Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Роналдињо во Милан??? Конечно. Ајде да видиме дали и официјано ке дојде. Инаку во Барса се шпекулира дека Роналдињо не е повреден, туку поради кавгата со Рајткард, Роналдињо глуми повреден и ке добие отказ.

20 players called up by Carlo Ancelotti:Dida, Fiori, Kalac, Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Maldini, Serginho, Simic, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakа, Pirlo, Seedorf, Gilardino, Inzaghi, Paloschi
Suspended:Nesta, Kaladze
Unavailable: Jankulovski, Oddo, Emerson, Pato, Ronaldo
-здрав бил Фавали:)

Кога ќе дојде Рони во Милан ќе има иста судбина како Емерсон и Роналдо ќе видите

Кога ќе дојде Рони во Милан ќе има иста судбина како Емерсон и Роналдо ќе видите

Не баш така ама нема да сјае како што очекуваат и мислат они,како бре не им дојде памет после Редондо,Роналдо,Емерсон еве уште еден што ке
му спасуваме младост и кариера.Мене Шевченко ако е постар ми е поприфатлив пошто е испробана работа и готов призвод скоро и да нема да му трба приспособување а на овој ке се трошат живци ,трпение и ке има притисок.
Ако се деси ова најебан ке биде Сидорф а Горкуф нека се спрема више за идење,ама се надевам дека нема..

Ако се деси ова најебан ке биде Сидорф а Горкуф нека се спрема више за идење,ама се надевам дека нема..
Тоа е баш незгодно, ако се прашувам јас тогаш нека ротираат Сидорф, Гатузо, Амброзини, Гуркуф и Роналдињо, а не само Сидорф, тоа ќе биде стварно лошо. Очекувам од Сидорф уште една година да игра на ова ниво, штета ќе биде да се избрка, сепак неговата игра е незаменлива.
А за тоа дека ќе ја имал истата судбина како Роналдо или Емерсон се сомневам, сепак е неколку години помлад од нив:smir: .

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=655696

Официјално Роналдињо вчера потпишал договор деталите не се кажуваат, а Шевченко до крајот на наредната недела ке го официјализира враќањето во Милан...Ќе ГАЗИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Што ти е бе...уште не е официјално(барем ја така мислам)!!!И кога ќе потпише на сите фудбалски страни ќе го има!!!

Не баш така ама нема да сјае како што очекуваат и мислат они,како бре не им дојде памет после Редондо,Роналдо,Емерсон еве уште еден што ке
му спасуваме младост и кариера.Мене Шевченко ако е постар ми е поприфатлив пошто е испробана работа и готов призвод скоро и да нема да му трба приспособување а на овој ке се трошат живци ,трпение и ке има притисок.
Го заборави да го ставиш на листата и Ривалдо.Тој беше во топ форма кога дојде во Милан и никако неможеше да се снајде.

Тоа е баш незгодно, ако се прашувам јас тогаш нека ротираат Сидорф, Гатузо, Амброзини, Гуркуф и Роналдињо, а не само Сидорф, тоа ќе биде стварно лошо. Очекувам од Сидорф уште една година да игра на ова ниво, штета ќе биде да се избрка, сепак неговата игра е незаменлива.
А за тоа дека ќе ја имал истата судбина како Роналдо или Емерсон се сомневам, сепак е неколку години помлад од нив:smir: .
Колку што знам Сидорф веќе е врбуван за 4 годишен договор со Валенсија така да не го рачунај за наредна сезона :smir:

Колку што знам Сидорф веќе е врбуван за 4 годишен договор со Валенсија така да не го рачунај за наредна сезона :smir:
Од каде информацијава? Сидорф сеуште има договор со Милан.

Дечки спремајте се, утре ве газиме :zlo:
:helou:

Од каде информацијава? Сидорф сеуште има договор со Милан.
Слушав на радио дека ги договарале детаљите околу 4 годишниот договор со Валенсија.Ваљда на Антена кажуваа не знам играв PES тоа време. :pos:

Сидорф останува во Милан и идната сезона, доколку го напушти Милан ќе се врати во Холандија (ајакс,псв ...)

И доста со Роналдињо не иде во Милан он само шпекулации мислите малце за утре против Јуве што ќе правиме без Пато,Неста,Каладзе ...

А видете го ова... Дрогба потпишал преддоговор со Милански клуб кој на дресот едната боја е црна... Јбг ги фаќа и интер и Милан... Највероватно со Жозе Мурињо во пакет доаѓаат на Сан Сиро, само финтата е од која страна: црвената или плавата.

А видете го ова... Дрогба потпишал преддоговор со Милански клуб кој на дресот едната боја е црна... Јбг ги фаќа и интер и Милан... Највероватно со Жозе Мурињо во пакет доаѓаат на Сан Сиро, само финтата е од која страна: црвената или плавата.
Ако е ова точно,потпишал за тој што дал повеќе пари.Денешниве фудбалери не ги пали многу-многу бојата на дресот :smeshko:

Интер ... Интер ...

Утре можни 11:

...............Калач.....................
Бонера.Шимич.Малдини.Фавали
.....Гатузо.Пирло.Амброзини.....
...........Кака....Сидорф...........
............Џилардино.................

мислам дека Џила ќе игра во Првиот дел а после ако губиме ќе влезат Палоши и Пипо

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom