GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.875
- Поени од реакции
- 11.985
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро де, само на македонски ви давам информациина 3 страни претходно ова веќе го пишува!!!!!
само сега линк друг!
прокоментирај барем нешо а не информации веќе познати да кажуваш
Ако е вистина ова за Роналдињо, тогаш не знам кој ќе биде резерва? Сидорф, Гатузо, Амброзини? Искрено се надевам дека играта на Роналдињо нема да му смета на Кака, ќе видиме на кое место ќе игра Рони (а и бројот на дресот не знам кој ќе му биде 10 веќе има Сидорф).
Сеа уште да ангажираат некој одбранбен играч и средена работа.
Ако е вистина ова за Роналдињо, тогаш не знам кој ќе биде резерва? Сидорф, Гатузо, Амброзини? Искрено се надевам дека играта на Роналдињо нема да му смета на Кака, ќе видиме на кое место ќе игра Рони (а и бројот на дресот не знам кој ќе му биде 10 веќе има Сидорф).
Сеа уште да ангажираат некој одбранбен играч и средена работа.
Еј а Роналдињо во Милан ќе дојде ?
![]()
haha
Што ќе го фалиш бе ... го зел Роналдињо ? НЕ ! епа дур не го видам во Милан не верувамБраво Берлу, да го пофалиме и него еднаш, доста беше лигење. В година ќе правиме парче со Роналдињо, Кака и Пато
Со оглед на односот на Барса со него, тешко дека ќе го задржат да остане на Ноу Камп.Тешко ке биде да се договори со Барса. Милан како сите што знаеме тешко дава пари за фудбалери, а Барса па тешко ке го пушти за некоја сума што би му одговарала само на Милан.
А вие шо напрајфте и број му барате веќе и позиција?!?Као да дошол....
Со оглед на односот на Барса со него, тешко дека ќе го задржат да остане на Ноу Камп.Тешко ке биде да се договори со Барса. Милан како сите што знаеме тешко дава пари за фудбалери, а Барса па тешко ке го пушти за некоја сума што би му одговарала само на Милан.
А вие шо напрајфте и број му барате веќе и позиција?!?Као да дошол....
Со оглед на односот на Барса со него, тешко дека ќе го задржат да остане на Ноу Камп.
Со оглед на се ова што се пишува, исто како да дошол.