Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кака не е дете на Милан. Тој е дете на Sao Paulo, подоцна продаден во Милан. Има разлика. ;)
Е добро знаем каде играл пред да дојде во Милан ама сакам да кажам дека Милан го направија славен...

kaka ne bese nikoj i nisto pred da dojde vo milan.Toj trebase da bide prodaden na fenerbahce za 2 milioni ama togas stapi Galijani i insistirase da bide doveden vo milan i sekako :USPESNA INVESTICIJA!!!Mozebi da ne dojdese vo milan nikogas nemase da go dostigne ova nivo na koe e sega!

Кака:
Не би сакал да играм за Челзи кога би заминал од Милан би отишол во Шпанија или Англија останатите лиги не ме занимаат, од Англија ми се свиѓаат Арсенал и Манчестер Ј. а никогаш не би отишол во Челзи или Ливерпул,бидејќи нема креативност во нивните игри.

Малдини:
Пријателскиот натпревар со Атлетико Билабао ќе биде моја прилика да одиграм едно полувреме може и појќе, тоа за мене ќе биде важен тест. Ова ќе биде тешка утакмица бидејќи Билбао има огнена публика и добри играчи а ние ќе играме без стандардните првотимци , тоа ќе биде тест како за мене така и за Пато.

Милан носи нов талент !!!
Милан е спремен на Бреша да им плати 7м. евра за талентираниот голман Emiliano Viviana , но Бреша нема намера да го пушти голманот за под 9,8м. евра.
29.jpg

abe ovie od milan veke pocnaa da me nerviraat, samo kupuvaat golmani a nikako da im tekne da kupat nekoj napagac ili odbrana.Vo timot ima mnogu stari(da ne kazam penzioneri) i za 3-4 godini na site ke im zavrsat karierite i vo milan ke ostanat.....malku i timot ke propadne

AC MILAN ima mladi fudbaleri Kaka, Gilardinjo, Pato, Oddo, Gurkof! ama gi ima i legendite na serija A! sekako ima i mladinski timovi vajda vo niv ima dobri igraci! AC MILAN nikogas nema da propadne

AC MILAN ima mladi fudbaleri Kaka, Gilardinjo, Pato, Oddo, Gurkof! ama gi ima i legendite na serija A! sekako ima i mladinski timovi vajda vo niv ima dobri igraci! AC MILAN nikogas nema da propadne
Никој не ги гледа младите фудбалери во Милан сите запнале по старите...

п.с. Одо(30) не спаѓа во таа група млади фудбалери
Дигао(братот на Кака), Бонера, Гуркуф, Кака, Џилардино, Пато, Абамеанг...

pa koga ke vidis site vikaat penzioneri za milan a ustvari imaa dosta mladi igraci.Site taka vikaat zs vo milan ima mn stari prvotimci a mladite ne igraat mn:)A i vo drugite timovi se pola pola!

Стартните 11-мина за натпрварот со Билбао

Kalac;
Cafu, Nesta, Maldini, Favalli; Brocchi, Emerson, Serginho; Gourcuff; Gilardino, Alexandre Pato.

Не треба да играат Неста и Џилардино , треба на местото на Неста да бидат Бонера,Шимич или Дигао а на местото на Џила-Абамеанг...

Не треба да играат Неста и Џилардино , треба на местото на Неста да бидат Бонера,Шимич или Дигао а на местото на Џила-Абамеанг...

Бонера и Шимич се повикани од репрезентациите. Џила нека се досреди во овој натпревар.

abe ovie od milan veke pocnaa da me nerviraat, samo kupuvaat golmani a nikako da im tekne da kupat nekoj napagac ili odbrana.Vo timot ima mnogu stari(da ne kazam penzioneri) i za 3-4 godini na site ke im zavrsat karierite i vo milan ke ostanat.....malku i timot ke propadne
Има Милан млади играчи само што старите имаат предност кај Анчелоти. А, искрено речено добро ќе ни дојде нов голман
http://www.acmilan.com/LM_Team_Roster.aspx

Аврам Грант бара од Абрамович да го доведе Кака !

едит- Нека га види изјавата на Кака

Кака:
Не би сакал да играм за Челзи кога би заминал од Милан би отишол во Шпанија или Англија останатите лиги не ме занимаат, од Англија ми се свиѓаат Арсенал и Манчестер Ј. а никогаш не би отишол во Челзи или Ливерпул,бидејќи нема креативност во нивните игри.

Кака во Челзи? Колку што дојде Роналдињо и Вилја пред 2-3 години. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom