Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
914471.jpg

321606.jpg

Само на Дида му се случува ова...

Roden e za vakvi raboti , ama za poslednava ke go krka ....t!!!

еее ме нема 5 сата вие растур праете ... :)
Читам ќе се врател Роналдо...

п.с.Анчелоти ќе мора да смени формација 4-4-2

Можи да прашам нешто...

Не ви се смачи од спамирање?(5 страни со ред исти постови читам)

Ај пишувајте СОДРЖАЈНИ постови на темава, да не морам да бришам, па темава на 100 страни да ви ја однесам.

И ти си запнала за нив, дај види тука на форумот какви деца имаш :smir:

Abe ic ne go sakam Ronaldo daj neka go prodadat drug da zemat ali ako resil da igra aj ke vidime vo kakva forma e .
A za mozno e da ima dobri tipci na forumov duri bolje i od fudbalerite na Mialn najbitno e da se rossneri ali ima i mnogu stari tuka na primer ti imas duri 101:(
:pos2: :pos2:

Галиани: Немамо намера во зимскиот преоден рок да донесеме уште еден напаѓач , мора да добие повеќе шанса Пато...

Шева жртва за Хунтелар

Зимскиот пазар на лондонските "сини" во Холандија нема да биде дефиниран само со купувањето на поранешниот тренер на Ајакс, Хенк тен Геит, соопшти познатиот таблид на Островот, "Дејли Мејл".
Наследникот на контроверзниот Жозе Мурињо, Аврам Грант, покажа подготвеност во јануари да се ослободи од капитенот на украинската репрезентација, Андреј Шевченко, со цел да ги осигура услугите на главниот голгетер во редовите на Ајакс, Клас-Јан Хунтелар.
Раководните луѓе на Челзи, сметаат дека понудата од 20 милиони евра ќе биде доволна за да се ангажира големиот холандски талент.

Може да си го земиме Шева кај нас , а???

abe nie mozeme da go zememe ama tesko bidejki ne go sakaat najdobrite igraci vo milan kako na primer : maldini,gatuzo,sidorf,pirlo a tie se najbitni igraci vo timot i taka nema sansi da se donese sheva vo milano.
A inace sekako deka nema da kupuvaat drug napagjac zs ronaldo se vrakja a go imame i pato treba da se dokaze maliot :)MISLAM DEKA KE USPEE:)

Ej zamislete fudbalerot sto najmnogu go mrazam-cristiano ronaldo izjavil deka kaka e najdobriot fudbaler na planetava (i toa e tocno) ama i kaka kazal deka c ronaldo e number 1 i neznam zasto toa go izjavil i so ova me razocara zasto spored mene ronaldo e najsmotaniot fudbaler i ima mnogu podobri od nego!!!!!:toe:
kaka-ro2547.jpg

neznam kolku ronaldo e smotan ama znam deka e mn dobar fudbaler mozebi i konkurencija na kaka`.Dvajcata si imaat karakteristicna igra i nemozes da gi sporeduvas;)

abe moze ronaldo e dobar fudbaler priznavam deka e dobar vo driblanjeto ama ima i podobri od nego a kaka stanuva se podobar i veke ne mu e c ronaldo konkurencija!!!a ronaldo go mrazam zasto e mnogu sebicen, postojano si se fali samiot sebe, se zamisluva deka e najdobar fudbaler sto nekogas postoel vo svetov i mnogu me iznervira koga lani izjavi deka on e podobar od kaka i zatoa sigurno ke ja osvojat ligata na sampionite i bas mi e kejf sto planot na deckovo ne mu se ispolni ama koj visoko leta nisko paga pa taka da 100% ke se sluci nesto so nego i ke si ja zafrkne karierata!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom