова ќе се разочарам многу... ВДВ + 15 м евра:tapp: па да неверувам да се деси ова но преостанува да видиме...

Абе ова се глупости хрвативе го праат модрич ко незнам кој да е во ова единствена вистина е тоа дека Тотенхем се заинтересирани за В.Д.В. а тоа за модрич се чисти хрватски срања

Солдадо хеттрик, и Мата само што дае гол :)

Парехо имал одлична утакмица...

Zosto gi prodadoaaaa :nenene: :nerv: :nerv: :nerv:

Абе ова се глупости хрвативе го праат модрич ко незнам кој да е во ова единствена вистина е тоа дека Тотенхем се заинтересирани за В.Д.В. а тоа за модрич се чисти хрватски срања

Aко ги мењат глава за глава ја би се сложил, за месец ипол ќе се врати Модриќ. 15м плус ВдВ е лудост.

Zosto gi prodadoaaaa :nenene: :nerv: :nerv: :nerv:

Aко ги мењат глава за глава ја би се сложил, за месец ипол ќе се врати Модриќ. 15м плус ВдВ е лудост.

Абе да ни го даваат модрич и плус пари за В.Д.В не би прифатил
В.Д.В. е 100 пати подобар од модрич

Абе не верујте на све што ќе се пише бе...исто ти е тоа ка нашиве за Пандев што пишуваат, те у Баерн ќе идел, те у Ливерпул...шит!

Абе да ни го даваат модрич и плус пари за В.Д.В не би прифатил
В.Д.В. е 100 пати подобар од модрич

ВдВ беше исфрлен од составот на подготовките, цела претсезона на тренира со тимот, нема бројка... Модриќ би бил добра замена за Кака.

Никој нема да купиме, Роналдо ќе се повреди, Кака исто. Ќе нема кој да игра, ќе го викнат Сарабија:vozbud: ќе биде revelation на сезоната, другата година ќе биде wpoty и сите ќе го празнуваме денот кога го продадовме Робен :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom