Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Добро прво полувреме , замерки имам само за играта у одбрана поготово у рекет, и секако замерки имам за Синадинович....Џорџе феноменален у првово полувреме..

иии Симоновскиии .. ајде Марчеее
па добро па затвори рекет да му ебам се да му ебам , нека шутираат од дистанца .. за Рајт секако нема против игра ..

Самарџиски 2/8 од поле + 2 слободни даде (6 поени) и 5 лични на 5 минути до крај против Звезда

Пеџа имаше страшна утакмица во одбрана, мамето му го еба на Софо, а Цирбес го држеше на 10 поени додека беше во игра...толку малку поени да примиш од такви центри, свака част за батето.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Јас сум задоволен со оглед на тоа што игρавме без плеј поκажавме заби моρа подобρо да се затваρа ρеκетот очигледно е деκа Буниќ е слаб дефанзивно,моρа да ги пофалам Младеновсκи и Симоновсκи доста напρеднале,Бубе е доста солиден во дефанзива али во напад тρеба уште многу ρабота,а Симоновсκи не е повеќе еднодимензионален шутеρ за тρи вчеρа пρавеше влезови што е новитет во неговата игρа.да не знае неκој κога се вρаќа Љубичиќ?

Одлично прво полувреме, Љубичиќ одличен.. исто и Бубе :D

Секоја чест за Бубе, ептен е напреднат.

Мзт многу добро игра, боље играат со Марче кога влезе, Дамјан кој му кур што глуми? Утрипал дека е ѕвезда репрезентативецот...

Цветковиќ нека го оставаат цело време да шутира од поле, никад нема да погоди.

Цвеле од 24 секунди 18 ја тапка топката...коњ. :D

Врска нема, многу лош плеј. :D
Иначе Дамјан не глуми ѕвезда биди 100% сигурен во тоа. :) Го знам лично, нема подобар и помирен човек од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom