Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас и во Барса таков го памтам ретко влага во дуели избегнува (знае човекот со какви стоки има работа во одбраната) еднаш ќе те повредат посериозно ќе ти зезнат кариерата.Milanez не станува збор за тоа дека не даде одлични топки, доста се факаш за нешто што веке сме се сложиле и што иаме исто мислење.
Муабетот е за тоа што еднаш не влезе во дуел против дефанзивците на Болоња (БОЉОЊА).

Чекај ти ова озбилно сеа ми го кажуваш? Роналдињо не влагал во дуели? Не дриблал по петорица мајмуни и сам ке влезел во гол со топката.Јас и во Барса таков го памтам ретко влага во дуели избегнува (знае човекот со какви стоки има работа во одбраната) еднаш ќе те повредат посериозно ќе ти зезнат кариерата.
Ај кога ќе дојде Кака ќе биде друго тој е ветер пасови, контра, шут![]()
Тешко брат како почнавте вие тешко дека ке оставате некој друг да ве води, ај не се секирај другиот натпревар можеби ке тепате позз.Ај па на ваша глава да ви се множат,и секогаш да не водите во порази едно 1000 разлика ок ?
Не го памтиш добро изглеа.Јас и во Барса таков го памтам ретко влага во дуели избегнува (знае човекот со какви стоки има работа во одбраната) еднаш ќе те повредат посериозно ќе ти зезнат кариерата.
Ај кога ќе дојде Кака ќе биде друго тој е ветер пасови, контра, шут![]()

Па игравме фудбал за разлика од некој,Роналдињо беше најдобар(заедно со Фламини и Замброта) нафрли неколку топки ама Инзаги и Шева ја окурија и донесов заклучок дека веќе не се за во Милан(голот за милан го даде Амброзини по асистенција на Рони),а овие од 2 шанси 2 гола ни шибнаа и тоЛеле не го гл3дав нат. Колку колку?? Молам за инф.

Леле:kesa: Ми се плачеПа игравме фудбал за разлика од некој,Роналдињо беше најдобар(заедно со Фламини и Замброта) нафрли неколку топки ама Инзаги и Шева ја окурија и донесов заклучок дека веќе не се за во Милан(голот за милан го даде Амброзини по асистенција на Рони),а овие од 2 шанси 2 гола ни шибнаа и то![]()