Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тоа сакам да ти кажам дека скоро цело време седеше на клупа а во последните натпревари 4-5 го ставаа стандард и тој ги спаси од 2-ра лига...

Па на крај +,- испадна дека е по мое.

abe interesen muabet e toj so predavnicite .... sheva si zamina od Milan i sho ku* napravi u chelzi niso ja gree i gree klupata. ... a mislam i deka so Henry ke e ista pesna ...

Па на крај +,- испадна дека е по мое.
зош по твое ти викаш Тевез предавник а тој замина од Вест Хем во Манчестер за да игра а не како во Вест Хем само во последните 3-4 кола да игра...

2 меча суспензија за Дида(во ЛШ). Заради тоа што се случи на мечот Селтик-Милан.

Abe od kaj go dozna toa za dida?Se nadevam deka ne e vistina zasto kalac ne go biva vo liga na sampioni i ako milan izgubat pak..... :(
dida.jpg

Да, Калач не е толку добар колку Дида... Ќе биде голем хендикеп тоа во наредните 2 меча... Ај ве молам ако знае некој шо се случи со Селтик нека пише баш ме интересира:zlo:

селтик треба да плати казна од 30.000 швајцарски франци (17.850 евра).(мислам дека требаше повеке да го казнат)

Селтик е казнет и условно на две години, имено клубот ќе мора да ја плати истата сума доколку уште еднаш во овој период го повтори прекршокот.

Поради симулирање на потешка повреда по нападот, голманот на Милан ќе мора да паузира во следните два меча од Лигата на шампионите. Инаку навивачот на Селтик што го предизвика инцидентот веќе доби доживотна забрана за следење на натпреварите на својот клуб.

Еве усте некои новости за кака
-Челзи дава 144 милиони евра за кака(се надевам дека нема да ја прифати понудава иако добар тандем би биле кака-дрогба-шева но сепак кака болје му е во милан)
-кака си се смета самиот себе си за фаворит за наградата на фифа
-роналдињо сака кака да ја земе златната топка зашто според него само он ја заслужува

nikoj vo svetot ne e kako Kaka' toj e edinstven i mora toj da ja zeme nagradata,i sekako deka ke ja zeme:)

ми се свиѓаат казниве :)

п.с. КАКА` дете на Милан не си иде...

Кака не е дете на Милан. Тој е дете на Sao Paulo, подоцна продаден во Милан. Има разлика. ;)

epa ako e dete na san paulo znaci ke bide dedo na milan :) zasto tuka ke bide do krajot na svojata kariera i mozebi nekogas ke bide trener na milan..ej neli bi bilo super otkako ke ja zavrsi karierata u milan da stane trener i cel zivot da ostane veren samo na milan....ah kolku bi sakala nikad da ne zavrsi karierata na kaka i sekoga da mozam da go gledam na TV(jas so bastum vo race i pred televizor navivam za milan i kaka) :) :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom