Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е јасно оти сите викате за Пато камен па добро си изигра :toe:

Анџелоти дефинитивно ако доживие уште еден пораз треба да си оди,не бива вака Пато изигра прилично добро,Роналдињо феноменално,Фламини екстра а Пирло беше најтемната страна на Милан во утакмицата којзнае колку топки изгуби (им ги подари на Ботоња).
Али не се нервирам има време башка гледам и Берлускони мака нема си се смее па зошто и јас да не се смеам :)

Немате поима колку ми се напрај кејфот само заради Берлускони затоа што ко го постигна амброзини голот под мустак се смееше демек „ова не е нишдо до прва ке видите што ке ги снајде овие од Болоња“.
Иако незаслужено сепак пораз си е пора и нека ви се множат или соберат како сакате :helou:

Ај па на ваша глава да ви се множат,и секогаш да не водите во порази едно 1000 разлика ок ?

Nightwalker напиша:
Сега ако сакате и цели статии пишувајте на фан клубот за Интер. Сите се залетавте вчера после оние 1-1, а се знае, кога се игра со штотуку промовиран клуб во прва лига, ништо не се знае.... Мое е само да ви посакам да ви се множат, но дека не заслуживте да изгубите, нема да негирам...

Истото тоа погоре важи и затебе.

Миланез јасно е дека имаш против Малдини ама срамота е да јадеш гомна за Малдини кога човекот една грешка не направи...секоја топка секој дуел што влезе го зеде

АНЧЕЛОТИ ЦРВЕН КАРТОН!!!
Гурни ме да појдем бе ...

40 години има алооо :tapp:

Ова го кажав онака не реков дека денеска беше дрво ама неможе на него да се потпираме колку и да го сакаме, почитуваме неговото време е од дамна пројдено ...

Ништо не ми е мене.Пато изигра надвор од границите на неговите способности, ептен е лабав во дуелите.Мене упоште не ми се свиѓаше
Абе Пато има 18год. не треба на него многу да се надеваме има уште за учење неговите врсници шетаат по позајмици нека биде среќен што е дел од Милан :)

Роналдињо можете само количка да му дадете да се вози по теренот!
Фиксно дрвце!

Загубивме бе:kesa:
имавме добра игра, имаме одлични фудбалери ни фали веројатно да се уиграме па нов ни е составот, али ќе биде подобро да не бидеме песимисти уште од прв натпревар:smir:

Пофалба за Роналдињо одличен натпревар и асистенција за голот што беше постигнат. Фламини не беше лош за почеток. Замброта добар беше, ветеран си е човекот си има искуство.
Пато разочара, но секој има лош ден. Шева не беше подготвен не требаше да влезе толку рано, неговот влегување беше само за радост на навивачите. Пирло не изигра добро а Сидорф уште по бетер.

И само жал ми е за едно ... за недосудениот пенал:(

Роналдињо можете само количка да му дадете да се вози по теренот!
Фиксно дрвце!
И јас тоа го приметив и почна само да нафрлува топки,не влезе во дуел со некој играч:tapp:

И КРАЈ !!!

Едно можам да ви кажам навистина ШТЕТА одличен натпревар се до 80 мин потоа пукна нешто сигурно ќе да е некој осигурувач....

Ај да искоментирам сеа нешто за играчиве:
Шева: ми делуваше исплашено,како да имаше трема...ама со тек на време верувам ќе се поправи тоа инаку тешко вас :smir:
Рони:Звер !!! даваше многу пасови добри топки но немаше никој на вистинското место...
Пато: не покажа многу можеби затоа што влезе на крај и не можеше да се вклопи во играта...
Пипо: како и секогаш во офсајд :pos:
Сидорф:Супер изигра иако не добиваше многу топки бидејќи повеќе се играше на левата страна :smir:
Фламини: Многу ми се допадна како игра и како се вклопи во играта посебно во првото полувреме.
Амброзини:Добро изигра се снаоѓаше кршеше кичми :pos:
Пирло:Пирло многу ме разочара не знам што му беше денес како да беше на друго место со паметот...
И одбраната релативно добра .

Мислам дека најголема грешка и кривец за тоа што примивте гол е влегувањето на Шева на местото на јанкуловски, според мене не ни требаше да влага Шева доста ќе беше само Пато ама тоа е...

Анчелоти, зошто цигара запали на крајот у курац да фатиш?
Ти си само чоек свеќа да ти пали!

И јас тоа го приметив и почна само да нафрлува топки,не влезе во дуел со некој играч:tapp:
Зар малце е тоа за тимот некој да ти мести цело време топки ?
Само има некој што споро сваќаат и дур да појдат возот заминува...

според мене најдобри на терен беа:
Фламини, Замброта и Роналдињо

изгубени:
Шева, Каладзе, Пирло

Само среќа ви фалеше ништо друго али јебига ја неамвте повеке среќа следниот пат:helou:

Чекајте бе луѓе, почеток е на сезона, првите 3-4 кола секогаш се потешки, додека се уиграат. Не е исто пријателски и првенствен натпревар. Допрва следат возбудувањата:helou:

Стајте прст на глава и размислете против кој тим игравме и каде :kesa:
Не се Интер, Јуве па да се тешиме...

ама сепак има нешто добро што и Рома и Интер кикснаа а вечер и Јуве како што пошло

Го имав кец на тикет.Кога беше 1-1 напрајв една партија кога завршив видам 1-2...........тоа е баксуз

Е дечки солиден старт ама искрено мислам дека заслуживте едно бодче:smir:

Видов дека некој го кривуваат Роналдињо!Не сте во право уопште!Па човекот на тацна им ги местеше 3-4 топки од кој требаше најмалце два да искористат!Што сакате повеќе од него:toe:???Супер одигра!!!И Замброта беше добар!!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom