Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Само да игра Милан како со Лацио ќе биде пекол :zlo:
Да ќе даваат на Телма 99% , а Неста убаво што се откажа од репрезентацијата сеа е целосно посветен на Милан...Jaooo za ova sto mu e napraveno na Dida treba da se kaznat tie! tuku znaete dali ke davaat prenos Milan-Empoli? I samo zal mi e so mojot omilen fudbaler Nesta se otkaza od igranje reprezantacija![]()
Само на Дида му се случува ова...
1-та слика со ИнтерKoga mu se slu;ilo ova na dida?
Добро бр не се глупости девојче си така оперирате вие..али еве ако сакаш може да те врземе со Џилардино тој не е женет(глуп е да би земала некоја)Броки исто би можела,а највеќе би ти го препорачал Пато ке бид звезда а и мал е неискусен ке можеш да му наредуваш:wink:Abe posveten na Milan i na zenamu e sea(+ kerkata) pa bolje vo reprezentacija otkolku so taa da se zamaratrebase da me ceka mene
![]()
p.s mnogu si go sakam nesta
ama gluposti napisav
1-та слика со Интер
2-та со Селтик
Aj da ne mu rasturam brak na Nesta, a Kaka ne smejam iako ima brak i on sestra mi e luda po nego taka sto ke go zemam Gilardinjo i onaka e extra! Taman za menefalaaaaa:back:
Добро е. Сега сме уште позасилени во нападот. Ќе ги смачкаме.se vrakja ronaldo so empoli![]()