Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Синадиновиќ у Струмица не би го зел, очај!!!!!!

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Cvetkovic vo 4/4 ima 10 faula napraveno. Vo mzt dur igrase mu gi svirea bez problem !!
Forsirani gadovi

Radi vakvi nepravdi ne mozam da ne mrzam se sto e srpsko. Moralo oni u se da tepaat. Na kur da ve kacam, da vidam vakvo sudenje doma koga ke igrame dali ke ima

Синадиновиќ на враќање од Србија да свратат на по една шарска у Лесковац и да го остават во својот роден град...брука од играч.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Цвеле посебно мотивиран против бившиот тим заслужува да биде испцуен.
Гине за Партизан звездашот пичка продадена

Дај бе нека се утепаат, идиотов прави 3 лични грешки, сите 3 во напад врз ист играч!!! КОЊ НЕВИДЕН. Тој па центарот ни, неподвижен вол. Лукович уште е дете, јебига. Мијатовиќ не знам зошто го задржаа... Дамјан од херој во трагичар. Па и судииве какви глупости свиреа... Се' у пичку матер.... :boksix:

Не дека немаше неколку пристрасни одлуки ама не треба вината во судиите да ја бараме. Зошто МЗТ не изигра ниеден асален напад во 4/4? Кај е тука тренерот да нацрта акција? Пипан е таков смотан тренер, и во Олимпија истото го правеше, во 4/4 му се губеа како циган у Веро. Цело време игра на долги напади и шутеви на истек на време.

Кој кур бе Цвеле сам да им добие утакмица? Не можеа да го пројдат ни Синадиновиќ ни Љубичиќ :pos: Кои сте бе вие Цвеле да ви изиграва Шејн Батие во одбрана?

Не дека немаше неколку пристрасни одлуки ама не треба вината во судиите да ја бараме. Зошто МЗТ не изигра ниеден асален напад во 4/4? Кај е тука тренерот да нацрта акција? Пипан е таков смотан тренер, и во Олимпија истото го правеше, во 4/4 му се губеа како циган у Веро. Цело време игра на долги напади и шутеви на истек на време.

Кој кур бе Цвеле сам да им добие утакмица? Не можеа да го пројдат ни Синадиновиќ ни Љубичиќ :pos: Кои сте бе вие Цвеле да ви изиграва Шејн Батие во одбрана?
Ne me jebi i ti sea. Koga plejot e cuvan so dve race na telo koja organizacija ja sakas na napadi?Osven sudiite koi imaa pristrasno sudenje cela 4/4 isto Sinadinovic ne utepa, se nadevam ke go frlat vo sut nekoj na vrakanje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom