Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може да си го земиме Шева кај нас , а???
Доколку замине Шева од Челзи негова следна дестинација е Д.Киев , а и не знам што ќе бара кај нас пола тим не го сака ...

Доколку замине Шева од Челзи негова следна дестинација е Д.Киев , а и не знам што ќе бара кај нас пола тим не го сака ...
Asistentu moj:))) moze nego ne go sakaat igracite ama sheva mnogu fali na timot i pominaa nekolku meseci dodeka igracite se prilagodija na igrata bez eden od najdobrite napagaci sto igrale vo dresot na milan i moja najgolema zelba e da go vidam pak sheva vo milan

Нема шанса Шева да се врати во Милан ... он да сакаше да остане ќе си останеше во Милан ама он си замина ...

Не ни треба предавник во тимот си отиде во Челзи си ја упропасти кариерата, а во Милан беше газда. Берлускони му е кум на неговото дете и он си отиде.

Не ни треба предавник во тимот си отиде во Челзи си ја упропасти кариерата, а во Милан беше газда. Берлускони му е кум на неговото дете и он си отиде.

Види вака:
Предавници се Инзаги, Анри, Шевченко, Тевез, Робен, Рибери, Лука Тони, Клосе итн...

И сега што треба да се прави. Ако игра Милан со Челзи во ЛШ што треба да му се направи на Шевченко? Ајде жив да го запалиме.

+

НЕСТА НЕМА НАМЕРА ДА СИ ЗАМИНЕ ОД САН СИРО
Во Милан до крајот на кариерата
Алесандро Неста изјави за италијанските медиуми дека не ни размислува за заминување од Милан. Напротив, екс-капитенот на Лацио планира да остане на Сан Сиро до крајот на својата богата кариера.

"Имав неколку понуди од клубови од Англија, но решив да останам во Милан. Никогаш не зажалив бидејќи навистина сум вљубен во овој клуб и не сакам да си заминам оттука. Моја желба е да останам на Сан Сиро до крајот на кариерата и ќе сторам се за тоа да ми се исполни. Дури откако ќе се пензионирам, ќе се вратам во Рим", истакна Неста, кој е столб на одбраната на "росонерите" во последните пет сезони.

Италијанскиот дефанзивец не жали ниту за ланската одлука да стави крај на својата репрезентативна кариера.

"Дојдов до дел од кариерата кога веќе не можев да се концентрирам на две работи. Го избрав Милан, и со овој тим станав европски шампион. Мислам дека ја донесов вистинската одлука", прокоментира Неста.

Bravo za Nesta najdobriot igrac vo odbrana momentalno vo svetot ke si ostane kaj nas pa najubavo mu e na san Siro! Tuku jas mislam deka Sheva ne e predavnik sekogas se slucuva toa vo fudbalot se se vrti okolu parite koj poveke ti ponudi tamu odis ne e bitno koj na koj bil kum i slicno! Ali definitivno mi fali Sheva i sakam da se vrati. Barem jas taka mislam!

Шевченко се заеба пошто ја слушаше женаму и дозволи она да му ја раководи кариерата имаше една верзија за трансферот- пошто она е Американка а он Англиски не знаел го отера во Челзи на курс, епа имаше доволно време на клупа да читуцка речници и Берлискони во една прилика лани го нарече паучарsd
Сега наверојатно ке се врати во Динамо Киев да си заврши кариера а за Хунтелар па би го прибрал во Милан одма многу е добар дечкото а мислам дека Милан ке му одговара

Eve edna nova interesna vest:
Odborot na milan veke ima nov trener i toj se vika Mauro Tasoti no toj ke bide na celo na milan samo na utresniot dvoboj megu atletiko i milan, ovaa promena e bidejki karlo angeloti ima problemi i treba da pravi operaciija!!!(a znae li nekoj u kolku saat igraat so atletiko i zasto)

GOALKEEPERS: Fiori, Kalac
DEFENDERS: Bruscagin (37), Cafu, Cosner (41), Darmian (36), Favalli, Maldini, Nesta, Serginho
MIDFIELDERS: Ancelotti D. (39), Brocchi, Caraglia (38), Emerson, Gourcuff
ATTACKERS: Aubameyang, Gilardino, Pato
natprevarot bil prijatelski i pato ke igra na ovoj natprevar i se nadevam deka odlicno ke se pokaze zatoa sto on e najgolemata nadez za idninata na milan i stvarno sakam da stane podobar i od sheva, maldini i kaka!!!

pato_ronaldinho_ENCONTRO_171206_VIP.jpg

ova e link od prviot gol na pato vo dresot na milan protiv dinamo kiev

Eve edna nova interesna vest:
Odborot na milan veke ima nov trener i toj se vika Mauro Tasoti no toj ke bide na celo na milan samo na utresniot dvoboj megu atletiko i milan, ovaa promena e bidejki karlo angeloti ima problemi i treba da pravi operaciija!!!(a znae li nekoj u kolku saat igraat so atletiko i zasto)

Играат пријателски натпревар во петок во 8:45
Го празнуваат 11-ти октомври или бајрам за тоа играат :)

па нормалдо дека сакаше да си замине , таков играч на клупа да седи цела сезона...

па нормалдо дека сакаше да си замине , таков играч на клупа да седи цела сезона...

Ти знаеш зошто и до кога седеше на клупа? И кој беше да речам виновникот за Вест Хем да остане во Премиер Лига?

тоа сакам да ти кажам дека скоро цело време седеше на клупа а во последните натпревари 4-5 го ставаа стандард и тој ги спаси од 2-ра лига...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom