Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ne me jebi i ti sea. Koga plejot e cuvan so dve race na telo koja organizacija ja sakas na napadi?Osven sudiite koi imaa pristrasno sudenje cela 4/4 isto Sinadinovic ne utepa, se nadevam ke go frlat vo sut nekoj na vrakanje
Абе какви две раце не зезај, малце им правеше притисок и се сереа и двајцата, нарочито Еди. И сам знаеш што треба ако е агресивна одбраната, само бушење и тоа е тоа. А они ќе издриблаат лево или десно и одма со грб се вртат и губат 20 секунди од нападот...
Сами ја изгубивме утакмицата според мене, да не правевме одредени глупости во нападот немаше ни да дојде до тесна утакмица и пар пристрасни одлуки.

Tie par pristrasni odluki kako tehnickata se odlucuvacki. Inace ne trebaa voopsto da dozvolat da padnat pod 10 razlika. Vo Skopje so 20 razlika ke gi dobieme ako im ostane ovoj tim.

Малко Пипан, повише Дамјан кој изиграваше звезда у 4/4, и се усраа на крај. Синадиновиќ не е крив, толко му е знањето. Пропуштена чиста победа.

И после ќе играле пред 200 души,ма ни толку не заслужуваат

Изгубивме шо и згубивме и секад ни се дешава ова зашо никад не знаеме да зачуваме голема разлика...али како и да е ми се свиѓа играва последните 2 утакмици и ако продужиме вака (плус некое засилување да дое) можеме да завршиме 5-6 место у АБА..а дома ке си газиме секако

МЗТ водел и со 25 разлика на полувреме па ја губел утакмицата на крај и не боли толку поразов колку што ме болат очиве што го гледав синадинович да не може да организира еден ебан напад .. незнам и на пипан што му е филмот што го подзабораи дреновац на клупа ама ае и он си знае . како и да е фаворизирани беа и партизановци ама ае ќе паднат овде у "пеколов" наш .. и за крај ме радува што гледам дека бубе напреднал колку толку не е теле невидено веќе и да знае ли некој кога ќе се врати протиќ зошто ако го видам синадинович/Ќ уште еднаш ќе се отрујам

Κаκов само плеј имаме во Љубичиќ маестρален е иаκо уште не е 100%фит башκа и нема замена да одмоρи и κапаκ на се вчеρа го свитκа зглобот па поρади тоа не можеше да ја пρенесе топκата и тоа го пρавеше Симоновсκи,κаκо и да и поκρај поρазов евидентно е деκа имаме еκипа за топ 6 а за нешто повеќе ќе моρа да ги добиваме ваκвите натпρеваρи и ајде побρзо неκа се вρати Пρотиќ

Пρотиќ уште 3 недели нема да се вρати на паρκет јебига да се молиме да остане здρав Љубичиќ иначе ќе отиде сезоната низ бρдо

Колку за пофалба беше одбраната во првата четвртина, толку криминална делуваше во втората. 30 коша примени за 10 минути не баре Хјустон игра а не Мега...

За сега немаме средина, или играме многу јако или се губиме максимално...

Значи мислам дека со игра каква шо имавме у 1/4 можеме да ги тепаме сите тимови у АБА, али работата е шо а излезе Љубичич т.е влезе марсовецот Синадинович пропаѓаме, башка се губиме коа ни играат пресинг на цел терен...Значи од секад сме биле махери за губење на голема позитива...

Кој кур се дере и пцуе овој куртонов Пипан на секој прекин , само дополнителен притисок и нервоза им прави на играчиве, поготово на Дреновац

Јас незнам за шо κуρ го дρжат неκа му ги мавнат κлоците сеκаκо та тој игρал та меκиќ исто ти се фаќа чаκ и бетеρ е со еди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom