Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Немате поима колку ми се напрај кејфот само заради Берлускони затоа што ко го постигна амброзини голот под мустак се смееше демек „ова не е нишдо до прва ке видите што ке ги снајде овие од Болоња“.
Иако незаслужено сепак пораз си е пора и нека ви се множат или соберат како сакате :helou:
Nightwalker напиша:Сега ако сакате и цели статии пишувајте на фан клубот за Интер. Сите се залетавте вчера после оние 1-1, а се знае, кога се игра со штотуку промовиран клуб во прва лига, ништо не се знае.... Мое е само да ви посакам да ви се множат, но дека не заслуживте да изгубите, нема да негирам...
Гурни ме да појдем бе ...Миланез јасно е дека имаш против Малдини ама срамота е да јадеш гомна за Малдини кога човекот една грешка не направи...секоја топка секој дуел што влезе го зеде
АНЧЕЛОТИ ЦРВЕН КАРТОН!!!

Абе Пато има 18год. не треба на него многу да се надеваме има уште за учење неговите врсници шетаат по позајмици нека биде среќен што е дел од МиланНишто не ми е мене.Пато изигра надвор од границите на неговите способности, ептен е лабав во дуелите.Мене упоште не ми се свиѓаше

И јас тоа го приметив и почна само да нафрлува топки,не влезе во дуел со некој играчРоналдињо можете само количка да му дадете да се вози по теренот!
Фиксно дрвце!

Зар малце е тоа за тимот некој да ти мести цело време топки ?И јас тоа го приметив и почна само да нафрлува топки,не влезе во дуел со некој играч![]()
???Супер одигра!!!И Замброта беше добар!!!