Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Инзаги и Шева да ги искористеа топките од Роналдињо сигурно ќе земавме најмалце бод.

Milanez не станува збор за тоа дека не даде одлични топки, доста се факаш за нешто што веке сме се сложиле и што иаме исто мислење.
Муабетот е за тоа што еднаш не влезе во дуел против дефанзивците на Болоња (БОЉОЊА).
Јас и во Барса таков го памтам ретко влага во дуели избегнува (знае човекот со какви стоки има работа во одбраната) еднаш ќе те повредат посериозно ќе ти зезнат кариерата.

Ај кога ќе дојде Кака ќе биде друго тој е ветер пасови, контра, шут :)

Јас и во Барса таков го памтам ретко влага во дуели избегнува (знае човекот со какви стоки има работа во одбраната) еднаш ќе те повредат посериозно ќе ти зезнат кариерата.

Чекај ти ова озбилно сеа ми го кажуваш? Роналдињо не влагал во дуели? Не дриблал по петорица мајмуни и сам ке влезел во гол со топката.
Тогаш ти препорачувам да ја посетиш фудбалската ризница на ЈуТјуб и да го запознаеш Роналдињо.
Славата ја доби по таквата игра, не по забите сигурно.
П.с Еднаш имаме јас и ти дебатирано за тоа дали Каладзе е дефанзивец од светска класа....денеска се покажа дека не е ни блиску до тоа!

Ај па на ваша глава да ви се множат,и секогаш да не водите во порази едно 1000 разлика ок ?
Тешко брат како почнавте вие тешко дека ке оставате некој друг да ве води, ај не се секирај другиот натпревар можеби ке тепате позз.

Не го памтиш добро изглеа.

Малце играчи, да не речам единствен што го утепал Тери така.

Е ова ми е еден од најнејасните саат и пол у животов мој :icon_neut
ја истераа утакмицава ко да е ревијална некако без многу агилност,све им беше така лесно и доминација и посед потези фини само гол нема кој да даде...:tapp:

Мислам дека основна грешка Инзаги во прва постава,не може он да го прати Роналдињо многу е брз за него и топки и движења и све Инзаги све ко да касни ми се гледаше.
Иначе од новиве сум генерално задоволен со тоа што од Замброта сум презадоволен,Фламини според очекувања без грешки,Роналдињо помалце позирање и потези за аплауз и поише фудбал и немаме гајле кога ке се врати Кака.Шевченко и Пато подеднакво дрва како Инзаги.
Абиати сиктер на клупа Дида назад(првиот гол Дида го брани)

А Роналдоњо да поигра за тимот отколку за публика?

Денеска беше само лош ден за Милан...Сепак Милан изигра одлично и покрај поразот..
Повеќе среќа следниот пат.
П.С Да ви кажам право многу ми се допадна резултатот...
Благодарност на Болоња.

Abe aj tisina za Ronaldinho coekot si izigra super...isto i flamini i zambrotta...Za drugive neam zborovi ja mislam deka koa ke se vrati KAKA Seedorf treba da si fati mesto na klupa coekot e nekako mn slab...za napadov onaka ancelotti mn zgresi so pocna so eden spic...Do koa vaka? 3 spica iame on stava eden...Za debito na Seva niso posebno osven sansata so ja vidov vo gol ama niso:nesum: p.S abe dosta provocirate vie drugite mislam vas vcera nikoj niso ne vi zborese...ama ovie pa juve beter:toe:

ај не го тупете за рони и не претерувајте, јасно е дека не е во топ форма, а сепак денес во нов тим и во нова ЛИГА се покажа супер
И заборавете го рони од барса, нема да се појави пак, не е можно, тоа беше млад фудбалер со огромна желба да избие на врвот, бестрашен, сега гледате изградена ѕверотина со огромен фудбалски интелект и визија
јасно дека повеќе ќе се наметнува како креатор, а не како индивидуалец кој само ќе влегува во дуели кој ќе пробива
во таков период е кога само една повреда ќе му ја оконча кариерата

п.с можам да сфатам зошто тука некои и не го сакаат баш, ама жал ми е, денес беше одличен, и тоа не е само мое мислење, а не е само ни мислењето на дечкиве од овој фан клуб:smir: по сите стандарди беше одличен

Леле не го гл3дав нат. Колку колку?? Молам за инф.
Па игравме фудбал за разлика од некој,Роналдињо беше најдобар(заедно со Фламини и Замброта) нафрли неколку топки ама Инзаги и Шева ја окурија и донесов заклучок дека веќе не се за во Милан(голот за милан го даде Амброзини по асистенција на Рони),а овие од 2 шанси 2 гола ни шибнаа и то :)

Па игравме фудбал за разлика од некој,Роналдињо беше најдобар(заедно со Фламини и Замброта) нафрли неколку топки ама Инзаги и Шева ја окурија и донесов заклучок дека веќе не се за во Милан(голот за милан го даде Амброзини по асистенција на Рони),а овие од 2 шанси 2 гола ни шибнаа и то :)
Леле:kesa: Ми се плаче
Јас не гледав нат.

Изгубивте,али игравте ептен добро вака Милан го немам од поодамна видено,секоја чест за Роналдињо и другите.Ако продолжите со ваква игра ќе газите се.Позз!!

da ne zboruvame samo no da bideme realni navistina igravme super no na kraj se brojat golovite a doa e vo polza na bolgnoa od igracite mora de se pofalat samo R80 zambrota flamini .
Deneska se uveriv deka inazghi e igrac za da vleze vo igra ot klupa seva se vide deka ce bide vo milan samo figura da ne preteruvam no vo ovoj poraz vina treba ta se prevrli kaj anceloti sekoja cest navistina e eden od najdobrite treneri vo svetot no mislam deka treba da se najde alternativa za nego deneska podfrli totalno no sepak aj de ne preteruvame samo pocetok e i ne treba da se zamareme mnogu ima uste 37 kola a sigurno ke bideme silni kako nikoj drug koga ke se vrati super-kaka :smir::smir:
pozzzzz:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom