Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
milan-lazio%20copy.jpg

Само да игра Милан како со Лацио ќе биде пекол :zlo:

914471.jpg

321606.jpg

Само на Дида му се случува ова...

Jaooo za ova sto mu e napraveno na Dida treba da se kaznat tie! tuku znaete dali ke davaat prenos Milan-Empoli? I samo zal mi e so mojot omilen fudbaler Nesta se otkaza od igranje reprezantacija:(

Jaooo za ova sto mu e napraveno na Dida treba da se kaznat tie! tuku znaete dali ke davaat prenos Milan-Empoli? I samo zal mi e so mojot omilen fudbaler Nesta se otkaza od igranje reprezantacija:(
Да ќе даваат на Телма 99% , а Неста убаво што се откажа од репрезентацијата сеа е целосно посветен на Милан...
7wall_nesta.jpg

Abe posveten na Milan i na zenamu e sea(+ kerkata) pa bolje vo reprezentacija otkolku so taa da se zamara :( trebase da me ceka mene:tapp:
p.s mnogu si go sakam nesta:D
ama gluposti napisav

Abe posveten na Milan i na zenamu e sea(+ kerkata) pa bolje vo reprezentacija otkolku so taa da se zamara :( trebase da me ceka mene:tapp:
p.s mnogu si go sakam nesta:D
ama gluposti napisav
Добро бр не се глупости девојче си така оперирате вие..али еве ако сакаш може да те врземе со Џилардино тој не е женет(глуп е да би земала некоја)Броки исто би можела,а највеќе би ти го препорачал Пато ке бид звезда а и мал е неискусен ке можеш да му наредуваш:wink:

не бе Пато помал е од неа 3г. Гуркуф таман :)

Aj da ne mu rasturam brak na Nesta, a Kaka ne smejam iako ima brak i on sestra mi e luda po nego taka sto ke go zemam Gilardinjo i onaka e extra! Taman za mene:) falaaaaa:back:

1-та слика со Интер
2-та со Селтик

Фала знам оти немаше онакви запалливи работи со селтик :)

1 втората :pos2: :kesa: Кутриот не можи да диши :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Aj da ne mu rasturam brak na Nesta, a Kaka ne smejam iako ima brak i on sestra mi e luda po nego taka sto ke go zemam Gilardinjo i onaka e extra! Taman za mene:) falaaaaa:back:

И ти си запнала за нив, дај види тука на форумот какви деца имаш :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom